Dodaj do ulubionych

chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić???

IP: *.kolonianet.pl 29.03.06, 10:40
mam podobna do niej figure, jestem dobrze umięśniona, ale chciałabym mieć
taką kragłą pupę jak ona, taka podniesioną...co robic? co ćwiczyc? może
znacie jakies fajne cwiczenia, albo filmiki dościągnięcia z emule'a?
Obserwuj wątek
    • katija1 Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 10:43
      raczej cięzka sprawa... Murzynki maja inną budowę ciała.
      • Gość: Kacha Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.szczecin.mm.pl 29.03.06, 10:48
        Czy beyonce gra teraz w Różowej panterze?? Przecież ona ma grubą pupę. Serio
        taką chcesz?? Może jeszcze takie uda jak ona?? Przemyśl to :)
        • Gość: Kacha Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.szczecin.mm.pl 29.03.06, 10:50
          us.tv1.yimg.com/tv.yahoo.com/images/he/photo/tv_pix/mtv/mtv_video_music_awards_2003_photos/beyonce_knowles/mtv27.jpg
          Moje spostrzeżenie widoczne tutaj :)
          • Gość: littlemy Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.kolonianet.pl 29.03.06, 10:54
            jest różnica między sporym, ale seksownym i jędrnym tyłeczkiem, a byciem
            grubą :) wiele kobiet zostało "kobieco" wyposazonych przez nature i ma szerokie
            biodra, a co za tym idzie, wiekszą pupę...i sadze, że lepsza taka jak ma
            beyonce - jędrna, umięśniona niż chudy płaski tyłek przy szerokich biodrach...
            • Gość: papaja Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:13
              zgadzam się lepsza duża i jędrna niż jakieś smętne zwisy.

mojej mamuśce marzą sie np takie bioderka jak ma Beyonce. zawsze sie zachwyca,
              to pewnie dlatego ze sama jest bardzo szczupła (przez całe zycie, poza okresem
              ciązy ani jednego dodatkowego kilograma, to sie nazywa przemiana materii!!!)
        • Gość: liuxing Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.kolonianet.pl 29.03.06, 10:51
          tak, marze o takiej pupie!!! wcale nie jest gruba, tylko seksowna!!!kobiety-
          wieszaki odchodza w zapomnienie moja droga...znam sie na tym, bo projektuje
          modę :) uda tez ma cudowne, faceci sie slinia raczej na jej widok niz na widok
          kate moss;)
          • Gość: Kacha Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.szczecin.mm.pl 29.03.06, 10:56
            Cieszę się, że kobiety wieszaki już przestają sie podobać bo jestem wyraźnym
            przeciwieństwem :) Co do beyonce to ona nie jest wcale przygruba, tylko te uda i
            pupa się odznaczają (na większości zdjęciach wielki retusz). W teledysku do
            różowej pantery widać wyraźnie jaka jest nie proporcjonalna. Ja marzę o tyłku
            Aniston :P
            • czekoladka_84 Ona jest nie gruba, ale 29.03.06, 11:08
              tłusta :/
              • kropka.nad.zet Ona nie jest tłusta, ale 29.03.06, 12:34
                nabita :D
            • pink_freud Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 11:43
              > Cieszę się, że kobiety wieszaki już przestają sie podobać

no nie wiem, nie wiem ... ostatnio w plebiscycie na najseksowniejsza kobitke
              swiata w playboyu (w GB lub USA) zwyciezyla Jessica Alba. do wieszakow to ona
              nie nalezy, ale do tlusciochow to jej jeszcze dalej:P
          • madfashion Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 12:22
            > faceci sie slinia raczej na jej widok niz na widok
            > kate moss;)

Może dlatego ze na tych wszytskich fotkach beyonce jest z twarzy o niebo
            ladniejsza od kate :) ?
            Ale na fotkach zrobionych przez paparazzi wyglada makabrycznie!! Głównie chodzi
            mi o figuirę
      • Gość: Marika Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:43
        tak naprawde w rzeczywistosci jej pupa nie jest taka piekna ja na teledyskach
        after obrubce cyfrowej... jej posladki sa obwisłe i zalega na nich cellulit
        kiedys natknełam sie na zdjecia w necie na jakiejs stronie angielskiej i też
        mnie to troszke zszokowało... Ale tak np. jakbys chciała poprawic wygląd swoich
        posladków najlepiej wykonuj cwiczenia wlasnie na ta partie ciała. Moja pupa
        nabrała ksztautu po tabletkach antylkoncepcyjnych... teraz est troszke wieksza
        i bardziej okrągła i jędrniejsza:) życze powodzenia
    • daggy4 Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 11:01
      zeby miec taki wielki tylek to musisz jesc jak szalona i cwiczyc zeby calkiem
      ci na uda nie opadl. jak chcesz zobaczyc ladna pupe to kliknij pod spodem:

img57.imageshack.us/img57/2609/ladnapupa0qx.jpg
      • Gość: Kacha Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.szczecin.mm.pl 29.03.06, 11:05
        Ładna. Poważnie. Warkocz też :)
        • croyance Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 30.03.06, 17:20
          UUuuu, a mnie sie nie podoba. Jak u kurczaka.
      • madfashion Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 12:23
        > zeby miec taki wielki tylek to musisz jesc jak szalona i cwiczyc zeby calkiem
        > ci na uda nie opadl. jak chcesz zobaczyc ladna pupe to kliknij pod spodem:
        >
        > img57.imageshack.us/img57/2609/ladnapupa0qx.jpg

To jest rzeczywiscie COŚ a nie tłusty tyłek beyonce
      • Gość: gosc Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 18:47
        daggy4 napisała:

> zeby miec taki wielki tylek to musisz jesc jak szalona i cwiczyc zeby calkiem
        > ci na uda nie opadl. jak chcesz zobaczyc ladna pupe to kliknij pod spodem:
        >
        > img57.imageshack.us/img57/2609/ladnapupa0qx.jpg

To ja juz wole umiesnione tylki Beyonce czy J.Lopez. Kobitka z tego zdjecia ma
        dosc szerokie biodra, ale do tego raczej plaska pupe. Z boku wygladaloby to
        gorzej niz z tylu.
        • madfashion Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 19:12
          NIE ma szerokichbioder tylko wąską talię :)
          • Gość: papaja Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:18
            co do talii tej pani ze zdjecia to bym sie kłóciła, przeciez tak ją oswietlili
            od przodu na wysokości pasa ze az jej ta talia prawie całkiem zniknęła!!!
            pośladki ładne i kształtne, ale ich kągłośc dodatkowo podkresla krój majtek
            za to jakie ta pani ma ramiona, jak wyczynowa pływaczka, niejeden facet by sie
            nie powstydził takiej "rozpiętości skrzydeł"
            • littlemy Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 31.03.06, 17:24
              dokladnie
              jak wrzucilam zdjecioe do photoshopa okazalao sie, ze talii w realu pani prawie
              nie ma. pupa wtedy zronibila sie mala i raczej plaskawa. Wiec nie ludzcie sie,
              ze ta pani tak naprawde wyglada. a plecy ma obrzydliwe...
      • Gość: klucha Plecy jak MANTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 11:23
        hehe, wiem, że to kwestia oświetlenia, ale jeśli to coś na zdjęciu uważasz za
        proporcjonalne, to podobają ci się płaszczki - manty.
    • pink_freud Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 11:03
      oj kochaniutka, tylko implanty w poslady:P ale nie wiem czy w PL robia. w USA
      jest to powszechne. ale ponoc duze ryzyko powiklan.
      aha - cwiczeniami sie nie da. po prostu murzynki i latynoski maja zazwyczaj taka
      budowe.
      • pink_freud Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 11:05
        no ale mozesz sprobowac np. 8ABS na posladki. powinno pomoc przynajmniej troche
        • Gość: liuxing Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.kolonianet.pl 29.03.06, 17:56
          skad wziąc 8abs na posladki? może ktoras z Was mógłaby mi to podesłać? albo
          wrzucic na ftp? będe wdzięczna...
      • daggy4 Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 11:08
        cwiczenia sie da ujedrnic. trener w silowni powinien duzo cwiczen poradzic,
        np.steper, przysiady z ciezarkami, sa tez urzadzenia do posladkow.
        moim zdaniem Beyonce jest pelna pomaranczowej skorki, bo np.duzo wazy.
        • Gość: liuxing Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.kolonianet.pl 29.03.06, 11:12
          moze rzeczywscie ona jest za gruba troche, ale chodzi mi o ten typ
          tyłeczka..spory, okragły...nie interesuje mnie sportwy mały tyłeczek, bo ma
          szerokie biodra ibede wygladac idiotycznie ze zbyt malym tylkiem
          mam waska taie i duzy biust i che wygladac proporcjonalnie...na liposukcje sie
          nie piszę;) ani na inne obcinania :)
          • daggy4 Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 11:17
            fakt, masz racje. naprawde sprobuj zapisac sie do silowni. jest kupe cwiczen i
            moj trener karze mi je robic w tzw.super-serjach. robisz 3 albo4 cwiczenia na
            posladni bez odpoczynku. ale lepiej zapytaj specjalistow i na zywo ;)
            czesc
        • goldioo Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 30.03.06, 18:47
          >Beyonce jest pelna pomaranczowej skorki, bo np.duzo wazy.<
          mi się wydaje, że biedulka po prostu nie umie obierać pomarańczy!
    • madfashion Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 12:06
      Po pierwsze przytyc :) i to sporo, bo nie czarujmy się, szczupła to ona nie jest
      a po drugie i moze wazniejsze zaopatrzyc sie np w Photo shopa, tam zrobisz ze
      swoja pupa co tylko bedziesz chciala, tak jek spece od wizerunku beyonce ;-)
    • Gość: Lenka Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.chello.pl 29.03.06, 12:09
      Murzynki już mają takie wystające tyłki.Nie wiem czy jesteś w stanie coś zrobić.
      Możesz ćwiczyć te partie(choćby zwykłe chodzenie po schodach dobrze robi na
      pupę),bo samo smarowanie napewno nic ci nie da.
      • pink_freud Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 12:15
        no ponoc miesien posladkowy stosunkowo latwo sie rozrasta pod wplywem cwiczen.
        ale nie wiem, czy az do takiego murzynskiego rozmiaru...
        • Gość: ja To nie jest żaden murzyński rozmiar!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 19:34
          Co wy z tym murzyńskim rozmiarem?! Ja jestem bladziochem jakich mało, do tego
          rudym, a tyłek mam bardzo wystający. Zwykłe dżinsy biodrówki są dla mnie za
          niskie, bo mój tyłek zaczyna się wysoko, wyraźnie oddziela się do pleców, jest
          okrągły. Muszę kupować spodnie, które dla innych są normalne a nawet wysokie;) I
          nie jestem gruba, bo mam 168cm a ważę 51 w porywach do 52 kg. Talię mam wąską,
          piersi przeciętne- rozmiar B. Także nie tylko murzynki mogą mieść okrągłe tyłki.
          A pół roku temu ważyłam 59 kg i też miałam okrągły tyłek, zawsze taki mam,
          niezależnie od całej reszty,. On jest proporcjonalnie taki sam- zmniejsza się
          lub zwiększa z całą resztą. I receptą na to są głównie ćwiczenia plus
          predyspozycje anatomiczne;) Wiele osób uważa, że mam fajny tyłek. Często
          mężczyźni tak mnie identyfikują- ta z fajnym tyłkiem.... O moim chłopaku już nie
          wspomnę;)
          • Gość: fresa Re: To nie jest żaden murzyński rozmiar!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 29.03.06, 20:52
            Dokładnie. Faceci lubią kobietki z odstajacym tyłkiem, a nie takim płaskim co to
            wygląda jakby go wcale nie było.
          • pink_freud Re: To nie jest żaden murzyński rozmiar!!!!!!!!!! 30.03.06, 11:20
            ło matko, a gdzie ja napisalam, ze wszystkie murzynki maja duze d.u.p.y, a
            wszystkie słowianki małe. sa jeszcze wyjatki, ktore potwierdzja regule.
            • Gość: ja Re: To nie jest żaden murzyński rozmiar!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:17
              hmmmm... "murzyński rozmiar".... To chyba mówi samo za siebie;)
    • heart_of_ice Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 12:31
      beyonce ma ladna pupe, bo jest jedrna i ma ladny ksztalt
      ale uwazam, ze powinna byc nieco mniejsza:) no i uda zdecydowanie za grube,
      niestety, chociaz zgrabne (czyli w ladnym ksztalce i bez celulitu) - ostatni
      teledysk niemile mnie zaskoczyl, bo bardzo te dodatkowe centymetry widac...
      ale ogolnie ona nie jest gruba - brzuch, talia, ramiona - wszystko jest ok,
      tylko te udka:)

Pauli
      --
      mmm... mam na ciebie ochotę....
      • Gość: papaja Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:24
        hihihihi to by dopiero wyglądała jakby ją ktoś odchudził tylko z udek! przecież
        te uda są "w pakiecie", z chudymi udkami do by dopiero ta pupa sie wydawał
        monstrualna!!! wyglądała by jak ...kurczak, jak kurze udko heh
        papatki
    • Gość: eliza Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.icpnet.pl 29.03.06, 13:18
      Zacznijmy od tego, że w przeciwieństwie do większości wieszakowatych modelek
      Beyonce MA pupę ;P

Ktoś stwierdził, że Beyonce jest tłusta - a ja pytam - jak tancerka może być
      tłusta??
      • Gość: expert wszystko zalezy od waszych bioder. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:29
        bo jesli macie waskei biodra, nie mowi eo pasie to dupa bedzie mala, neiwazne
        co robicie, ja jaetsm facet z szerokimi biodrami i dup emam wieksza od beonce a
        jestesm ogolnie szczuply

• czekoladka_84 Może 29.03.06, 14:19
        Np. partnerka Włocha w "Tańcu z Gwiazdami". Kiedyś też był taki program "Druga
        twarz". W jednym odcinku był pokazany konkurs tańca. Podobno brali udział tam
        profesjonaliści. Pewna tancerka biorąca w nim udział była naprawde gruba.
        Brzydko to wyglądało.
    • Gość: fresa Re: wszystko zalezy od waszych bioder IP: *.crowley.pl 29.03.06, 14:08
      Następnym razem zanim cokolwiek wyślesz to przeczytaj swoje wypociny
      przynajmniej raz. Twojej wypowiedzi nie da się przeczytać.
    • Gość: Emka [...] IP: *.szwajcarska.pl 29.03.06, 14:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • neti13 Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 18:03
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=39214265
      • Gość: liuxing Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.kolonianet.pl 29.03.06, 18:05
        dziekuję bardzo :)a może ktos ma ćwiczenia tamilee i podzieli się nimi? mam
        ftp, wiec wielkosc nie ma znaczenia...
        • neti13 Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 18:07
          Mam Tamilee ;) Jak przesłać ? Bo to wielkie jest :D
          • Gość: liuxing Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.kolonianet.pl 29.03.06, 18:14
            a masz ftp? tzn czy mozesz sie zalogowac do mnie na ftp:)?
            • neti13 Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 18:17
              Nawet nie wiem co to jest to ftp , więc chyba nie mam :(
              • Gość: liuxing Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.kolonianet.pl 29.03.06, 18:19
                ok, sprobuje sciagnac z emula :) ftp przez strone internetowa mi niestety nie
                dziala:(
    • neti13 Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 29.03.06, 18:14
      Dokładnie ma 257 MB
      • Gość: aszz Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:30
        glennferon.com/portfolio1/indext.html zobaczcie bayonce [zy jak to
        tam sie isze] ale jędrna pupicia
    • Gość: rosemary Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.rcb.vectranet.pl / 82.160.7.* 29.03.06, 21:09
      ... bez komentarza...niektorzy to maja marzenia:D
    • aeon.flux Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 30.03.06, 00:18
      Tak grubaski, pocieszajcie sie. Tylko to wam zostało. Obserwuję forum i z
      waszych wypowiedzi wynika ,że są 2 rodzaje kobiet : chude wieszaki koniecznie z
      płaskim tyłkiem i te przy tuszy, sexowne, z dużym zadem. pewnie ciężko wam się
      z tym pogodzić,ale są kobietki szczupłe z fajnymi krągłymi pupami,
      proporcjonalnie zbudowane i wygląda to super. Szczupła nie musi mieć płaskiego
      tyłka. Z własnych obserwacji, to czesto widuję tłuste baby z takimiż pupami. Te
      wasze wnioski to próba leczenia kompleksów.
      • Gość: perezosa Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.ukonline.co.uk 30.03.06, 04:29
        wlasnie! popieram, szczuple kobietki moga miec piekne tyleczki!a ja jeszcze nie
        widzialam zadnej tlustej dupy co by dobrze wygladala.
      • Gość: papaja Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:30
        jedyną osobą która tu ma jakiś problem to chyba jesteś ty... lepiej nie
        wyciągaj wniosków. miej sobie tą swoją super pupe a od innych sie "odpapierkuj"
        jak chcą to piszą!
        ja do swojej pupy tez nic nie mam, ale to wolny kraj to sobie pisze
        baj!
        • littlemy Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 31.03.06, 17:31
          ale o co chodzi???
      • Gość: misiu Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.autocom.pl 31.03.06, 17:37
        Chyba aeon.flux ma jakiś problem,bo to nie pierwszy jego post o tej treści,chyba że z kimś go mylę...W każdym razie to on wprowadza ten prosty podział,dla mnie zarówno Angelina Jolie,czyli osoba bardzo chuda,jak i Jennifer Lopez to atrakcyjne kobiety,ciało jest ładne(w naszym zachodnim rozumieniu)gdy nie ma zwałów tłuszczu,jest jędrne,proporcjonalne,sprężyste,tak na prawdę nie chodzi o rozmiar,chodzi o wygląd.Bardzo szczupła osoba z obwisłą skórą nie będzie wyglądała dobrze,ani osoba kluchowata z oponką wychodzącą ze spodni,albo jeszcze czasem,chuda dziewczyna bez bioder i pupy a sadełko wisi z przodu i to jest dopiero niesmaczne.
    • Gość: s, Re: wszystko zalezy od waszych bioder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 00:34
      hahahaah ale mi poprawiles humor;D
    • Gość: Super facet Weżcie się za ćwiczenia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 10:51
      Popieram odpowiedź aeon.flux . Idzie wiosna i dziewczyny przy tuszy
      (szczególnie te leniwe, którym się ćwiczyć nie chce) muszą się podbudować.
      Najpiękniejsze jest zadbane,proporcjonalne, wysportowane ciało bez zwałów
      tłuszczu i cellulitu - bo takaż to właśnie figura kojarzy się ZE ZDROWIEM. A
      otyłość lub tłusty (czytaj: zaniedbany tyłek) kojarzy mi się z lenistwem i
      zaniedbaniem. I tłumaczcie sobie to jak chcecie - ale co napisałem powyżej jest
      prawdą.
      Pozdrawiam wszystkie zadbane kobietki
      • Gość: papaja Re: Weżcie się za ćwiczenia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:33
        hmmm, super facet..........
        niech zgadnę, super i tylko ty tak myślisz?
        • littlemy Re: Weżcie się za ćwiczenia!!! 31.03.06, 17:35
          papaja...do kogo ty teraz piszesz wlasciwie? bo juz sie pogubiłam :)
      • Gość: papaja Re: Weżcie się za ćwiczenia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:35
        i jeszcze coś, zamiast siedzieć przed kompem idż poszukaj sobie lepiej jakiejś
        fajnej zadbanej kobitki, po co czytasz to forum, jeszcze będziesz miał
        koszmary...... wielkie puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupy ci sie będą sniły
      • aeon.flux Moim zdaniem nadmierna waga dodaje lat 01.04.06, 14:31
        Beyonce ma chyba 25 lat a wyglada jakby miała ponad 30. Szczuplutka figura jest
        zdecydowanie lepsza.
    • Gość: facet Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 11:10
      Zapomniałem dodać...że najgorsze jest, gdy dziewczyna zakłada biodrówki aby
      pokazać brzuch....najczęstszy obrazek: opalony brzuch (koniecznie!),wylewający
      się ze spodni i duża pupa - dziewczyny czy wy nie macie wyczucia smaku, gustu i
      luster w domu..sorry, że tak ostro, ale to jest naprawdę nieapetyczne:( no, ale
      pewnie taka moda (chyba tylko w Polsce) - która kojarzy mi się z kiczem,
      tandetą i ślepym naśladownictwem bez uwzględniania niedoskonałości własnej
      figury. Pokazujcie i podkreślajcie to co macie piękne a nie podkreślacie to co
      powinno być schowane.
    • Gość: Kasia Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.stargard.mm.pl 30.03.06, 12:26
      Tu jest dobre :)
      www.glennferon.com/portfolio1/portfolio21.html
      • Gość: liuxing Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.kolonianet.pl 30.03.06, 13:40
        noo, z tego wynika, że jestem grubasem z wielkim tłustym zadem :D czy ktoś z
        was mnie widział??? jestem szcupła, mam dośc szerokie biodra, spory biust, poza
        tym jestem szczupła, bardzo wąska w talii. Nie wiem ska to stwierdzenie, że
        jestem leniwą gbrubaska ze zwałami tłuszczu, która się chce
        pocieszać...napisałam tylko, ze marzę o kragłym i wysoko usadzonym tyłeczku,
        jako przykład podałam beyonce...nie mam kochani złośliwcy wielkiej dupy,
        przykro mi, ale na mnie się nie powyżywacie :)
      • kakao2006 Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 31.03.06, 10:28
        glennferon.com/portfolio1/portfolio36.html Hahaha... To jest świetne ;)
    • klodia1 Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 30.03.06, 19:30
      cwiczyc cwiczyc i cwiczyc!brawa dla cwiczacych kobiet:)
      • black_magic_women Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 31.03.06, 09:25
        A nie jest przypadkiem tak,ze takie wystajace pupy bywaja NIEKIEDY skutkiem wad
        postawy?!
    • Gość: papaja Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:10
      co zrobić? więcej jeść :) ona ma bardzoooooooo "konkretną" pupę, dość sporą
      (choć to chyba za mało powiedziane...)
      mniejsza o pupe bo bardzo fajna z niej laska, ma super buźkę, jest naprawdę
      bomba. i w sumie dobrze wygląda ze swoją puuuuuuuupą, ale ja bym chyba tej jej
      pupy nie chciała. teraz jest "bjuti", bo jest młodziutka i ma duzo ruchu,
      ćwiczenia, układy "choreo", a jak by nie ćwiczyła to nie chce nawet myśleć jak
      by ta pupka wyglądała...
      pozdrawiam
      • kama1991 Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? 31.03.06, 19:13
        Operacja plastyczna? :>
    • Gość: Anczycho Re: chcę miec pupę jak Beyonce!!! co zrobić??? IP: *.ds5-s.us.edu.pl 31.03.06, 22:08
      a kogo obchodzi jakaś tam Beyonce
    • Gość: sylws w usa kochaja takie pupy... IP: *.hsd1.md.comcast.net 01.04.06, 16:52
      mieszkam w usa. amerykanie uwielbiaja pupe Beyonce... Nazywa sie ja tutaj
      bootylicious, co oznacza, ze ma bardzo apetyczna pupe. dla kazdej amerykanki to
      wielki komplement, bo one maja bzika na punktcie duzych biustow i duzych pup.
      ja osobiscie nie gustuje w takowych. sama jestem szczupla (48 kg przy 166 cm),
      ale nie chuda i wielu amerykanow pyta mnie, czy przypadkiem nie mam anoreksji...
      mi podoba sie np. figura jessica alba oder paris hilton. rzecz gustu, a jak
      wiadomo, o gustach sie nie dyskutuje...
    • Gość: kathleen3 komputerowa korekte zdjecia :-) IP: *.aries.com.pl / 195.136.186.* 01.04.06, 20:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka