Dodaj do ulubionych

coś na biust - może być drogie!!!

22.03.06, 22:02
Dziewczyny pomozcie - odchudzam sie i biust znika mi w zastraszajacym tempie -
wiem ze nie bedzie juz duzy ale co uzywac zeby byl jedrny - masuje i uzywam
zwyklych balsamow do ciala
macie moze cos wyprobowane specjalnie do biustu co napina ladnie skore i
pozwala zachowac jego kształt?
Obserwuj wątek
    • slinotok4 Re: coś na biust - może być drogie!!! 22.03.06, 22:27
      Selvert Bust Firming.
      Spróbuj.
      • tusia_minia Re: coś na biust - może być drogie!!! 22.03.06, 23:53
        ja jestem bardzo zadowolona z kremu do biustu Avonu.
        • Gość: audrey Re: coś na biust - może być drogie!!! IP: *.colmay.uv.es 23.03.06, 03:36
          Uzywalam Avonu przez okolo rok i bylam bardzo zadowolona. Ale samym kremem
          wiele nie zdzialasz, traktuj go tylko jako dodatek.
    • Gość: Dorota Re: coś na biust - może być drogie!!! IP: *.range86-138.btcentralplus.com 23.03.06, 00:18
      Ja ci dam rade i zapewniam ze nie ma nic lepszego.
      Zimny prysznic codzienie.Pod koniec codziennego prysznica skieruj prysznic-
      mocne cisnienie-na biust i dekolt i okreznymi ruchami 'masuj woda' z odleglosci
      ok 20cm ok 2 min.tylko sie nie rozpieszczaj-ma byc zimny!
      Do tego jakies cwiczenia na klatke w domu czy silowni.
      Krem na biust traktuj jako dodatek.
      • zoe28 Re: coś na biust - może być drogie!!! 23.03.06, 00:34
        Rada Doroty jest bardzo dobra, i faktycznie sam krem nic nie wskóra, ale jeśli
        miałabym polecić taki dodatek w postaci kosmetyku, będzie nim Biotherm Bust'Up.
        • carolinascotties tak jak pisze zoe28 - polecam 23.03.06, 02:49
          www.biotherm-usa.com/_us/_en/bodycare/index_prod.aspx?prdcode=027094&CatCode=AXE_BODY_CARE^F1_COR_FIRMING^F2_COR_FIRMING_Firm&
    • Gość: Karo Re: coś na biust - może być drogie!!! IP: *.0101.adsl.tele2.no 23.03.06, 07:01
      Ampułki Lierac!Mi dość mocno napięły skóre.Pisze żeby wmasowywać jedna na raz a
      ja mi jedna starcza na około tydzień a stosuje 2x dziennie hahah.W zestawie
      jest większa ampulka z rozpylaczem do której przelewa się te mniejsze.Trzeba
      pamiętać żeby nie rozpylać tylko na biust ale też na dekolt od szyji do piersi
      a wmasować to później w góre od piersi do szyji.Pozdro
      • Gość: anka Re: coś na biust - może być drogie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 08:20
        Rano używam kremu do biustu z Avonu (w promocji 29,90), a wieczorem Serum 3-D
        Spa Eveline (cena ok 22-25 zł, w promocji kupiłam za 12 zł).
    • icegirl Re: coś na biust - może być drogie!!! 23.03.06, 10:17
      Moje rady:
      1. pływanie - zwłaszcza crowlem
      2. ćwiczenia na biust
      2. krem - używam kremu z ATW i jestem zadowolona
      3. zimny prysznic
      • santamanana Re: coś na biust - może być drogie!!! 23.03.06, 18:03
        A elancyl galenica?
        • tusiek22 Re: coś na biust - może być drogie!!! 23.03.06, 18:34
          a jak działają tabletki na powiększenie biustu? i czy w ogóle działają?
          • Gość: magda Re: coś na biust - może być drogie!!! IP: *.bwe / 193.201.139.* 24.03.06, 09:16
            a sa takie tabletki?
            jak sie nazywaja?

• Gość: kasiaz75 Re: coś na biust - może być drogie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:36
              www.cecpoland.pl
              to link do tabletek powiększających i ujędrniających biust,
              są też inne z firmy Biotonic (niestety nie ma chyba stronki tej firmy w necie,
              nie potrafię znaleźć, ale ich reklama jest w ostatnim tygodniku Angora).
              Nigdy nie używałam takich tabletek, ale z Biotonicu miałam coś na odchudzanie i
              nie pomogło wcale.
        • Gość: my-a Re: coś na biust - może być drogie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 15:33
          elancyl galenika to krem na rozstepy raczej. dosc dobry, efekty co prawda nie
          sa ogromne ale zawsze cos :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka