primavera111 27.02.06, 15:58 Który z kosmetyków tej firmy najbardziej lubicie, ja niedługo otrzymam kilka, na razie wybieram ze strony internetowej i składam zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martynka Re: Physicians Formula IP: 167.206.206.* 27.02.06, 18:43 Przez moja kosmetyczke przewinelo sie kilka kosmetykow tej firmy. Wszytkie daja sie lubic. Uwielbiam ich opakowania, ale nie mam ulubionego produktu. Maja bardzo duzo brazerow - chyba najwiekszy wybor : sypkie , prasowane, matowe, z drobinkami, cieple ze zlotem czy rozem, w chlodnych odcieniach oraz serie dla alergikow ..... mnostwo. Podklad mialam tylko jeden rozswietlajacy wiec nie moge sie wypowiadac. Mam teraz palete 4 blyszczkow (w pudeleczku z lusterkiem i malym pedzelkiem) - lubie je. W skladzie maja imbir, ktory po nalozeniu rozgrzewa usta :) Mam tez cienie (baked eyeshadows) - ladne pudeleczko , kolory ok ... ale cienie jak kazde inne. Duza zaleta tej firmy jest to ze czesto dokladaja cos gratis - wspomniane cienie dostalam do bronzera ... tusze do rzes sa zawyczja razem z konturowka itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties mam do Was pytanie IP: 62.69.202.* 27.02.06, 21:29 zamawiacie Physicians przez internet? przysyłaja do Polski? proszę o linki do stron tych sklepów , to moja ulubiona firma, do tej pory albo kupuje je w Stanach, albo zamęczam kolezankę żeby mi je przysyłała...a najlepsze ich produkty, to moim zdaniem bronzery i bronzujace róże do policzków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Re: mam do Was pytanie IP: 167.206.206.* 02.03.06, 18:45 Wszytkie kosmetyki tej firmy mam ze Stanow Niestety... w Polsce ich chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties Martynko IP: 62.69.202.* 02.03.06, 21:46 ja wiem,że tylko za oceanem,bo tez je tam kupuję, albo sprowadzam dzięki kolezance..ale jestem ciekawa,z jakich stron www.można zamawiac je tak, aby przysłali je do Polski, tak jak u góry było napisane,chyba w poście primavery Odpowiedz Link Zgłoś