06.04.06, 17:27
Proszę polećcie mi jakiś dobry szampon do włosów,używałam Fructisa wzmacniającego,ale moje włosy chyba się do niego przyzwyczaiły bo na drugi dzień po umyciu wyglądają jakbym ich tydzień nie myła,mam włosy przetłuszczające się,
pomocy!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jo Re: szampon IP: *.chello.pl 06.04.06, 22:12
      tia, na drugi, a moze by tak codziennie myc?!
      • swinka_morska Re: szampon 06.04.06, 23:00
        tia... a wiesz ze od mycia codiennie beda sie jeszcze bardziej przetluszczac???

btw tez mialam taki problem po tym szamponie... zmienilam go na pokrzywowy
        polleny eva (ziola polskie) - znaczna poprawa, a ostatnio na rumiankowy z tej
        samej firmy... i wloski mam cudowne, miekkie i puszyste (tak mowi mi wiele
        osob, takze fryzjerki)

PS: nie namawiam, bo wiem, ze dla wielu co tanie i polskie to szajs, ale
        ogolnie szampony z tej serii ciesza sie tu na forum dobra opinia :)
        • weronka77 Re: szampon 06.04.06, 23:50
          WElla SP 1.2
        • aniav244 Re: szampon 07.04.06, 12:23
          popieram - są bardzo dobre. używałam ostatnio szamponu kadus immunal do włosów
          farbowanych- totalna porażka. niby profesjonalna seria a nie umywa sie do
          zwykłego szamponu za 3 zł. również polecam "polskie zioła"- używałam 3 :z
          czarnej rzepy (jak mi po ciąży włosy wypadały), z lnu do farbowanych i
          bursztynowy - wszystkie 3 są super!
      • agniesja2 Re: szampon 07.04.06, 17:00
        nie zrozumiałaś mnie,włosy myję codziennie,ale nie rano,tylko po południu,więc na drugi dzień ok.12 wyglądają jak brudne
        • agniesja2 Re: szampon 07.04.06, 17:01
          dzięki dziewczyny,napewno spróbuję waszych typów,a polskie tanie kosmetyki uwielbiam :),a co kadusa immunal też stosowałam,pięknie pachnie,ale nic poza tym:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka