Gość: katrina IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.11.02, 19:34 Chodzi mi o opinie zwłaszcza o dwóch: Revlon i Mavala. Wiem że Avon miracuticle jest dobry, wiem, ale już mi sie śmiertelnie znudził, chce coś innego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: krem do skórek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 21:11 podciągam, nie bądźcie żmije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margoo Re: krem do skórek IP: *.tele2.pl 28.11.02, 10:26 No dobra - nie będę żmiją ;) Do niedawna używałam tego kremu Revlona (w białej tubce) i byłam bardzo zadowolona. Świetnie zmiękczał skórki i w ogóle nawilżał "okolice" paznokcia. Z jakiegoś powodu (to się chyba nazywa głupota) postanowiłam spróbować czegoś innego i trafiłam na żel Sally Hansen (zielony) - niby dobrze "rozpuszcza" skórki, ale też przy okazji je wysusza. Tak więc ja osobiście wracam do Revlona i mam nadzieję, ze nie przyjdzie mi już do głowy go zmieniać :) Pozdrawiam, Margoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiapro1 Re: krem do skórek IP: *.dsl.siol.net 28.11.02, 11:28 co do Mavali to nie bylabym taka pewna czy on dziala tak dobrze jak zapewniaja- ale mam go oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: krem do skórek 28.11.02, 10:30 A ja polecam krem na skórki - Sally Hansen - taki zielony w tubce. On delikatnie rozpuszcza skórki i pięknie się usuwają :D jest fantastyczny. Zapobiega ich odrastaniu - POLECAM!!! Pozdrawiam, KIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja281 Re: krem do skórek IP: *.net.autocom.pl 28.11.02, 12:36 Mozecie napisac coś więcej, o tym Revlonie (ile to kosztuje i jak się nazywa itp). I w jaki sposób działa? pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: krem do skórek IP: proxy / 62.148.83.* 28.11.02, 13:08 a wg mnie Sally Hansen jasnozieloniutki jest taki sobie, zmiękcza, ale nie rozpuszcza, może coś źle robię? Odpowiedz Link Zgłoś
margoo77 Re: krem do skórek 28.11.02, 14:11 Nie mam pojęcia, ile kosztuje ten krem Revlonu, bo kupiłam go chyba rok temu (jest baaardzo wydajny). Nazywa się to chyba po prostu Cuticle Cream - jest to biała tubka 15 ml. Zmiękcza skórki - łatwo się je później "odsuwa". Poza tym, można go stosować jako krem nawilżający do skórek - np. na noc. Dla mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: krem do skórek IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 14:44 A ja polecam wcieranie wokół paznokcia niezastąpionego balsamu Tisane do ust. Wprawdzie nic nie rozpuszcza, ale jak cudownie wygładza i pielęgnuje gdy ma się jakieś zadziorki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: krem do skórek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 22:38 kupię Revlon - na Waszą odpowiedzialność! :) Odpowiedz Link Zgłoś