Dodaj do ulubionych

wczorajszy "chce byc piekna"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:00
tak sie zastanawiam, bo moze mi umknelo, czy tej mlodszej dziewczynie w koncu ten nos udroznili czy po zabiegu upiekszajacym juz w ogole nie moze nim oddychac?
moze ktos wie? bo tak mi to jakos po glowie chodzi :P

i jak wrazenia po programie? mi sie ta starsza kobitka bardzo podobala, no ale ona i bez operacji i upiekszania byla fajniutka :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Co to jest piękno Opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:18
      Nie potrafie wyeliminowac myslenia w trakcie oglądania tego programu i zastanawiania się: co to jest piekno? Do czego usilnie dążą te kobiety? Zawsze wydawało mi się,że piękno nosi się w sobie,że to jakaś magiczna siła,która nas rozświetla od wewnatrz, dodaje oczom blasku, wywołuje usmiech na twarzy. Bo jeżeli to nie jest to, to dlaczego wiele razy usłyszałam,że jestem piękna? Mogłabym wyliczać swe defekty godzinami i nie sa to wady typu : za mały biust , bo akurat mam rozmiar B 75 i jakoś żyję bez kompleksów ale wady wrodzone m.in taka sama ,jaką miała Elwira czyli rozszczep wargi.
      Głowa do góry dziewczyny, wszytkie jesteśmy piekne, wystarczy trochę o siebie zadbać i to bzdura,że o wartości człowieka decyduje rozmiar biustu czy opalona na solarium skóra.
      A Małgosia z wczorajszego programu niepotrzebnie poddawała się tym wszystkim zabiegaom. No może zęby nie były najpiękniejsze,ale reszta całkiem ok. Poza tym, czy ten jej partner nie był przypadkiem jej uczniem?:>
      • Gość: gfj Re: Opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:27
        fajny był ten jej partner:)ciacho!ale najlepsza w tym programie byla babka z
        pierwszego odcinka (ta blondynka szczupła co poprawiala nos i biust)wygladala
        bosko po metamorfozie!
        • Gość: aska Re: Opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:36
          Ta starsza pani rzeczywiście miała bardzo ładne rysy twarzy i myślę, że
          niepotrzebnie robiono jej policzki, efekt był dość dziwny.
        • Gość: Mu Re: Opinia IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 14.04.06, 11:43
          Po raz kolejny tworcy programu udowodnili ze lepiej isc na łatwizne a wiec
          wybrac kobiete o ładnych rysach, figurze (mowie o drobnej straszej blondynce)
          te poprawki chirurgiczne doprawdy były robione na siłe , nie rozumiem po co
          tworzyc skoro kobieta wymagala jedynie stylisty ,makijazysty i ewentualnie
          kilku zabiegów dermatologii estetycznej !Tworcy programu wyszli z załozenia ze
          jak wezma ładną babke to łatwiej bedzie osiagnac koncowy super efekt.przeciez
          tyle jest naprawde brzydkich nieszczesliwych biednych samotnych kobiet a oni
          wybrali "fajna babeczke "ktora chciała jedynie wizualnie odmłodniec dla
          modszego o 20 lat lovelasa.
          Dobrze ze chociaz tej drugiej kobiecie naprawde pomogli !
          Polska wersja jest do bani przewazają naprawde ładne kobiety ktore spox obyły
          by sie bez skalpela! Pozatym oprawa muzyczna jest koszmarna.Ogólnie
          beznadzieja.
          • Gość: la_gatta Re: Opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:11
            tez stwierdzilam , ze polska wersja jest beznadziejna.the swan , na
            naiemieckiej telewizji byl duzo , duzo lepszy!
            • kasiunia62 Re: Opinia 14.04.06, 13:26
              my z mamą się zasmiewałysmy jak one szły po tej scenie :) kiwały sie na boki,
              jakies dziwne te ruchy :)
              • Gość: E. Re: Opinia IP: *.szwajcarska.pl 14.04.06, 13:39
                Te wszystkie kobiety były brzydkie i zaniedbane. Takie niechluje. Jedyne co mi
                się podobało w tym programie to ten długowłosy facet z wczorajszego programu
                ale ta jego kobieta...19 lat starsza. Wyglądała jak jego matka, co on w niej
                widzi? Sama chętnie bym się z nim umówiła :)
                • Gość: ola Re: Opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:44
                  Gość portalu: E. napisał(a):

> Te wszystkie kobiety były brzydkie i zaniedbane. Takie niechluje. Jedyne co mi
                  > się podobało w tym programie to ten długowłosy facet z wczorajszego programu
                  > ale ta jego kobieta...19 lat starsza. Wyglądała jak jego matka, co on w niej
                  > widzi? Sama chętnie bym się z nim umówiła :)

Ale się nie umówisz, co on w niej widzi to jego sprawa zazdrosna kobiecino :)
                  Zamiast interesować się zajętymi facetami poszukaj wolnego, podobno jest ich
                  całkiem spora grupka więc nie trać nadziei.
                  • Gość: E. Re: Opinia IP: *.szwajcarska.pl 14.04.06, 14:25
                    Nie ty będziesz mi mówić kim mam się zajmować a kim nie.
                • Gość: Mu Re: Opinia IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 14.04.06, 14:44
                  Oj dla mnie to nie był facet tylko chłoptas ,jakis zniewiesciały głosik, 0
                  meskosci nawet ten zarost na zapuszczony na potrzeby programu mu nie pomógł ,
                  totalnie aseksualny dla mnie.
          • kragmel Re: Opinia 14.04.06, 14:00
            w poprzednim numerze Przekroju jest materiał o tym programie. napisano między
            innymi, że Polsat celowo wybierał osoby o niezłej figurze, łatwe
            do "naprawienia", bo bardzo im zależało na czasie (ma niedługo ruszyć podobny
            program w TVN chyba).

• Gość: magda Re: wczorajszy "chce byc piekna" IP: 83.168.120.* 14.04.06, 14:33
      ja uwazam ze ten program w polskiej wersji jest "bez sensu". poza poprawa nosa i
      mladszej uczestniczki i oczywiscie stylizacji dziewczyn nie widzialam prawie
      zadnych roznic po metamorfozie. starsza babka faktycznie nie potrzebowala
      skalpela i kierowala nia tylko chec dopasowania do partnera a nie powinno
      byc kryterium doboru uczestniczek programu. jesli chodzi o mladsza dziewczyne
      oczywiscie popieram wybor ale poza nosem nic z nia nie zrobili. i znowu
      potwierdza sie teoria ze polscy realizatorzy robia fuszerke!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka