Dodaj do ulubionych

powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 08:54
witam
ktoregos dnia ogladalam w tv style "no to pieknie" prowadzaca uzywala
jakiejsc magiznej szminki ktora dziala w ten sposob, ze powieksza usta - nie
optycznie, usta puchna (nie wiem jak to wlasciwie okreslic) i na jakis czas
staja sie wieksze
pytania:
- kto z was uzywal?
- czy rzeczywiscie jest efekt?
- jesli jest efekt to jak dlugo trwa?

z tego co wiem, koszt takiej szminki to minimum 100zł, wolalabym wiec sie
czegos dowiedziec od tych dziewczyn ktore uzywaly zanim wydam pieniadze
Obserwuj wątek
    • garraretka Sephora. 27.03.06, 12:10
      Sephora wypuściła coś takiego. Koszt faktycznie ok. 80-100zł. Też jestem ciekawa
      czy to działa.
    • Gość: po18 Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:00
      ja miałam słynny przebój City Lips(do kupienia w Sephorze). Nie powiększył mi
      ust ani trochę. Strata pieniędzy i tyle. potem miałam taki produkt marki
      Sephora w buteleczce jak błyszczyk-też do niczego. A może ktoś zna coś naprawdę
      skutecznego?
    • kasiaba1 Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? 27.03.06, 20:09
      Skoro specyfik "Sephory" nieskuteczny ;)
      To na dniach zamierzam wypróbować produkt Daxa "Perfecta Smile błyszczyk
      odżywczy - leśna poziomka"
      ma on:
      " Błyszczyk Perfecta Smile zawiera kompleks peptydowy PUMP-LIP, który wspomaga
      naturalne wytwarzanie kolagenu w skórze. Dzięki temu zwiększa się objętość ust..."
      Może też nie zadziała ;) ale za to:
      -jest tani
      -lubię poziomki
      :D
    • maggi9 Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? 27.03.06, 20:16
      Błyszczyk AA też ma niby powiekszać(tak było napisane na opakowaniu) ale nie zauwazyłam rezultatów.Mi to zreszta mało potrzebne
      • kasiaba1 Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? 27.03.06, 20:19
        No, mi w sumie powiększenie ust wcale niepotrzebne :)
        Dlatego sam zapach poziomki mnie satysfakcjonuje, niech nie powiększa jak nie
        chce :)
        • Gość: mat Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? IP: *.chello.pl 27.03.06, 20:25
          bardzo dziwne z City Lips, bo moim zdaniem działa, choć za często tego nie
          używam, bo piecze. Usta robią się błyskawicznie jakby przekrwione i opuchniete
          (ale bez przesady). Efekt z grubsza taki jakbyś przez całą noc ich intensywnie
          używała ;)
    • Gość: Julka Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? IP: *.devs.futuro.pl 27.03.06, 22:30
      Mam błyszczyk z Sephory o nazwie lip injection. Niewieli efekt opuchnięcia i
      powiększenia ust można zauważyć, ale i tak go nie polecam, a nawet odradzam, bo:
      - efekt utrzymuje się 2-3 godziny a potem usta (przynajmniej moje) wyglądają
      dużo gorzej niż przed aplikacją - skóra na nich jest lekko pomarszczona,
      - bardzo szczypie i to dłużej niż obiecuje producent,
      - jako błyszczyk jest fatalny - trudno go nałożyć bez smug,
      - u niektórych dziewczyn ponoć puchną i czerwienieją także okolice ust,
      - jest diabelnie drogi jak na tak mizerne efekty,
      • mrs.doubtfire Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? 27.03.06, 23:43
        www.biochemiaurody.fora.pl/viewtopic.php?t=17
        sprobuj cynamon, ale ostrzegam, bo ja spuchlam i wcale nie o takie powiekszenie
        mi chodzilo, wole juz usta takie jak mam.
        • Gość: Julka Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? IP: *.devs.futuro.pl 28.03.06, 22:59
          Albo sproszkowana papryka wymieszana z miodem. Opuchnięcie i podrażnienie
          podobne do efektu tej szminki gwarantowane :-)
    • Gość: SC Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? IP: *.wroclaw.mm.pl 29.03.06, 10:12
      FD
      • nioma Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? 29.03.06, 10:16
        rany!
        juz mnie skutecznie wyleczylyscie z pomyslu.
        nie bede probowac, dziekuje za ostrzezenia :)))
    • mikka5 Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? 29.03.06, 22:48
      Ja wlasnie przed chwila napisalam odpowiedz w innym poscie na ten temat.
      Niedawno z ciekawosci kupilam blyszczyk Lip Fusion w Sephorze i jestem bardzo
      zadowolona, moze dlatego ze nie oczekiwalam ze usta powieksza sie 3-krotnie.
      Chodzilo mi wlasnie o taki efekt jaki otrzymalam czyli wygladzone, lekko
      napeczniale usta dlatego dla mnie zakup zalicza sie do udanych.
      • Gość: jadwiha Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.06, 00:00
        A ja z kolei nie polecam lip injection.
        W moim przypadku usta lekko szczypią, są mocno przekrwione ale tylko na pół
        godzinki, nic sie nie powiększa, chwila po aplikacji jest nieprzyjemna, żałuję
        wydanych pieniędzy.
    • Gość: kim Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 30.03.06, 00:53
      >>>>>>>Efekt z grubsza taki jakbyś przez całą noc ich intensywnie
      używała ;)
      Świetna konkluzja na temat tego błyszczyka. Tak te usta wyglądają po nim. ;))

Ja wypróbowałam wszystkie dostępne błyszczykiw w Sephorze i mam bardzo mieszane
      odczucia.
      Po 1. moje dość małe i zapadnięte usta wyglądały jakby je obszczypało na
      mrozie. Były czerwone i takie "nieczułe" jak sparaliżowane.
      PO 2. efekt żaden! Nie widoczne powiększenie, a właściwie jego brak. Jedynie to
      co w pkt. 1.
      Po 3. były jakieś wysuszone i ściągnięte jak już błyszczyk zlazł z nich.
      Po 4. drogie to okropnie i tak szczypie, że po chwili miałam dość, ale
      postanowiłam dzielnie wytrzymać, bo byłam ciekawa tego niby efektu...
      Po. 5. efektu brak!
      Strata kasy... Lepiej kup z tę 100,o coś innnego z czego naprawde będziesz się
      cieszyć.
      Odradzam, ale zaznaczam
    • Gość: bibi Re: powiekszenie ust - magiczna szminka - znacie? IP: *.uje.nat.hnet.pl 30.03.06, 01:02
      ja również testowałam lip injection i tak mnie szczypały usta,że myślałam,że
      zejdę:( trwało to coś koło 5 minut,więc wieczność.
      efekt-żaden
      optycznie już lepiej powiększa moje usta błyszczyk bourjois 3d effect.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka