Dodaj do ulubionych

antidral a przykry zapach

IP: 212.244.156.* 18.04.06, 15:45
Naczytałam sie dużo, bo uzyłam przeglądarki. jednak nie mogę znaleźć
informacji, czy ten dezodorant ogranicza również przykry zapach towarzyszący
poceniu się? Ja nie poce sie na tyle mocno, żeby robiły się duze plamy na
koszulkach ale niestety, mimo higieny i to wielkiej z moich pach wydobywa się
przykry zapach. Bardzo mnie to krepuje, użwywałam chyba wszystkich
drogeryjnych antyperspirantów, Vichy równiez i niestety nie przyniosły one
skutku. Czy antidral pomoże? Bardzo dziękuję i pozdrawiam, inga
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: antidral a przykry zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 17:01
      Myślę,że pomoże. :)
      pozdrawiam
      • Gość: fusiak Re: antidral a przykry zapach IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.06, 17:34
        Moja córka używa i problem plam na bluzeczkach ma z głowy, zapachu również.
        Musisz tylko wiedzieć, że nie wszyscy mogą używać antidral, ja jak zaczęłam to
        myslałam że sie wścieknę tak mnie piekło i czym prędzej zmyłam. I więcej do
        niego nie wrócę. Tak więc nie zdziw się jakby Ciebie też to spotkało.
        • Gość: Paula Re: antidral a przykry zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:48
          Przed zastosowaniem Antidralu trzeba dobrze wysuszyć skórę po kąpieli. To
          wszystko - wtedy nie piecze. :) I stosować koniecznie na noc,bo może odbarwić
          bluzeczkę,jeśli użyjesz w ciągu dnia. Za pierwszym razem może też trochę
          swędzieć skóra - wtedy nie drap,postaraj się wytrzymać. Potem będzie lepiej. :)
          • Gość: Baska Re: antidral a przykry zapach IP: 217.197.74.* 19.04.06, 22:58
            Ja używam antidral już od ponad roku. A problem z poceniem miałam poważny. A
            teraz nie ma ani zapachu, ani plam ;) Na początku swędzi, ale dla takiego
            efektu można znieśc wszystko. A tak poza tym stosuję go teraz tylko raz w
            tygodniu. I polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka