Dodaj do ulubionych

carolinascotties powiedz czy ten saliderm dziala..

IP: *.range86-138.btcentralplus.com 08.03.06, 01:06
mozesz powiedziec czy ten saliderm dziala na rozstepy?przeczytalam w twojej
wypowiedzi ze masz zamiar go stosowac, czy on jest bez recepty?daj znac!
dzieki
Obserwuj wątek
    • carolinascotties Re: carolinascotties powiedz czy ten saliderm dzi 08.03.06, 01:14
      kupiłam go wczoraj - 8 zł - jest w zelu - nałożyłam już dwa razy - nie piecze,
      nie swędzi - chwilowo wszystko jest ok :) będę tu raportować , jeśli chcesz:)
      • Gość: dorota Re: carolinascotties powiedz czy ten saliderm dzi IP: *.range86-138.btcentralplus.com 08.03.06, 01:22
        jasne raportuj, tez go sobie zakupie jak zadziala, a na twarz tez masz zamiar
        stosowac? Mi polecila dermatolog Hydracid SP firmy SVR. Powiedziala ze super
        zwerza pory.
        • carolinascotties Re: carolinascotties powiedz czy ten saliderm dzi 08.03.06, 01:27
          na twarz się za bardzo boję - zaczynam delikatnie, bo Acne derm :) ale tylko na
          noc
    • mikams75 Re: carolinascotties powiedz czy ten saliderm dzi 08.03.06, 11:55
      dziewczyny, czy na blizny po depilacji saliderm by pomogl?
      Stosujecie na duze powierzchnie skory?
      • Gość: carolinascotties Re: carolinascotties powiedz czy ten saliderm dzi IP: 87.207.54.* 08.03.06, 18:07
        ja stosuję zel drugi dzień - nakładam na pośladki i biodra ( na jednym z forum
        czytalam, ze nakladaja sobie go na twarz- mysle, ze to nie jest dobry pomysl) -
        nie szczypie mnie, nie swędzi, ale czuje, ze ta skora robi sie taka skorupiasta
        i pewnie niedlugo zacznie sie zluszczac.
      • Gość: carolinascotties ps.nakladam cienka warstwe IP: 87.207.54.* 08.03.06, 18:07
        • mikams75 Re: ps.nakladam cienka warstwe 08.03.06, 18:40
          poprosze o szczegolowa relacje - jestem bardzo, bardzo zainteresowana!
          • Gość: carolinascotties mikams75 IP: 87.207.54.* 08.03.06, 18:59
            tu są linki do wcześniejszych wątków:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=23454082&a=23456155
            wpisz Saliderm w google i trzecia pozycja to forum kafeteria - tam też jest o
            Salidermie( nie wklejam , bo cos mi z tym linkiem szwankuje)
            Ja dopiero zaczynam i trudno coś powiedzieć, poza tym, że skorupka się robi :)
            ale powtarzam - stosuję tylko na pośladki i biodra :)
            tutaj też coś jest: www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=97590
            tutaj trzeba poszukac wątek pt. saliderm na rozstępy - nie mialam tyle
            cierpliwości:) www.sfd.pl/archiwum/
            • mikams75 Re: mikams75 10.03.06, 11:49
              dzieki za linki, juz je wczesniej wyszukalam, ale malo rzeczowych informacji
              jest w nich. I z tego co widze, nikt nie stosowal na przebarwienia
              podepilacyjne. Czekam mimo wszystko na twoje relacje...
    • Gość: carolinasc linki IP: 87.207.54.* 08.03.06, 19:12
      www.sfd.pl/temat141246/
      www.sfd.pl/temat131700/
    • carolinascotties relacja z trzeciego dnia 09.03.06, 22:11
      oj, dziewczyny - troszke sie wystraszylam, nie wiem czy to jakies uczulenie, ale
      wysypalo mnie dzisiaj kilka godzin po nalozeniu zelu- takimi malymi, czerwonymi
      kropeczkami.. do teraz nie zeszly ale to dziwne, bo te kropki sa tylko na
      biodrach , w dolnej czesci i udach-a tam nie smarowalam. Na boczkach smarowalam
      i nie mam tam kropek ..chyba poczekam z jeden dzien , zobacze czy kropki zejda i
      wtedy zdecyduje czy nadal go stosowac, moze po prosty jestem uczulona na ktorys
      ze skladnikow..
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka