Gość: xxwieczna IP: 217.153.205.* 01.03.06, 12:45 Podajcie kochane link do stronki loreala. O koloryzację włosów konkretnie mi chodzi. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pomidorekk Re: gdzie strona loreala? IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 12:49 w google trzeba poszukać- wpisac L'oreal i wyskoczy mnóstwo odnośników, jednym z ich zapewnie będzie strona firmy. Chyba kolezanka potafi posługiwac sie wyszukiwarką internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxwieczna Re: gdzie strona loreala? IP: 217.153.205.* 01.03.06, 13:38 Bardzo uczynna jesteś. Wyobraź sobi, że w googlach nie znalazłam tego o co mi chodzi. A konbkretnie wszystkie art. do koloryzacji włosów dostępne na polskim rynku. A z resztą, po co Ci się tłumaczę?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidorekk Re: gdzie strona loreala? IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 13:41 i obawiam się że nie znajdziesz, z tego co pamiętam. Był kilka dni temu watek na ten temat. warto tez czasami uzyc wyszukiwarki na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: gdzie strona loreala? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:54 nie ma polskiej strony loreal jeśli o to ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: gdzie strona loreala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:01 wpisz naswę w miarę poprawnie tzn. l'oreal i wyskoczy, bodajże www.lorealprofessionnel.com polskiej wersji nie ma i oprócz ładnego wyglądu strony nie za wiele ciekawych inf - np. nie ma palet posczególnych linii kolorystycznych farb, a mogłyby być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa83 Re: gdzie strona loreala? IP: *.bb.online.no 01.03.06, 16:14 www.lorealparis.co.uk/Catalog/index.asp Odpowiedz Link Zgłoś