quest111 04.12.02, 12:56 Włosy włosami, porada poradą, ale jest Pani Piekną kobietą. Wiem oklepane,ale musiałem to napisać. Czy to zdjęcie da się powiekszyć ?? Pozdrawiam R. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mindo Re: Oksana 04.12.02, 13:15 quest111 napisał: > Włosy włosami, porada poradą, ale jest Pani Piekną kobietą. Też tak sądzę. Zajrzałem tu, bo przyciągnęła mnie ta fotografia na ogólnej stronie forum. Widać że nie tylko dba pani o włosy :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
quest111 Re: Oksana 06.12.02, 12:00 ...z tego forum emanuje od Pani tyle kobiecości,że aż się cieplej na sercu robi ! A i dzień lepiej mija. Odpowiedz Link Zgłoś
aguniap Re: Oksana 06.12.02, 12:26 macie racje , drodzy forumowicze, Oksana to piekna kobieta i wydaje sie byc pelna ciepla i subtelnosci.... ze swojej strony prosze tylko o czestsze czytanie naszych postow i o odpowiedzi na ktore czekamy:) pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: Oksana 07.12.02, 23:15 quest111 napisał: > Włosy włosami, porada poradą, ale jest Pani Piekną kobietą. Wiem oklepane,ale > musiałem to napisać. Czy to zdjęcie da się powiekszyć ?? > Pozdrawiam R. Bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś