Dodaj do ulubionych

KOLANA ___> jak poprawic ich wyglad?

30.03.06, 14:16
Witam! Jak poprawic kondycje i wyglad kolan? Mam wrazenie ze moje sa
sflaczale i jakby opuchniete. Znaci jakies cwiczenia, masci czy zabiegi?
pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: carolina zapytaj na forum fitness IP: *.chello.pl 30.03.06, 14:30
      tam pewnie podadza Tobie jakieś cwiczenia :)
    • Gość: audrey Re: KOLANA ___> jak poprawic ich wyglad? IP: *.colmay.uv.es 30.03.06, 17:47
      Ehh, mam ten sam problem. Nienawidze swoich kolan, nigdy nie zakladam niczego,
      co byje odslanialo. To samo mam ze stopami.
    • Gość: rudy kot Re: KOLANA ___> jak poprawic ich wyglad? IP: *.media4.pl 30.03.06, 21:46
      Uff, myślałam, że tylko ja mam taki problem. Nieznoszę swoich kolan! :((( Też
      takie sflaczałe i grube:(
      • Gość: ziel_ona7 Re: KOLANA ___> jak poprawic ich wyglad? IP: *.uniud.it / *.cc.uniud.it 31.03.06, 16:55
        No to trzeba cos z tym zrobic, na pewno sa jakies sposoby... Moze jakies
        masaze, kremy...
    • Gość: ech....... Re: KOLANA ___> jak poprawic ich wyglad? IP: 62.233.195.* 31.03.06, 17:32
      No wlasnie. zawsze mialam szczuple nozki. A teraz po zimowej siescie przybylo
      mi 4 kg i zaczal sie odkladac tluszczyk nad kolanami. Lydki dalej mam szczuple.
      Co robic????????????????? ech............
    • Gość: rudy kot Re: KOLANA ___> jak poprawic ich wyglad? IP: *.media4.pl 01.04.06, 18:06
      Nikt nie ma pomysłu?
      • Gość: Xantype Odsysanie tłuszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:41
        Tego nie da się zlikwidować ćwiczeniami. Można zaakceptować swoje kolana takimi,
        jakie są. Albo odessać ten tłuszcz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka