Dodaj do ulubionych

włosy - brąz

31.03.06, 11:44
Cześć. Ostatnio bylam u fryzjera na dekoloryzacji włosów (z czarnych). Obecnie mam kolor taki ciemny braz wpadający w czerwień.
Niestety diabeł mnie podkusił do tego strzeliłam sobie refleksy. Wyszły rudo-złote. Koszmar. Jaką farbę powinnam na to wszystko
położyć, żeby uzyskać głęboki brąz (ale nie czarny!!!). Macie jakieś ulubione farbki, które naprawde farbuję na brązowo, a nie
czarno? Nie chciałabym tez miec brązu tylko w świetle, tak jak to daje Palette-ciemna czekolada. Chcę mieć ciemny brąz, ale nie
czarny. Pomóżcie :-). Z góry dzięki za porady.
PS Do fryzjera nie pójdę, bo po ostatnim zabiegu splajtowałam :(
Obserwuj wątek
    • majka_martyna Re: włosy - brąz 31.03.06, 11:57
      radze poczekac 3-4 tygodnie za nim znowu kolor połozysz i wystrzegaj sie farb.W
      swoim czasie tez malowałam na brązowo i najbardziej intensywyny brąz mialam po
      brazie z Palett. Ale Paletta jest podobno najbardziej szkodliwa firmą do
      włosów,akurat mnie pasował,pozdrawiam
    • oksana.zarewicz Re: włosy - brąz 09.04.06, 18:31
      jeżeli teraz „strzelisz” sobie kolejną farbę, to kolor jest nie do przewidzenia
      a najprawdopodobniej wyjdzie ci czarny z różnymi refleksami. Daj włosom trochę
      odpocząć i wypłukać obecny kolor. Na twoim miejscu przed położeniem farby na
      włosy skonsultowałabym się z doświadczonym fryzjerem, ponieważ musi specjalista
      ocenić stan i kolor twoich włosów oraz doradzić odpowiednią farbę aby uzyskać
      kolor, na którym ci zależy.
      • iwona0707 Re: włosy - brąz 09.04.06, 20:35
        farba palette to najgorsza zmora dla fryzjerów. jakakolwiek zmiana koloru to
        zawsze niespodzianka
      • suzanna Re: włosy - brąz 10.04.06, 12:28
        "Strzeliłam sobie" ciemny głęboki szatyn z serii Garniera 100% kolor. Mam teraz na głowie gęboki brąz z różnymi brązowymi refleksami. Bardzo mi się podoba, właśnie do takiego koloru dążyłam :-). Dziękuję za porady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka