Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o zabiegach kosmetycznych w Erisie?

IP: *.man.polbox.pl 04.12.02, 10:14
Czy chodzicie do gabinetów kosmetycznych Ireny Eris? Słyszałam kiedyś, ze
jest tam fachowa obsługa, dobrze wyszkolone kosmetyczki i rozsądne ceny, nie
chciałabym jednak eksperymentować i proszę o opinię.
Byłabym wdzięczna za kontakt z już "sprawdzoną" kosmetyczką, ewentualnie
także z masażystą, jeśli znacie tam dobrego i godnego polecenia.
Obserwuj wątek
    • shisha Re: Eris - Krynica 04.12.02, 12:50
      Ja byłam w Erisie w Krynicy. No i muszę przyznać, że to najlepiej dobrany
      zabieg kosmetyczny, jaki w życiu miałam. Byłam bardzo zadowolona. Zapłaciłam
      troszkę ponad 100zł. Kosmetyczka na początku bardzo dokładnie zbadała mi cerę i
      wypytała o różne rzeczy. Poza tym reszta obsługi i wystrój - profesjonalnie.

polecam i pozdrawiam:)
    • martaa2 Re: Co sądzicie o zabiegach kosmetycznych w Erisi 04.12.02, 13:07
      Ja byłam kilkakrotnie w Erisie na Puławskiej,co prawda nie na zabiegach-tylko
      raczej na jakiś drobiazgach-przekłuwanie uszu,wosk,regulacja brwi.Kosmetyczki
      są w porządku-miłe,kompetentne,polecam zwłaszcza panią Marzenkę.Aczkolwiek może
      trochę zbyt namolnie wciskają zabiegi i kosmetyki Erisu.Za to recepcja-
      pozostawia wiele do życzenia.Może to drobiazg-ale panie tam,nigdy nie miały
      drobnych,żeby wydać.Raz reszta wynosiła 23 zł i pani mi powiedziała"a to może
      przy następnej okazji" i była bardzo obrażona,gdy kazałam jej iśc i rozmienić
      te pieniądze.A co mnie to obchodzi,że one nie mają wydać!Jakoś w innych
      gabinetach nie mają tego typu problemów.Trochę mnie to zraziło i teraz tam nie
      chodzę
    • marysia25 Re: Co sądzicie o zabiegach kosmetycznych w Erisi 05.12.02, 09:55
      Ja bywałam w Erisie w Lublinie. Byłam bardzo zadowolona. Przede wszystkim
      trzeba przyznać tym gabinetom że higiena jest bez zarzutu, czyste szlafroki,
      frotte sukieneczki i czepki, czyste ciapki, ja wychodziłam po zabiegach jak
      nowo narodzona. Niesamowity relaks. polecam
    • _meg_ Re: Co sądzicie o zabiegach kosmetycznych w Erisi 05.12.02, 11:51
      Ja tez polecam ERIS, chodze do Pani Agnieszki Zamorskiej, bardzo sympatyczna i
      nie "wciskajaca" kosmetykow i zabiegow, jak to sie skarzyly dziewczyny. Polecam
      naprawde! A szczegolnie przy malych zasobach: maske Alganat C z masazem. Super
      relaks i efekty rozjasniajace:) Seria kwasow tez godna polecenia.
      A to wszystko we Wroclawiu...:)

Pzdr,
      meg
      • moni_citroni Re: Co sądzicie o zabiegach kosmetycznych w Erisi 09.12.02, 17:17
        Eris jest naprawde fajny. Chodze do nich czasem na czyszczenie buzi i jestem
        zadowolona-nie robia ze mnie potwora. Zabiegi sa przyjemne, kosmetyki pachnace
        i delikatne, kosmetyczki fachowe. Mnie nie probowali wciskac produktow Erisa, a
        nawet kosmetyczka odradzila mi preparat salicylowy (mam za delikatna skore).
    • Gość: Mirka Re: Co sądzicie o zabiegach kosmetycznych w Erisi IP: *.man.polbox.pl 09.12.02, 12:20
      Też szukam dobrej kosmetyczki z gabinetu Eris w Warszawie? macie jakąś
      sprawdzona?
      • Gość: monias1 Re: Co sądzicie o zabiegach kosmetycznych w Erisi IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 09.12.02, 16:34
        polecam pania Kasie z gabinetu na Pulawskiej oraz pania Patrycje z gabinetu na
        Freta, oczywiscie w Warszawie.
    • Gość: Mika Re: Co sądzicie o zabiegach kosmetycznych w Erisi IP: *.man.polbox.pl 10.12.02, 15:14
      A słyszałyscie coś o masażyście z Erisu na Puławskiej, mija kumpela kiedys u
      niego była, miała niezłe wrażenia, a co Wy sądzicie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka