Gość: monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:24 I sa jakies rezulataty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nadinne Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? IP: *.natpool.mwn.de 20.03.06, 16:30 A jakie maja byc te rezultaty? Ja slyszalam ze to dobre przy zaparciach, hmm..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:32 słyszałam ze dobre na skóre (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajaja Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:51 dobre na skore,przemiane materii,.oslania watrobe. ja nie znosze tego kleiku. poprostu kupuje zmielone siemie lniane,biore lyzke i popijam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? IP: *.icpnet.pl 20.03.06, 16:52 Mój pies dostaje sienie lniane jak ma rewelacje żołądkowe :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.06, 16:59 Przejrzyj sobie ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=37889457&v=2&s=0 Siemię chroni śluzówkę ale żołądka i ewentualnie jelit. Wątroby raczej nie należy w to mieszać :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:04 nie,no jane:) chodxzilo o zoladek:) siemie oczyszcza tez organizm z toksyn i znosi uczucie laknienia<--chociaz tego akurat nie poczulam....;) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? 20.03.06, 17:11 Moja mama przez jakiś czas piła i była bardzo zadowolona. Nawet polubiła ten smak i piła z przyjemnością. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kociubek Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? 20.03.06, 18:58 Ja miele len w domu w młynku do kawy i wsypuje do jogurtu, najlepiej malinowego - pycha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kociubek Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? 20.03.06, 18:59 Jakos, nie mogłam sie zmusic do picia tego swinstwa:(( Odpowiedz Link Zgłoś
k.a_s_i.a siemie lniane - prażone ??? 03.04.06, 11:58 a może ktoś wiem na temat właściwości i zalet prażonego siemienia lnianego, a może nie posiada żadnych zalet? Odpowiedz Link Zgłoś