Dodaj do ulubionych

tusze l'oreala

30.03.06, 18:09
Czy tusze do rzęs L'oreala są dobre? Do tej pory używałam Astora i
Maybelline, ale najwyższa pora wypróbować coś nowego.
Obserwuj wątek
    • Gość: audrey Re: tusze l'oreala IP: *.colmay.uv.es 30.03.06, 18:47
      Ja uzywalam dlugo Perfect Curl (tak to sie nazywa?), teraz Lash Architect.
      Jestem bardzo zadowolona.
    • maggi9 Re: tusze l'oreala 30.03.06, 18:49
      Miałam sporo tuszy z l'oreala(intensifique, longitude, lash architect, double ex... i pare innych) i szczerze mówiąc nigdy się na nich nie zawiodłam.Ta firma robi jak dla mnie świetne tusze ale ze zdziwieniem w necie nie czytam zbytnio pochlebnych recenzji, nie wiem czemu.
    • Gość: ania Re: tusze l'oreala IP: *.chello.pl 30.03.06, 21:46
      ja mam teraz Lash Architect, nawet 2 kolorki, czarny i oberzyna i naprawde jest
      bardzo dobry, mnie pasuje duzo bardziej niz lancome, ale przy diorshow to
      wypada troszke gorzej
    • Gość: Mimi Re: tusze l'oreala IP: 5.5R6D* / 213.86.213.* 31.03.06, 21:47
      Dla mnie tusze loreala sa do niczego. Nie daja takich efektow jak reklamuja
      poza tym szybko wysychaja. Nie polecam!
      • Gość: do pustaka Re: tusze l'oreala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 19:50
        Dziewczyno jestes naprawde tak naiwna ?? Przeciez w kazdych reklamach tuszu do
        rzes taki efekt jest sztuczny, te wszystkie modelki mają pięknie wyprofilowane
        rzesy sztuczne .... PUSTAK
        • Gość: Mimi Re: tusze l'oreala IP: 5.5R6D* / 213.86.213.* 01.04.06, 22:18
          a co mam byc nie naiwna jak procudent pisze na opakowaniu "efekt sztucznych
          rzes"? Jak mi pisza na opakowaniu mleka ze jest zdrowe i zawiera wapn to wierze
          i pije szklanke dziennie. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka