Dodaj do ulubionych

czy wart pic siemie lniane????ktos pije???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:24
I sa jakies rezulataty?
Obserwuj wątek
    • Gość: nadinne Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? IP: *.natpool.mwn.de 20.03.06, 16:30
      A jakie maja byc te rezultaty? Ja slyszalam ze to dobre przy zaparciach, hmm..?
      • Gość: monia Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:32
        słyszałam ze dobre na skóre (?)
        • Gość: jajajaja Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:51
          dobre na skore,przemiane materii,.oslania watrobe.
          ja nie znosze tego kleiku.
          poprostu kupuje zmielone siemie lniane,biore lyzke i popijam.
    • Gość: Kasia Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? IP: *.icpnet.pl 20.03.06, 16:52
      Mój pies dostaje sienie lniane jak ma rewelacje żołądkowe :P
    • Gość: len Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.06, 16:59
      Przejrzyj sobie ten wątek:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=37889457&v=2&s=0
      Siemię chroni śluzówkę ale żołądka i ewentualnie jelit. Wątroby raczej nie
      należy w to mieszać :]
      • Gość: jajaja Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:04
        nie,no jane:) chodxzilo o zoladek:)
        siemie oczyszcza tez organizm z toksyn i znosi uczucie laknienia<--chociaz
        tego akurat nie poczulam....;)
        • frrancuzeczka Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? 20.03.06, 17:11
          Moja mama przez jakiś czas piła i była bardzo zadowolona. Nawet polubiła ten
          smak i piła z przyjemnością. :)
          • kociubek Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? 20.03.06, 18:58
            Ja miele len w domu w młynku do kawy i wsypuje do jogurtu, najlepiej malinowego
            - pycha :)))
            • kociubek Re: czy wart pic siemie lniane????ktos pije??? 20.03.06, 18:59
              Jakos, nie mogłam sie zmusic do picia tego swinstwa:((
    • k.a_s_i.a siemie lniane - prażone ??? 03.04.06, 11:58
      a może ktoś wiem na temat właściwości i zalet prażonego siemienia lnianego, a
      może nie posiada żadnych zalet?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka