Dodaj do ulubionych

Perfumy ze średniej półki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 10:02
Chciałam zapytać was, czy znacie jakieś ładne i niedrogie perfumy? Interesuje
mnie jakiś taki świeży zapach na wiosnę,ale w cenie ok. 50-100 zł.Niestety
nie stać mnie na jakieś extra perfumy,więc muszę zadowolić się czymś na miarę
mojej kieszeni. Czy możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gola Re: Perfumy ze średniej półki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 10:11
      Polecam perfumy Pumy,bardzo ładne,trwałe i w przystepnej cenie
    • llilly Evasion 28.02.06, 10:35
      Witaj!Ja w latach szkolnych uwielbiałam Evasion (kiedyś robilo go Bourjois)
      ostatnio widziałam że nadal jest w sklepach, dla mnie juz się nie nadaje ale
      mam do niego sentyment, to piękny i niedrogi zapach, polecam.Pozdrawiam.
    • Gość: ania Re: Perfumy ze średniej półki IP: 213.17.233.* 28.02.06, 11:18
      Witam, jeżeli lubisz ciepłe i słodkie zapachy (ale nie duszące)to do 100PLN
      można kupić np Naomi Campbel - naprawde ładne, lub dość świeże perfumy Gabrieli
      Sabatini. Ja osobiście lubię też wody perfumowane adidasa. Duży wybór takich
      właśnie trochę tańszych perfum jest w Rossmanach i Drogeriach Natura -
      przynajmniej u mnie w Lublinie. Na pewno coś ci się spodoba
    • Gość: Majka Re: Perfumy ze średniej półki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 12:15
      Ja używam Freyę Avonu, bardzo ładna, na skórze się ociepla. Poluję teraz też na
      Nomadic for Her, jedne i drugie kosztują około 60 zł. Nie wiem czy one sa akurat
      typowo na wiosnę, to takie trochę egzotyczne ciekawe zapachy, ani lekkie ani
      ciężkie.
      • justa_79 Re: Perfumy ze średniej półki 28.02.06, 12:52
        Freya jest Oriflame, a nie Avonu.
        • indianprincess Re: Perfumy ze średniej półki 28.02.06, 14:06
          Polecam zapachy PUMY, ładne i świeże, w sam raz dla młodej osoby na wiosnę.
          YVES ROCHER ma też duży wybór wód toaletowych i perfumowanych w tym przedziale
          cenowym, są średnio trwałe, ale wiele perfum z górnej półki wypada pod tym
          względem gorzej:). No i jeszcze polecam zapach Life by Esprit.
          • Gość: Mira Re: Perfumy ze średniej półki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:12
            Na Twoim miejscu kupiłabym np. Pumę na allegro - trochę taniej niż w sklepie.
            Myślę, że nie są podrobione ale pewna nie jestem, albo red jeans Versace Na
            allegro 75 ml można kupić za 80-90 zł kiedyś miałam b.fajny zapach i zamierzam
            go ponownie zakupić właśnie na allegro.
    • jade.fox Re: Perfumy ze średniej półki 28.02.06, 21:43
      Ładne zapachy ma C-Thru, sześć wersji do wyboru, cena 35zł za 30ml, testowałam
      zielone i byłam zaskoczona ich długą trwałością.
      Ciekawe też są X-pose (reklamowane przez Aguilere) z tym że nieco mocniejsze i
      raczej na wieczór.
      Ostatnio wąchałam Waterfalls C.Crawford, piękny świeży zapach, ale droższe ok
      100zł za 30ml.
      Odradzam Yves Rocher, owszem niektóre zapachy cudne ale po godzinie się
      ulatniają.
      • Gość: Majka Re: Perfumy ze średniej półki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:05
        Potwierdzam - Yves Roche sa bardzo nietrwałe. Jedyny, który si.ę dosyć dobrze
        trzyma to Neblina, używam czasami, ładny. Ale kosztuje coś ponad 100 zł, chyba 120.
    • sitc Re: Perfumy ze średniej półki 28.02.06, 22:21
      Neonatura Cocon Yves Rocher, piękny zapach i przynajmniej na mojej skórze
      zaskakująco trwały.
      • Gość: S. Re: Perfumy ze średniej półki IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.02.06, 22:50
        Jeżeli miałabym wydać na perfumy Yves Rocher ponad 100zł to uważam,że lepiej
        kupić np.dezodorant perfumowany firmy z wyższej półki,który i tak będzie się
        dłużej utrzymywał niż wody YR.W zeszłym roku np. kupiłam Dolce Vita Diora 142
        zł 100 ml.dezodorant perfumowany(w szklanej butelce),zapach utrzymuje się
        naprawdę długo.Pozdrawiam
    • Gość: Tehanu Re: Perfumy ze średniej półki IP: *.icpnet.pl 01.03.06, 01:48
      A ja będę bronić trwałości Yves Rocher. Używałam wielu zapachów ich produkcji i
      naprawdę trzymały się nieźle. Ostatnio mam Comme une Evidence i bez poprawek
      jest wyraźny od rana do wieczora. Najlepiej przed zakupem wytestować.
      Czegokolwiek o trwałości (większej lub mniejszej) testerów by się nie mówiło,
      daje to jakieś pojęcie, choćby dlatego, że utrzymywanie się konkretnego zapachu
      zależy od interakcji jego składników z ph skóry.
      Z innych tańszych - kiedyś była popularna woda kolońska (damska) Chic Yardleya -
      pachniała dobrze, trzymała się długo. Ostatnio gdzieś widziałam - 30 ml chyba
      za około 30-40 zł
    • ofelia1982 Re: Perfumy ze średniej półki 01.03.06, 10:01
      ja uzywalam z powodzeniem wod Avonu - do dzis mam sentyment do Treselle.piekny
      zapach i na mnie dlugo sie utrzymywal.a jesli lubisz zielona herbate to
      proponuje Elizabeth Arden Green Tea - 5o ml wody perfumowanej (nie
      toaletowej!!, za to duzy plus) kosztuje 70zl.ja go mam i jestem b.zadowolona.
    • lucy215 Re: Perfumy ze średniej półki 01.03.06, 10:28
      wystarczy zaglądnąc do rossmana :) oprócz własnie sredniopółkowych zapachów
      można trafic na niezłe promocje, teraz stawiają na E.Arden - ja za 49zł kupiłam
      Sunflowers- sliczny! :)
    • asik12 Re: Perfumy ze średniej półki 01.03.06, 11:03
      Ja też polecam Rossmana. Do 100 zł można kupić markowe perfumy. Teraz w
      promocji mają być: Elizabeth Arden, Cerruti, YSL.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka