qwerty.tarnow 30.11.04, 21:31 Nadchodzi nowe. Z jednej strony niepewne, a z drugiej jednak na pewien sposób znane. Niby lepsze, ale jakaś obawa zawsze jest. Co będzie? Zobaczymy... To już niebawem... Zbliża się wielkimi krokami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 21:32 Blondynka z niebieskimi???????????????????????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 21:41 Znaczy: aż tak źle to chyba nie będzie, żeby się smucić. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 21:42 obawy drogi qwerty trzeba od siebie odganiać. żadnego tam uprawiania czarnowidztwa ( a ja teraz jestem na etapie opowiadania o czarownicy z "Dziewczyny w hiacyntowym błekicie") Moze sie czegoś nauczę i przegonimy wszystkie złe duchy tego forum? a w zasadzie to jednego:). Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 21:44 a co będzie, jak sie zmieni na lepsze? (ten duch) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 21:56 Dla złego ducham który chce się odmienić chyba lepiej by wrócił w nowym prześcieradle. Bo stare zawsze będzie naznaczone... I nawet Vizir nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 22:00 Ale to nie o żadne duchy chodzi w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 01.12.04, 08:20 No to formalnie ów etap już rozpoczęty. Nieformalnie nawet od wczoraj. Ale praktycznie to jednak się odwlecze trochę. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 16:31 No to już dla jasności: zmieniłem - ze tak powiem - pracodawcę. Sobie zmieniłem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 18:53 I dobrze. Jak jest okazja to trzeba to zmieniać, zwłaszcza jeśli zmiana wiąże się np. z większą pensją. powodzenia qwerty. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 19:11 ... i z nowymi spodziewaniami odnośnie blondynek z błękitnymi... Tak, tak! Powodzenia! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 19:30 teklat napisała: > ... i z nowymi spodziewaniami odnośnie blondynek z błękitnymi... Jeszcze nie rozeznałem terenu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 19:21 Pensja akurat ta sama. Idealnie ta sama. Tylko, że dotąd to miałem za cały etat kwotę X, a teraz mam za pół etatu X. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 19:32 I co najważniejsze: komputer też jest! I jeszcze z dostępem do Internetu, a więc i forum! :-D Co i tak jest korzystne, bo myślałem, że w ogóle w ciągu dnia na forum nie wpadnę już... Ale niestety będę musiał się jednak znacznie ograniczyć w obecności tutaj. Nad czym bardzo boleję. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 19:36 Przede wszystkim rozeznaj teren odnośnie tematów wiadomych... a wieczorem sprawozdaj nam co i jak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 19:47 Hehe Już mogę powiedzieć, że statystycznie to w mniejszości raczej jestem. Wiekowo też. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 20:03 Qwarciak - nie kłam. Wylali Cię z roboty za uporczywe siedzenie na naszym Forumnie. I dalej- miałem nadzieję, że się żenisz itd. Że spoważniałeś, ustatkowałes się i solidarnie jak my ciągniesz ten wóz pełen mąk / od męk/ . No a przede wszystkim rzadziej będziesz tu zaglądał / znaczy się nudził/. A ten jak zwykle - na cztery łapy... Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 20:59 Zazdrość, Dmietku drogi, jest brzydką cechą.... Odpowiedz Link Zgłoś
d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 22:36 Nie wstydzę sie przyznać - tak . Mu zazdroszczę. Ale jednocześnie nie rozumię - dlaczego nie korzysta całymi garściami z tak pełnej wolności. To jest grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 00:11 Bo wolność, Dmietku, to takze wolność wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 00:16 ... a nie zgarnianie wszystkiego, co się napatoczy... Wtedy życie nabiera smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 11:04 Wolność to przede wszystkim odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 11:32 Jassssne.... za zdrowie babciusi przede wszystkim..... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 13:54 Dmietku,a ładnie to pomijać fakt,ze babcia oprócz winka jeszcze benzynkęfunduje?Swoją drogą - opowieść o przygodzie na pasach całkiem przekonująca.Ludziom,którzy "mają wszystkiego dość" powinno się w ramach terapii ordynować wizyty w hospicjach i na onkologiach...BTW - na rolę enfant terrible tego forum wcale nie zostałeś skazany...Ale ksywkę ET mozna by Ci przypisać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 14:00 Czasem wożę babcię do okulisty. I na cmentarz. I do koleżanki / oststniej/. Chyba wystarczy nie? Co to jest BTW? I o co chodzi z tym enfantem / czy mnie przypadkiem nie obrażasz?/ Albo to ET. ETam , za dużo tych skrótów. Wolę prosto z mostu Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 14:26 BTW =by the way=przy okazji,na marginesie...Enfant terrible=straszliwy bachor=ktoś,kto z definicji robi na przekór i łamie obowiązujące konwenanse z dziecięcym uporem.Czarna owca w stadzie po prostu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 14:29 PS.Pseudonim "ET" byłby więc skrótem od enfant terrible i od słynnego ET _ extra terrestrial - pozaziemski,odlotowy...Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 14:31 No to jak jest: dobrze czy źle , bo dalej nic nie rozumię. A to ET? PS.Z tym bachorem to jeszcze przemyślę PS2 O czarnej owcy to mi się gdzieś przewineło Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 15:24 No niby nieźle jest,bo "towarzystwa" wyniośle,aczkolwiek ze zrozumieniem patrzą na takich "et".Czasem,żeby nie zginąć z nudów,trzeba dopuścić kogoś tak niekonwencjonalnego,jak np.Ty.Wiadomo z grubsza,czego się można spodziewać...może będzie wesoło?..Kto wie..?W każdym razie - nie stresuj się,staraj się nikogo nie urazić,a wszelkie uszczypliwości są dopuszczalne.Historie o babci też.Byle było bezkrwawo,bo nam Tekla zemdleje.Bądź sobą,ale nie wychodź z siebie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 15:25 PS.No i pisz"rozumiem",bo Cię Lubonka do kwiatuszków zapisze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 15:55 żeby nie zginąć z nudów,trzeba dopuścić - gorzej kiedy im sie znudzi i bez uprzedzenia odpuszczą / upuszczą/ Wiadomo z grubsza,czego się można > spodziewać. - skoro tak, to i nudy murowane W każdym razie - nie stresuj > się,staraj się nikogo nie urazić - tak, proszę Pana Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 16:41 No i proszę, jaka piekna symbioza! A nie spróbowałbyś, Dmietek, pożyć w podobnej symbiozie z innymi uczestnikami foruma? Odpowiedz Link Zgłoś
d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 18:16 Symbioza to wymuszona tolerancja, żeby nie powiedzieć współpraca. Mam uczulenie na kompromis, tolerancję i konsensus. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 21:58 to masz problem d.mietku. czas coś z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 05.12.04, 13:19 Niestety. Nie toleruję tolerancji. Czy w związku z tym będziecie mnie tolerować? Odpowiedz Link Zgłoś