Dodaj do ulubionych

Teint Idole Lancome 01 w USA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:55
za kilka dni przyjezdza moja kuzynka i chcialam ja poprosic o przywiezienie
mi podkladu i mam do Was pytanie - czy najjasniejszy kolor dostepny w Polsce
(01) ma jakas inny w USA?Bylam na stronie Lancome i jakies to skomplikowane:/
Dziekuje za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Teint Idole Lancome 01 w USA IP: *.range86-143.btcentralplus.com 01.04.06, 14:48
      Najjasniejszy, wpadajacy w zolty/bez jest 003- jest dla mnie super- jestem
      bardzo jasna a on idealnie stapia sie ze skora. Jest to najlepszy podklad jaki
      mialam. Pozdrawiam
      • Gość: aga Re: Teint Idole Lancome 01 w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 15:29
        ale na tej stronie tiny.pl/mz1w nie ma numeru 003... kolory sa
        podzielone na 4 kategorie i zastanawiam sie, czy cos, co znam z probki z
        sephory jako 01 to jest to samo co "Ivoire 1 (C)" - czyli pierwszy z kolorow w
        rzedzie "Intensity I"
        • Gość: aga Re: Teint Idole Lancome 01 w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 19:51
          podbijam, moze jednak ktos wie... pomozcie prosze:)
          • Gość: aga Teint Idole ULTRA oczywiscie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 19:52
            kurcze, zapomnialam ze przeciez mi o nowa wersje TI chodzi!
    • Gość: aga Re: Teint Idole Lancome 01 w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 11:06
      probuje po raz ostatni - moze jednak ktos wie... pomozcie, prosze...
    • Gość: jouka2 Re: Teint Idole Lancome 01 w USA IP: 158.143.170.* 02.04.06, 11:40
      Chetnie bym pomogla, ale te odcienie na stronie amerykanskiej sa zupelnie inne
      niz te ktore sa w Europie (mieszkam w UK i tutaj numeracja jest taka jak w
      Polsce, tylko wiekszy wybor odcieni, jest np. ten 003). Na Twoim miejscu
      poprosilabym kuzynke zeby zapytala sprzedawczynie, ktory z tych odcieni jest
      odpowiednikiem europejskiego 01 (Beige Albaitre) - powinna wiedziec. To jest
      jasny bez z ciepla nuta, tak tez mozna wylumaczyc. Pozdrawiam.
      • Gość: aga Re: Teint Idole Lancome 01 w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 12:06
        bardzo Ci dziekuje, chyba tak wlasnie zrobie:)
        Pozdrawiam!
    • Gość: aga Re: Teint Idole Lancome 01 w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:25
      rany, wiem ze strasznie nudze, ale niestety nie udalo sie mojej kuzynce uzyskac
      tej informacji, nie wiedza jaki jest odpowiednik europejskiego 01. Moze jednak
      ktos wie, a jesli nie to moze pomozecie mi wybrac? Jak myslicie, ktory to moze
      byc skubaniec?

tu amerykanska paleta kolorow:

www1.macys.com/lancome/lancomeredirect.ognc?product_rn=000000096018084477&bhcp=1

tu europejska:

www.lancome.de/_de/_de/catalog/product.aspx?prdcode=01003z&categorycode=AXEMakeup^F1_Complexion^F2_Com_FluidCounceal^F3_Com_
      Flu_Normal&vname=name&rtlid=DOUGLAS

wielkie, wielkie dzieki za pomoc!
      • Gość: aga Re: Teint Idole Lancome 01 w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:25
        link sie zlamal do europejskiej, jeszcze raz:

tiny.pl/ghrs
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka