IP: 62.108.165.* 03.03.06, 20:41
byłam ostatnio na spotkaniu z kosmetyczką zorganizowanym przez Oriflame. Pani zbadała mi cerę i dobraca całą gamę kosmetyków, zapewniając przy tym jakie są one "wspaniałe i cudowne". konsultantką nie mam czasu i ochoty być, ale chciałam spytać co myślicie o tych kosmetykach. czy warto je kupić czy raczej nie. proszę o opinie. mam nadzieję, że nie ma juz takiego watku.
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Oriflame IP: *.elk.mm.pl 03.03.06, 20:46
      Zależy które.Ja uzywam kolorówki i pudrów Giogdiani i bardzo sobie chwalę.Podoba mi się także woda "Divine", bardzo trwała.
    • kaszkaszka Re: Oriflame 03.03.06, 22:50
      Bardzo lubię tonik aloesowy i peeling chłodzący z serii do cery mieszanej.
      Miałam cała linię do cery mieszanej-ale zostałam wierna tylko peelingowi.
      Myślę, że mają dobre produkty... Z kolorówki polecam puder nabłyszczający do
      twarzy i ciała (Instant Sun).
      • Gość: ninka Re: Oriflame IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 04.03.06, 01:55
        Znam kosmetyki ORI już kilkanaści lat, właściwie od początku pojawienia sie ich
        w naszym kraju. Powiem krótko, z racji wieku i doświadczenia z testowaniem
        kosmetyków przeróżnych firm, kolorówka przeciętna, no tak na czwórkę. Kosmetyki
        pielęgnacyjne, zwłaszcza kremy do twarzy znacznie lepsze niż Avon. Jednak ceny
        zbyt wysokie w stosunku do jakości.Z racji tego, że byłam dosyć aktywną
        konsultantka, i to dobrych kilka lat, uczestnicząc w różnego rodzaju pokazach
        kosmetycznych, gdzie też słyszałam,że te kosmetyki są naj, stosując właściwie
        tylko rzeczy tej firmy / premię zamieniało się w zapas kosmetyków/, a więc
        długo bylam przekonana, że nie ma nic lepszego na świecie! A nieprawda! Teraz
        powoli odkrywam polskie firmy. Mamy świetne, tanie kosmetyki! Przeglądam też
        systematycznie wizaż.pl i często kieruję się zawartymi tam opiniami. Lubię
        testować nowe rzeczy i cieszy mnie odkrywanie ciągle czegoś nowego. A jeśli
        np.jakaś firma ma 4 ciągle te same maseczki do twarzy od kilkunastu lat, to
        mnie to po prostu nie bawi:) Radzę Ci wypróbować parę rzeczy. Nie powinny
        zaszkodzić,a kilka kosmetyków jest naprawdę niezłych. A najważniejsze to nie
        dać się zwariować tym gadaniem o cudowności. Tak jak w każdej firmie,są lepsze
        i gorsze rzeczy.Sama musisz się o tym przekonać. Pozdrawiam!
    • Gość: basia Re: Oriflame IP: *.smstv.pl 04.03.06, 07:05
      ori ma parę rzeczy fajnych- najlepiej nie daj się zrobić konsultantką, będziesz
      miała zdrowe porównanie do innych rzeczy na naszym rynku
      zdecydowanie fajna jest seria giordani gold- ale to makijaż
      i wszystkie kosmetyki z serii swedish care są fajne- ale sama musisz zdecydować
      czy chcesz płacić za nie taką cenę czy wybrać coś ze świetnej polskiej półki
      (eris, miraculum, soraya, beilenda, dax cosmetics)
      • Gość: feryenne Re: Oriflame IP: 195.117.149.* 06.03.06, 15:20
        > zdecydowanie fajna jest seria giordani gold

A najlepsiejszy na świecie był zapach giordani, ale nie gold, tylko ten czarny,
        co był wcześniej. Balsam do ciała perfumowany, mnnnniodzio.
        Niestety, jak większość rzeczy, które mi pasują, wycofany, chlip, chlip :(

pozdrawiam
        Kaśka
    • justa_79 Re: Oriflame 05.03.06, 22:16
      jest trochę fajnych rzeczy, np. maseczki, seria różana, seria do stóp, kremy do
      cery mieszanej, ekspresowy płyn do demakijażu, seria z algami, mydełka,
      niektóre zapachy, kolorówka Giordani Gold, krem do cery naczynkowej,
      samoopalacz, niedawno była "smakowa" seria świąteczna...
    • tristessa Re: Oriflame 06.03.06, 09:56
      sporo kosmetyków mają naprawdę fajnych. Bardzo lubie ich kremy (szczególnie
      marchewkowy czy jakoś tak oraz tonujący zaczerwienioną cerę) i wody toaloetowe.
      Są o niebo lepsze od konkurencji - Avonu, gdzie moja koleżanka dostała po ich
      wodzie toaletowej alergicznej wysypki <lol> a o jakości większości kremów
      lepiej wogóle nie wspominać :/
      Napewno w ori mają też jakieś niewypały, ale jak na razie na taki super
      niewypał, na który bym przeklinała siarczyście, jeszcze nie natrafiłam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka