Dodaj do ulubionych

Biodra a talia - ćwiczenia

14.03.06, 11:01
Podobna ta idealna różnica to 30 cm. No cóż nie same ideały chodzą po tym
świecie. Nawet wczoraj czytałam książkę Grocholi "Osobowość ćmy" i jedna z
bohaterek "ubolewa" że jej różnica to 26,5 cm:) U mnie ta różnica wynosi 20
cm. Jakie ćwiczenia polecacie na talię. Mam niezły brzusio i boczki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Biodra a talia - ćwiczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 11:35
      Też jestem ciekawa. biodra 94 pas 75 to dopero jest targedia :((
      • l81 Re: Biodra a talia - ćwiczenia 14.03.06, 11:39
        Idealny wymiar to : dzieląc rozmiar talii na rozmiar bioder powinno wyjść
        0,7. Wtedy jest idelanie .Pa.
      • chocolate20 Re: Biodra a talia - ćwiczenia 16.03.06, 20:05
        ja mma roznice 30 cm tylko ze mam 100 w biodrach a 70 w pasie:(
    • Gość: denna Re: Biodra a talia - ćwiczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 11:45
      no ja mam te 30 cm róznicy - talia 63 i biodra jakieś 93 cm, ale to wcale nie
      takie fajne, bo żadnych spodni kupić nie moge - wszystko odstaje w pasie, i z
      tyłu, wszystkie jeansy zwłaszcza biodrówki nie dla mnie, bo szyte
      na "kloce".... tzn. ja tu nikogo nie chce obrazić ani krytykować, tylko wnerwia
      mnie model figury na którą szyją, bo wszędzie to samo...
      na szczupłą talię dobre jest kręcenie ciężkiego (wypełnionego wodą lub
      piaskiem) hula-hop, z tego co czytałam ok. 30 min dziennie - dziewczyny
      polecają, może i sama spróbuję, bo wymiary niby ok, ale mam brzuszek z
      tłuszczykiem:)
      • Gość: M Re: Biodra a talia - ćwiczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 21:27
        A jakie jescze cwiczenia ?? Biodra ok bo 94 biust 90 no ale talia tragedia.
        • Gość: hula hop Re: Biodra a talia - ćwiczenia IP: *.range86-136.btcentralplus.com 15.03.06, 04:47
          A po jakim czasie krecenia hula hop widac efekty? tydzien, dwa miesiac? bo jak
          po tygodniu nic nie zauwaze to rzuce to w kat
          • kasper68 Re: Biodra a talia - ćwiczenia 15.03.06, 08:18
            też mam taki problem ale dużo większy. Biodra 102 a pas 98.
            • Gość: ale tutaj smiechy Re: Biodra a talia - ćwiczenia IP: *.range86-136.btcentralplus.com 15.03.06, 10:14
              kasper to maszniezle dupsko! a brzuch to juz w ogole-otylosc brzuszna! jejku,
              dawaj na rower!!! nie cche nikogo urazic, 9 20 rano a ja jeszcze nie spalam
              chyba dostaje glupawki, ale serio rusz dupe!
              • Gość: do tej z anglii Re: Biodra a talia - ćwiczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:45
                chyba ci się w UK poprzewracało w głowie że tak komuś odpisujesz lepiej się
                wyśpij bo u nas już godzina później jest
              • kasper68 Re: Biodra a talia - ćwiczenia 16.03.06, 14:59
                Głupia jesteś ale możliwe, że cię twój wiek usprawiedliwia. Ja mam 40-stkę i
                naprawdę w tym wieku mało która kobieta ma mniej niż 95 cm w biodrach. I nie
                wiem w czym rower miałby mi pomóc na otyłość brzuszną, chyba, że na nogi ale na
                nie ja się nie skarżę, powiem więcej są bardzo szczupłe i długie. Dlatego w
                połączeniu z takim tułowiem jaki mam wyglądają dziwnie.
                • Gość: kasper68 Re: Biodra a talia - ćwiczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:02
                  Oczywiście to było do - ale tutaj śmiechy.
      • justa_79 Re: Biodra a talia - ćwiczenia 17.03.06, 15:47
        no właśnie, nie wiem, po co to gadanie o różnicy 30 cm, ja aż takiej różnicy
        nie mam, ale mam szczupłą talię i kupienie spodni, które pasowałyby
        jednocześnie w talii i w biodrach, graniczy z cudem :/ muszę zwężać w pasie
        wszystkie spodnie :>
    • kropka.nad.zet a kiedy jest inaczej? 15.03.06, 10:29
      u mnie: 67 w pasie i 87 w biodrach; w innym wpisie przeczytałam, że ideał
      proporcji to 0,7; u mnie daje to 0,77 - to chyba nie jest źle? :D
      aaaa, jak mi dobrze, że nie muszę "brać się za siebie"!!! :D
      • Gość: srebna smuga Re: a kiedy jest inaczej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:37
        to ja mam w pasie 65cm i 84 w biodrach ... ale mam ten tluszczyk troszke na brzuchu...wyprobuje dzisiaj cud miód ćwiczenia na brzuszki od przyjaciólki :) ciekawe czy na mnie tez tak zadzialają jak na nią i pożycze hula hop :D moze sie uda ;p
    • jagna20 Forum Fitness 17.03.06, 08:35
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=24620760&v=2&s=0
    • patama Re: Biodra a talia - ćwiczenia 17.03.06, 20:18
      hulahop
      brzuszki
      aerobic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka