Dodaj do ulubionych

stop wypadaniu włosom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:50
wiem że ten temat był niejednokrotnie omawiany ale chcę go odświeżyć jaki
szampon lub odżywka stop wypadaniu włosów dzięki za porady!
Obserwuj wątek
    • Gość: ma_j up IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.03.06, 16:29
      • Gość: Marta Re: up IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.03.06, 18:30
        Dermena - musisz używać codziennie a po 3 tyg masz efekt!!! Sprawdzony i działa.
        Pozdrawiam
    • Gość: anka Re: stop wypadaniu włosom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 19:03
      Żaden. Używałam Dermeny, Narilu itd. Nic nie pomogło. Tabletki też nie.
      Przestałam farbować włosy i używać mocnych szamponów i już nie wypadają.
      • edika3 Re: stop wypadaniu włosom 04.03.06, 22:44
        od ponad roku walczę z wypadającymi włosami.I nic. Próbowałam różnych
        szamponów, ale głównie łykałam wszelkiego rodzaju preparaty. I nic. Teraz
        zakupiłam nowy Pantene. Zobaczymy ile warte słowa panny Rosati......pewnie
        okaże sie, że nic;-)łykam jeszcze takie tabletki- silica,ale na razie nic:/
    • usa83 Re: stop wypadaniu włosom 05.03.06, 10:55
      Spróbujcie szamponu i tonika NERIL firmy Garnier.Dostępne tylko w aptekach.Cena
      szamponu to ok 16zł. Stosuje cały czas i widzę efekty.Miałam przerzedzone
      włosy, teraz są gęstrze i nie łamią się już tak bardzo:)
      Na początku stosowania tych kosmetyków włosy mogą wypadać bardziej,ale tylko te
      słabe i na ich miejscu rosną nowe, zdrowe włosy:)Przeczytajcie ulotkę.Ja
      polecam!!
      • Gość: anka Re: stop wypadaniu włosom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 16:14
        Ten szampon straszliwie śmierdzi i wysusza włosy a wcale mniej po nim nie
        wypadają...
    • Gość: Natalia Re: stop wypadaniu włosom IP: *.246.jawnet.pl 05.03.06, 11:07
      Polecam:
      - szampon Radical
      - 2 x dziennie tabletki Silica
      - 2 x w tyg. odżywka Wax
      Sprawdzony sposób, polecam !
      • membrana1 Re: stop wypadaniu włosom 05.03.06, 11:55
        silica 2 razy dziennie? na opakowaniu napisali,że 1 tabletka dziennie i nie
        wolno przekraczać tej dawki
    • panisiusia Re: stop wypadaniu włosom 05.03.06, 12:25
      a w jakim języku napisałaś temat wątku?
    • Gość: Marta Re: stop wypadaniu włosom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 12:58
      Hej. Miałam ten sam problem z wypadającymi włosami. Wypadało ich tyle, że aż
      płakałam. Szampony żadne nie pomagały - nie przetestowałam oczywiście wszystkich
      !!! Ale w moim przypadku pomogły tabletki Silica (1 dziennie - nie
      zaryzykowałabym większej dawki) Już po 2 tygodniach zanotowalam poprawę, tzry
      miesiące Siliki, a potem inny preparat Vitapil - też trzy miesiące i tak wkoło.
      Jem te tabletki cały czas, wlosy nie wypadaja, a nawet rośnie ich więcej i są
      ładniejsze. Polecam naprawdę.
      Silikę można kupowac na listki - 1 listek - 20 tabl.-ok.5zł - starcza na 20 dni.
      Vitapil 60 tabl. - ok.30zł - starcza na 2 miesiące. To nie majątek, a przestałam
      płakać przy wyciąganiu włosów z wanny po umyciu.
      Wszystkim życzę zadowolenia z własnych włosów ;-))))))
    • pilulka Re: stop wypadaniu włosom 05.03.06, 20:31
      Szampony nie pomogą. Jak masz mozliwośc, tzn. kogos we Francji, to kup tabletki
      Cystine B6 Bailleul, niebieskie pudełeczko. Kosztuja dokładnie 3,01 euro, 20
      sztuk. Przyjmuja je ludzie po chemii, wspomagają odrost włosów, a te co są
      wzmacniają. Moja mama je łyka. Efekty widać po dwóch opakowaniach. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka