Gość: Ania IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.12.02, 22:14 Dziewczyny! Odkleił mi sie tips ;-( A na poprawkę mogę iść dopiero jutro po południu :-( Jak przetrwać jutro w pracy? Podkleić na lakier bezbarwny? Błagam o pomoc! Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: Pilne - odklejony tips!!! 08.12.02, 22:16 nie nie, lakier nie utrzyma tipsa. jesli nie przezyjesz dnia z jednym paluszkiem bardziej;), to zaklej go sobie plastrem z opatrunkiem - polsrodek, ale jedyny sensowny, jak sadze. ja kiedys z samego rana stracilam tips na malym palcu u reki, pojechalam do pracy, potem dopiero do manikiurzystki. dalo sie przezyc, ale mialam wtedy frencza, wiec to sie tak czy owak nie bardzo rzucalo w oczy. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pilne - odklejony tips!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.12.02, 22:21 Ja mam długie, ciemne pazury, więc rzuca się w oczy, że hej :-( Dzięki za radę - zaklejam :-) Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Pilne - odklejony tips!!! 08.12.02, 22:26 no to fakt, daje sie zauwazyc. zaklejony bedzie wygladal jak po nieudanym seansie kuchennym;) ale wiesz, tipsy nie powinny odpadac tak sobie. ja tak mialam, odpadaly mi na potege, juz kombinowalam, ze cos zle robie albo ze mam zle ph skory i paznokci, ale okazalo sie, ze to tylko (i az) nieudolnosc manikiurzystki - poszlam gdzie indziej i od razu bylo (i jest) lepiej. popatrz uwaznie, czy po bokach ci sie tipsy sie odklejaja? bo jesli tak, to twoja maniukiurzystka zalewa ci paznokcie zelem, pod ktory potem dostaje sie powietrze i stad problem. drugi ew. powod to przerosniete nieuzupelnione tipsy - ale to naprawde trudno osiagnac... xx. Odpowiedz Link Zgłoś
_zuzanka_ Re: Pilne - odklejony tips!!! 08.12.02, 23:39 Ja miałam dokładnie tak samo - zrobiłam sobie akrylowego frencza w SPA na Ikara. Trzymał się ... tydzień... Potem odpadły mi 3 pazurki, a resztę zdjęłam sama (odklejały się po bokach). Teraz mam tipsy żelowe, zrobione już w innym zakładzie i póki co jest ok., ale to dopiero 6 dni, więc nie chwalę, żeby nie zapeszyć... Pozdrawiam Zuzka Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Pilne - odklejony tips!!! 08.12.02, 23:43 polecam klej KROPELKA - rewelacja. takze do naturalnych paznkoci. pokrywasz cala plytke, a jak porzadnie wyschnie polerujesz delikatnym pilniczkiem zeby bylo rowno i malujesz lakierem. metoda niezawodna. Odpowiedz Link Zgłoś