Gość: kuleczka IP: *.gabo.pl 20.12.02, 22:50 moj facet powiedzial ze kobiety malują się by podobać sie innym Chyba to nie do końca prawda co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plum1000 Re: po co się malujemy IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 23:41 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > moj facet powiedzial ze kobiety malują się by podobać sie innym > Chyba to nie do końca prawda co? kuleczko .....pyt. dętka.To tak jakby sie kogos spytac po co sie myje. DLa mnie malowanie to jak umycie rano twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malowana lala Re: po co się malujemy IP: *.dialog.net.pl / localhost 21.12.02, 15:30 Malujemy się po to by same sobie się podobać i oto chodzi.Jak my niedostrzegamy swych zalet bez makijażu wydaje nam się że inni ich też nie widzą,więc z makijażem czujemy się pewniej(oczywiście są wyjątki które z makijażem czują się jak w MASCE) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenne Re: po co się maluję - mówiąc za siebie IP: *.icpnet.pl 22.12.02, 09:04 żeby w sklepie mówili do mnie per pani a nie: ty (mam 27 lat więc to trochę irytuje) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: po co się malujemy 22.12.02, 12:31 jak mam na to ochotę to sie maluję. jak nie to nie. jesli się maluję to wyłącznie dla siebie. piękna jestem niezależnie od makijażu. a te sloganiki to bzdura (który facet zauwazy dyskretny makijaż?!) Odpowiedz Link Zgłoś
annexxa Re: po co się malujemy 22.12.02, 17:42 Ty jesteś piękna?! Kto ci takich głupot nagadał? Może kiedyś stałaś obok pięknej i cię z nią pomylili a ty zaraz w to uwierzyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś