aaabb 30.03.06, 18:09 Czy tusze do rzęs L'oreala są dobre? Do tej pory używałam Astora i Maybelline, ale najwyższa pora wypróbować coś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: audrey Re: tusze l'oreala IP: *.colmay.uv.es 30.03.06, 18:47 Ja uzywalam dlugo Perfect Curl (tak to sie nazywa?), teraz Lash Architect. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: tusze l'oreala 30.03.06, 18:49 Miałam sporo tuszy z l'oreala(intensifique, longitude, lash architect, double ex... i pare innych) i szczerze mówiąc nigdy się na nich nie zawiodłam.Ta firma robi jak dla mnie świetne tusze ale ze zdziwieniem w necie nie czytam zbytnio pochlebnych recenzji, nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: tusze l'oreala IP: *.chello.pl 30.03.06, 21:46 ja mam teraz Lash Architect, nawet 2 kolorki, czarny i oberzyna i naprawde jest bardzo dobry, mnie pasuje duzo bardziej niz lancome, ale przy diorshow to wypada troszke gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: tusze l'oreala IP: 5.5R6D* / 213.86.213.* 31.03.06, 21:47 Dla mnie tusze loreala sa do niczego. Nie daja takich efektow jak reklamuja poza tym szybko wysychaja. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pustaka Re: tusze l'oreala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 19:50 Dziewczyno jestes naprawde tak naiwna ?? Przeciez w kazdych reklamach tuszu do rzes taki efekt jest sztuczny, te wszystkie modelki mają pięknie wyprofilowane rzesy sztuczne .... PUSTAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: tusze l'oreala IP: 5.5R6D* / 213.86.213.* 01.04.06, 22:18 a co mam byc nie naiwna jak procudent pisze na opakowaniu "efekt sztucznych rzes"? Jak mi pisza na opakowaniu mleka ze jest zdrowe i zawiera wapn to wierze i pije szklanke dziennie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś