paul_ina 12.03.06, 11:35 Dziewczyny, mam pytanka: 1. czy henna na rzęsach nie przeszkadza w noszeniu soczewek??? 2. czy henna może zastąpić tusz do rzęs??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: henna na rzęsach IP: *.chello.pl 12.03.06, 11:47 nie wiem jak jest z soczewkami, ale u mnie tusz zastępuje idealnie ze wzgledu na to ze mam baaardzo jasne rzęsy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaz75 Re: henna na rzęsach 12.03.06, 12:01 Witaj paul_ina. Odnośnie twoich pytań: 1. Henna w ogóle nie przeszkadza w noszeniu soczewek, to tak jak byś miała pomalowane rzęsy, tylko nic Ci się nie obsypuje, więc nawet lepiej) 2. Henna może zastąpić tusz do rzęs na jakieś 2-3 tygodnie. Ładnie wygląda jeśli masz długie i gęste rzęsy, ponieważ efekt jest bardzo naturalny, tzn. nie wydłuża ich ani nie pogrubia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: henna na rzęsach IP: *.crowley.pl 12.03.06, 12:13 Moim zdaniem henna moze zastąpić tylko długie i grube rzęsy. Ja mam swoje naturalne rzesy dosyc ciemne (prawie czarne), ale koncówki są jasniejsze, poza tym są krotkie, cienkie itp. Kiedys zrobiłam hennę, myśląc, ze zastąpi mi tusz do rzęs, ale efekt był taki, ze po prostu te koncówki były ciemniejsze, a reszta jakbym nic z nią nie zrobiła. Za to u mojej koleżanki, która ma naturalne grube, długie, ale jasne rzęsy to sprawdza się super. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: henna na rzęsach 12.03.06, 14:07 Serdecznie dziękuję za odpowiedzi! Lato się zbliża, coraz mniej mam ochotę się malować, więc rzucę sobie hennę na rzęsy (też mam jaśniejsze końcówki). Odpowiedz Link Zgłoś