IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 27.03.06, 20:01
Witam
Mam problem niby jestem szczupła, brzuch mi nie odstaje ale nie jest tez tak
jakby naprawde chciala wygladac. w talii ma dokladnie 67 cm a w biodrach 86 i
to nie nurtuje... Moja talia nie jest proporcjonalna do bioder..
znacie jakieś dobre ćwiczenia na wciecie?
Procz hula hopu bo o tym juz wiem.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • szumszum Re: Talia ... 27.03.06, 20:09
      ale co w niej jest nieproporcjonalnego? masz w niej za duzo czy za malo cm? ja
      mam w biodrach prawioe 100(!!!) a w talii okolo 70 i mi jakos to bardyo nie
      pryesykadya nie mowiac o tym ze obwod mojego biustu rowna sie obwodowi mojej
      talii aaale to juz inna historia..
      • Gość: gooska Re: Talia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:11
        ja mam dokladnie tak samo jak TY, w moim przypadku to kwestia budowy :) po
        prostu masz za male biodra :) nic z tym nie zrobisz.
        • szumszum Re: Talia ... 27.03.06, 20:12
          aa wiec to o biodra chodzi...
      • Gość: amanda Re: Talia ... IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 27.03.06, 20:20
        oczywiscie, że za duzo moim zdfanie powinny byc cos ok 60 do moich bioder.
      • madfashion Re: Talia ... 27.03.06, 21:07
        Ja z mojej talii jestem zadowolona, nie powiem ile mam centymetrów, bo nie
        wiem :) Natomiast nie wykonuję żadnych specjalnych ćw na talię a jest ok

jedyne co mi do głowy przychodzi z ćw na talię, to na siłowni taki przyrząd.
        Stajesz na ;kołku: ręce trzymasz wyprostowane na specjalnym uchwycie i obracasz
        biodrami.

loveFASHION butik: www.moda.bazarek.pl POLECAM :)
    • maggi9 Re: Talia ... 27.03.06, 20:14
      Ponoć idealny stosunek talii do bioder ma wynosić 7:10.Tak wyczytałam w pewnej książce.I niby kobieta tak zbudowana jest najbardziej atrakcyjna dla mężczyzny.Ja sama mam koło 70 w talii i 90 kilka w biodrach i nie narzekam:)
      • Gość: Amanda Re: Talia ... IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 27.03.06, 20:18
        widzisz ja nazekam bo jenak u mnie roznica jest spora..Chcialabym miec wezszą
        talie :( Robilam skośne brzuszki, rozne skretoskłony i tak nic sie nie ruszylo a
        mam nawet wrazenie ze jest gorzej :(
        • Gość: Amanda Re: Talia ... IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 27.03.06, 20:21
          narzekam sorry ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka