Gość: jendza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:44 Czy można jeszcze gdzieś dostać (oprócz Allegro) plasterki na nos, które pomagają pozbyć się zaskórników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carolina apteki, drogerie - IP: *.chello.pl 04.04.06, 15:50 niestety nie polecam ich , wypróbowałam kilka z nich i NIC :( nie ma jak peeling :) Odpowiedz Link Zgłoś
borowka.dg Re: apteki, drogerie - 04.04.06, 15:54 zgadzam sie z Carolin,a. uzywalam nivea visage i kompletnie nic, lepiej zainwestuj w jakis fajny piling albo cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: apteki, drogerie - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:56 Peelingów używam regularnie, bo bez nich bym zwariowała. Ale plasterki dodatkowo fajnie mi pomagały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: apteki, drogerie - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:54 A ja kiedyś ich używałam i byłam bardz zadowolona. Z tym że na jakiś czas zniknęły z obiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolina rzeczywiście ciężko je dostać- IP: *.chello.pl 04.04.06, 16:02 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3213064 blue berry napisała tam :"Meczylam sie z wagrami od zawsze. Rozne masci, peelingi, kremy, toniki, plasterki i inne dziadostwa, ktore mialy to zwalczyc nie dzialaly. Od 2 miesiecy uzywam emulsji matujacej Iwostin Purritin - wagry bardzo sie zmniejszyly i jest ich mniej. Sa prawie niewidoczne " www.qz.pl/glowna.php?id=uroda/067 Odpowiedz Link Zgłoś