Dodaj do ulubionych

Pierwsze drogie perfumy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:03
Dziewczyny

mam problem,chce sobie kupic perfumy,pierwsze,oryginalne z perfumerii a nie
jakies bazarowe za 30 zl,uzbieralam na ten cel 300 zl.Znam sie troche na
zapachach bo czasem dostawalam od mamy probki mi jednak bylo zawsze szkoda
wydac kilkaset zlotych na perfumy....teraz juz mi nie szkoda.
Problem polega na tym,ze jest duzo perfu ktore podobaja mi sie a nie wiem co
wyvbrac:(
Moj styl to styl elegancko-sportowy,czasem vintage,czasem nijaki.Potrzebne mi
perfumy,kore beda dobre zarowno na dzien jak i na wieczor.
Mze dodam,ze nie lubie zapachow kwiatowych i swiezych,wole "ciezsze".
Moze byscie mi cos doradzily?
Obserwuj wątek
    • inka26 Re: Pierwsze drogie perfumy 07.04.06, 23:08
      Zajrzyje tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707
      tam wiele kobietek ma ogromna wiedze na temat perfum i mysle ze ktos ci pomoze.
      • marlena.k1 Re: Pierwsze drogie perfumy 08.04.06, 00:01
        ja tez przepadam za ciezszymi i bardzo lubie burberry london,dodam ,ze sa na
        prawde trwale.
    • Gość: kitka Re: Pierwsze drogie perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:15
      Może spodobają Ci się Crystal Noir Versace?Moim zdaniem to elegancki i piękny
      zapach i raczej malo kto nim pachnie.Spokojnie można go używać od rana do
      wieczora :)
      • Gość: kitty Re: Pierwsze drogie perfumy IP: *.hsd1.il.comcast.net 08.04.06, 01:41
        Prada, Opium-YSL, D.Karan-Black Cashmere, Opium Fleur Imperiale-YSL, D&G-Sicily
    • Gość: carolina może Jil Sander SUN i Eternity Calvina Kleina n/t IP: 87.207.51.* 08.04.06, 00:45
    • paul_ina Re: Pierwsze drogie perfumy 08.04.06, 02:32
      Hej,

też pamiętam ten moment w moim życiu :)))

Ja polecam Very Irresistible Givenchy.
      • evitka21 amor amor 08.04.06, 08:26
        Moj najnowszy nabytek:

amor,amor Cacharel

jest troszke cieższy,ale wg mnie nie duszący i ja sie w tym zapachu zakochałam.
        W ogóle kupowałam na allegro za troszke więcej niż połowę ceny (164zł/300
        kosztują) i są 100% oryginalne.

Jak juz cos sobie upatrzysz,to mozesz napisać do mnie maila to podam ci namiary
        na tego sprzedawcę (jesli chcesz) e-o@o2.pl -ma bardzo duzy wybór perfum.
        • Gość: niebieska Re: amor amor IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.04.06, 09:55
          musisz troche popracowac.
          chodz do perfumerii i psikaj sie perfumami.
          nie po rekach, tylko normalnie.
          zapach musi lezec na Tobie niczym ubranie.
          bedzie sie zmienial wraz z uplywem godzin,
          a Ty musisz polubic kazda jego nute.

• jarka63 Re: Pierwsze drogie perfumy 08.04.06, 10:33
      Coco Mademoiselle Chanel
      • big2.munich Popieram! Coco Mademoiselle Chanela - jak dla... 08.04.06, 11:02
        mnie to najpiekniejsze perfumy jakie do tej pory uzywalam, a mam ich sporo.
        Ale pierwsze jakie sobie zafundowalam, to byly Escape Calvina Kleina - tez
        piekne, ale jak odkrylam Coco M. - to innych na razie nie uzywam.
    • Gość: Ewa Re: Pierwsze drogie perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 10:55
      Chic Carolina Herrera. Czy jest tu jeszcze jakaś fanka tego zapachu?
    • Gość: ja Re: Pierwsze drogie perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 11:17
      dziekuje Wam bardzo,dzis pojde do Sephory i wszystko powacham:)napisze co w
      koncu wybralam.
      • Gość: S. Re: Pierwsze drogie perfumy IP: *.widzew.net / *.widzew.net 08.04.06, 11:46
        Ja z cięższych uwielbiam Dolce Vita i Dune Diora,Deep Red Hugo Bossa.Pozdrawiam
    • Gość: ewa Re: Pierwsze drogie perfumy IP: *.chello.pl 08.04.06, 12:54
      Sama musisz wywąchać:) I to na sobie, nie na kimś i nie na papierku. Jak
      znajdziesz te właściwe, to będziesz sama wiedziała, że to jest to. Dobrany
      zapach dodaje pewności siebie (tak jest w moim przypadku:). Są zapachy, które
      szalenie mi się podobają, ale już ja sama czuje się w nich jak w przebraniu:)
    • Gość: ja wybralam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 18:24
      Kupie Deep Red HB i Laura by laura biagotti,co do reszty nie mam przekonania a
      kiedys mi powiedziano,ze ladnie pachne (mialam probke deep red) za to Laura
      milo mi sie kojarzy.Dobego wyboru dokonalam?
      • Gość: S. Re: wybralam IP: *.widzew.net / *.widzew.net 08.04.06, 18:44
        Pewnie,że dobrego :)Jak powyżej napisałam bardzo lubię ten zapach.Jest według
        mnie bardzo kobiecy,tajemniczy,seksowny i bardzo trwały.Pozdrawiam
    • Gość: weronika Re: Pierwsze drogie perfumy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.06, 00:12
      za wcześcnie wysłałam
      Roma Laury Biagiotti - dosłownie ścięło mnie z nóg - w pozytywnym tego słowa
      znaczeniu
      • mamatomka1 Re: Pierwsze drogie perfumy 13.04.06, 02:11
        Witaj,
        jestem w podobnej sytuacji jak ty. Właśnie zakupiłam moje pierwsze droższe
        perfumy. Najpierw koniecznie pójdź do perfumerii i wybierz najwięcej 2 zapachy -
        poperfumuj sobie nadgarstek i ubranie. Perfumy zmieniają zapach z czasem i
        sama zobaczysz że najpierw podobał ci się zapach a potem okazuje się niezbyt
        fajny. Ja wybrałam Cerruti 1881 pour femme i Tresor Lancome (niektórzy uważają
        że to babciny zapach ale ja go uwielbiam. Powodzenia
        • Gość: iwonka Re: Pierwsze drogie perfumy IP: *.244.147.174.brzesko147.tnp.pl 13.04.06, 09:11
          Versus - ( butelka z łancuszkiem )ten granatowy - oryginalny zapach i b.
          trwały .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka