Dodaj do ulubionych

Tołpa- znacie??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 19:59
Zaineresowały mnie kosmetyki Tołpy. Czy znacie je może?? Mam 23 lata, cerę
mieszaną, mocno wrażliwą. Nie mogę stosować kosmetyków z drogerii, tylko z
apteki. Tołpa ma ciekawy zapach i znakomite ceny... I ponoć jest dla
"wrażliwców". Czekam na wasze zdania.
Obserwuj wątek
    • laggio Re: Tołpa- znacie?? 09.03.06, 20:13
      z kosmetyków tołpy stosowałam szampon normalizujący- dla mnie rewelacja! włosy
      po myciu są miękkie i dobrze się układają. ja mam włosy za łopatki i od kiedy
      używam tego specyfiku nie plączą mi się, nie skręcają w nieestetyczne strąki ;)
      mam też bardzo pochlebne zdanie na temat peelingu borowinowego- może nie pachnie
      rewelacyjnie, ale efekty są widoczne.
      co do kremów i toników do twarzy- to nie moge się wypowiadać na ten temat bo ich
      nie testowałam, ale skoro byłam usatysfakcjonowana wspomnianymi specyfikami
      tołpy to myślę że nie powinny zbytnio odbiegać od nich jakością.
      pozdr
      • bundle Re: Tołpa- znacie?? 09.03.06, 20:26
        Z Tołpy,stosowałam tylko krem do rak,ale skutecznie znichęcił mnie do dalszych
        eksperymentów z ta firmą.Okropnie smierdział.
        • Gość: Meganka Re: Tołpa- znacie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 08:19
          Stosuję tonik-żel do cery trądzikowej i jestem absolutnie zachwycona :)
          • marghot Re: Tołpa- znacie?? 10.03.06, 08:26
            miałam balsam do ciała (żółty) i nie nastawił mnie pozytywnie. Był bardzo
            ciężki, trudno się rozsmarowywał i słabo wchłaniał. To była wersja do cery
            suchej, ale bez rewelacji.
            Miałam próbke żelu na wypryski i był super.
            Więcej nie eksperymentowałam z firmą Tołpa. Chyba trudno ich wypatrzeć, a i w
            sieci niełatwo kupic.
    • marghot czy wiecie coś o składzie kremów 10.03.06, 09:23
      czy mają dużo zapychaczy? na stronie tołpy nie ma takich informacji :(
      • Gość: Maxi Re: czy wiecie coś o składzie kremów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 09:27
        Stosowałam serum antycellulitisowe. Wogóle nie działało.
        • Gość: just Re: czy wiecie coś o składzie kremów IP: *.system.szczecin.pl 10.03.06, 09:52
          ja mam tonik-zel do stery te. nie jest zly:) ale w zachwyt tez nie wpadlam;p
    • costerco Re: Tołpa- znacie?? 14.03.06, 08:48
      miałam balsam wygładzający tołpy i byłam z niego bardzo zadowolona. Polecam
      dziewczynom, które maja lekki cellulit. Fajny też jest taki płyn do moczenia
      stóp. Bardzo ładnie pachnie, a skóra na pietach po jego zastosowaniu jest
      bardzo miękka.
      • Gość: gosiaczek Re: Tołpa- znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:57
        produkty do twarzy sa jakie takie ale do włosów jest rewelacja to nie tylko
        moje zdanie wiem że moje przyjaciółki i siostra równiez uzywają i jest super
      • Gość: gosiaczek Re: Tołpa- znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:57
        produkty do twarzy sa jakie takie ale do włosów jest rewelacja to nie tylko
        moje zdanie wiem że moje przyjaciółki i siostra równiez uzywają i jest super
    • clk Kiedys mialam paste do zebow 15.03.06, 21:49
      Ale to było z 5-6 lat temu i była ona GENIALNA

www.torf.pl/
    • patama Re: Tołpa- znacie?? 18.03.06, 09:43
      kupiłam balsam do ciała z witaminami - super a cena atrakcyjna warto polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka