Dodaj do ulubionych

ziaja antycellulit

IP: proxy / 217.96.43.* 28.11.02, 15:20
Jest taka antycellulitowa seria ziai - nie pamietam jak sie nazywa, ma na
opakowaniu narysowana pomarancze. Widzialam tylko reklamowki, w sklepach
nic - ale prawde mowiac nie szukalam. Czy ktoras z was juz ja wyprobowala? I
co? Skuteczna?
Obserwuj wątek
    • Gość: kt1 Re: ziaja antycellulit IP: *.ceti.pl 28.11.02, 15:27
      właśnie w tym momencie wróciłam ze sklepu z żelem antycelulit na razie wiem że
      nieżle pachnie jak będzie działał zobaczymy za tą cene cudów nie oczekuje po
      próbie dam znać
      • Gość: vesna Re: ziaja antycellulit IP: proxy / 217.96.43.* 29.11.02, 10:48
        Fajnie, czekam na jakies wiesci. Tez sie cudow nie spodziewam, ale... mam
        ostatnio podejrzenia, ze ziaja pierze brudne pieniadze, bo co kupuje jakis
        kosmetyk tej firmy (za grosze) to jestem zachwycona. A z kasa ostatnio nie
        bardzo...
        • Gość: kt1 Re: ziaja antycellulit IP: *.ceti.pl 29.11.02, 11:55
          wczoraj oczywiście wypróbowałam zapach ma słodki landrynkowy nieźle się
          wchłania nie lepi no i nie wysusza skóry tak bardzo jak inne środki antrycel np
          najczęściej stosowany przeze mnie żel z Avonu zresztą w trakcia czekania na
          kolejną tubke kupiłam ziaje w sumie całkiem całkiem zresztą z ziaji świetnych
          jest wiele rzeczy np krem do rąk z kozim mlekiem czy odżywka z proteinami
          ryżowymi. Zresztą jak mam kiepski humor i mało kasy to najczęściej poprawiam go
          sobie kupując właśnie coś ziaji.
          Pozdrowienia Katka
          • Gość: sonique Re: ziaja antycellulit IP: 217.98.105.* 29.11.02, 18:53
            A ja nie jestem zadowolona:(( Zel owszem, pieknie pachnie, ale poza tym
            strasznie dlugo sie wchlania, sciaga skore i w ogole sie klei:(
            Nie podoba mi sie i wiecej nie kupie.
            Aha, mam jeszcze peeling pod prysznic, ale tez taki sobie.
            Pozdrawiam
            • Gość: katrina Re: ziaja antycellulit IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 19:40
              mam oliwkę. używam jak johnsona, na mokre uda i pośladki po prysznicu. za
              wczesnie żeby coś poeiwdzieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka