zielonookakocica 04.03.06, 17:53 szkoda że moda na prasowanie (czyt. spalanie hehe) włosów przemija :( Bo polubiłam siebie w prostych włosach... Chyba czas zaakceptowac moje naturalne fale ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filutka Re: Włosy z Hollywood IP: 80.54.47.* 06.03.06, 10:58 A JA TAM WOLE KRECONE WLOSY NIZ TAKIE PROSTE KTORE PRZYLEGAJA DO GLOWY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: Włosy z Hollywood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 11:05 Modne jest to w czym się dobrze czujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Włosy z Hollywood IP: *.madcomputers.pl 06.03.06, 14:59 moje nawet prostowane nie chca do nieczego przylegac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Włosy z Hollywood IP: *.crowley.pl 06.03.06, 16:02 Mi najbardziej podoba sie ta pierwsza fryzura, jest naturalna, poza tym modelka jest bardzo ładna, kolor włosów i skóry jest śliczny. Ja na wiosne chciałabym zafarbowac sobie włosy na taki odcień rudego. Teraz mam mysi, ale walcze ze zmianą wyglądu - piegi mam naturalne , kolor oczu podkręciłam miodowymi Freshlookami i dzięki nim mam świecący miodzik, jeszcze tylko pozostają włosy - oby wyszedł ładny odcień rudego :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzawka Re: Włosy z Hollywood 06.03.06, 18:35 A jaki masz naturalny kolor oczu że zmieniłaś na miodowy - mi taki kolor marzy się od dawna. Jaka jest cena tych Freshlooków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: Włosy z Hollywood IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 08:40 nie trzeba bylo kupowac szmelcu za 20 zł to bys sobie włosów nie popaliła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowisia Re: Włosy z Hollywood IP: *.kosson.com 14.03.06, 12:18 nie przejmuje sie tym, co akurat jest modne, po prostu wybieram to, w czym sie dobrze czuje. to samo tyczy sie wlosow. zastanowmy sie czy warto slepo podazac za moda? i jesli polowa dziewczyn w miescie ma falowane wlosy, tez mam isc w ich slady? ja wole troche oryginalnosci:-) Odpowiedz Link Zgłoś