Gość: Malenstwo IP: *.gdynia.mm.pl 06.03.06, 16:58 Czy znacie jakieś przepisy na peeling z rzeczy z domowej kuchni?Dokładnie szukam jakiegoś peelingu do twarzy bo do reszty ciała mam:) Będę wdzięczna za pomoc:) Uratujecie moja wrażliwą skórę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carolina Re: Peeling domowej roboty IP: *.chello.pl 06.03.06, 17:00 medycyna.linia.pl/uroda2.html Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Peeling domowej roboty 07.03.06, 18:20 Do twarzy- peeling z płatków owsianych zalanych wrzątkiem Do ciała- fusy z kawy mielonej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociubek Re: Peeling domowej roboty IP: *.broker.com.pl 07.03.06, 19:20 Smietana pomieszana z cynamonem, odstawic na 15 minut a potem na buzie- super sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazumo Re: Peeling domowej roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:26 czy śmietana ma być słodka rzadka czy kwaśna gęsta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociubek Re: Peeling domowej roboty IP: *.broker.com.pl 07.03.06, 19:36 kwasna, gesta ok 2 łyżeczki i pol łyzeczki cynamonu, ale uwaga bardzo rozgrzewa i piecze, jak ktos ma problem z naczynkami to chyba niezabardzo. Nakladam na 15 minut, potem plucze buzie woda(nie myje jej) i nakladam wycisnieta z kapsolki wit E swietna sprawa, buzia jest gładziutka, wprawdzie czerwona ale robie to wieczorem takze rano jest super!! Odpowiedz Link Zgłoś
malenstwo81 Re: Peeling domowej roboty 07.03.06, 22:45 Dzieki wam:) Bede musiala wyprobowac. Niestety moja skora nie toleruje kosmetykow.Od razu mam uczulenie.Czas na naturalna sile:) Odpowiedz Link Zgłoś