sariss 06.04.06, 21:13 Czy któraś z was nosiła może kolorowe szkłą kontaktowe? Ja na codzień noszę zwykłe soczewki ale teraz chciałam zaszaleć i kupiś sobie turkusowe :o) Możecie polecić jakieś sprawdzone? W jakich cenach i ilościach są sprzedawane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxi_hart Re: Kolorowe Soczewki 06.04.06, 21:42 Kupilam Focus na allegro, 45 zl za pare. Bede miala zielone oczeta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Kolorowe Soczewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 22:48 ja mialam przygode z kolorowymi soczewkami 3 lata temu, kupilam wtedy soczewki focusa, jedne w kolorze turkusowym a drugie blekitne. Zaplacilam 100zl tylko teraz nie pamietam czy za dwie pary czy za jedna. Tylko ze nie byly to soczewki korekcyjne, a zwykle, bo mojej wady soczewki nie sa w stanie zkorektorowac. No wiec kolor jest widoczny, ale nie porazajacy. Osoby ktore wiedza jaki masz kolor oczu zauwaza roznice z pewnoscia :) mnie denerwowalo jedynie to ze w trakcie noszenia soczewki maja tendencje do przesuwania sie na oku, co przy normalnych soczewkach nie przeszkadza, a w przypadku kolorowych moze denerwowac jak w polu widzenia ma sie kolorowe smugi. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdura24 Re: Kolorowe Soczewki 06.04.06, 23:40 Focus ma dobre, ja przynajmniej nie mam problemów, choć noszę kolorowe soczewki juz od ok. 3lat Odpowiedz Link Zgłoś