Dodaj do ulubionych

Nowy etap czas zacząć

30.11.04, 21:31
Nadchodzi nowe. Z jednej strony niepewne, a z drugiej jednak na pewien sposób
znane. Niby lepsze, ale jakaś obawa zawsze jest. Co będzie? Zobaczymy... To
już niebawem... Zbliża się wielkimi krokami...
Obserwuj wątek
    • teklat Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 21:32
      Blondynka z niebieskimi???????????????????????????????????????/
      • qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 21:34
        Nieeeeee... :-P
        • teklat Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 21:36
          :((
          • qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 21:41
            Znaczy: aż tak źle to chyba nie będzie, żeby się smucić. ;-)
          • lemuriza Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 21:42
            obawy drogi qwerty trzeba od siebie odganiać.
            żadnego tam uprawiania czarnowidztwa
            ( a ja teraz jestem na etapie opowiadania o czarownicy z "Dziewczyny w
            hiacyntowym błekicie") Moze sie czegoś nauczę i przegonimy wszystkie złe duchy
            tego forum? a w zasadzie to jednego:).
            • teklat Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 21:44
              a co będzie, jak sie zmieni na lepsze? (ten duch)
              • qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 21:56
                Dla złego ducham który chce się odmienić chyba lepiej by wrócił w nowym
                prześcieradle. Bo stare zawsze będzie naznaczone... I nawet Vizir nie pomoże...
                • qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 30.11.04, 22:00
                  Ale to nie o żadne duchy chodzi w tym wątku.
    • qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 01.12.04, 08:20
      No to formalnie ów etap już rozpoczęty.
      Nieformalnie nawet od wczoraj.
      Ale praktycznie to jednak się odwlecze trochę. :-D
    • qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 16:31
      No to już dla jasności: zmieniłem - ze tak powiem - pracodawcę. Sobie
      zmieniłem. ;-)
      • lemuriza Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 18:53
        I dobrze. Jak jest okazja to trzeba to zmieniać, zwłaszcza jeśli zmiana wiąże
        się np. z większą pensją.
        powodzenia qwerty.
        • teklat Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 19:11
          ... i z nowymi spodziewaniami odnośnie blondynek z błękitnymi... Tak, tak!
          Powodzenia! :))
          • qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 19:30
            teklat napisała:

> ... i z nowymi spodziewaniami odnośnie blondynek z błękitnymi...

Jeszcze nie rozeznałem terenu. ;-)
        • qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 19:21
          Pensja akurat ta sama. Idealnie ta sama. Tylko, że dotąd to miałem za cały etat
          kwotę X, a teraz mam za pół etatu X. :-D
          • qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 19:32
            I co najważniejsze: komputer też jest! I jeszcze z dostępem do Internetu, a
            więc i forum! :-D Co i tak jest korzystne, bo myślałem, że w ogóle w ciągu dnia
            na forum nie wpadnę już... Ale niestety będę musiał się jednak znacznie
            ograniczyć w obecności tutaj. Nad czym bardzo boleję. :-(((
            • teklat Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 19:36
              Przede wszystkim rozeznaj teren odnośnie tematów wiadomych... a wieczorem
              sprawozdaj nam co i jak :))
              • qwerty.tarnow Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 19:47
                Hehe
                Już mogę powiedzieć, że statystycznie to w mniejszości raczej jestem. Wiekowo
                też. :-P
                • d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 20:03
                  Qwarciak - nie kłam.
                  Wylali Cię z roboty za uporczywe siedzenie na naszym Forumnie.
                  I dalej- miałem nadzieję, że się żenisz itd.
                  Że spoważniałeś, ustatkowałes się i solidarnie jak my ciągniesz ten wóz
                  pełen mąk / od męk/ .
                  No a przede wszystkim rzadziej będziesz tu zaglądał / znaczy się nudził/.
                  A ten jak zwykle - na cztery łapy...
                  • teklat Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 20:59
                    Zazdrość, Dmietku drogi, jest brzydką cechą....
                    • d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 02.12.04, 22:36
                      Nie wstydzę sie przyznać - tak .
                      Mu zazdroszczę.
                      Ale jednocześnie nie rozumię - dlaczego nie korzysta całymi garściami z tak
                      pełnej wolności.
                      To jest grzech.
                      • teklat Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 00:11
                        Bo wolność, Dmietku, to takze wolność wyboru.
                        • teklat Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 00:16
                          ... a nie zgarnianie wszystkiego, co się napatoczy... Wtedy życie nabiera smaku.
                        • d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 11:04
                          Wolność to przede wszystkim odpowiedzialność.
                          • teklat Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 11:32
                            Jassssne.... za zdrowie babciusi przede wszystkim.....
                            • d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 11:53
                              ... i moje.
                              • caro333 Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 13:54
                                Dmietku,a ładnie to pomijać fakt,ze babcia oprócz winka jeszcze
                                benzynkęfunduje?Swoją drogą - opowieść o przygodzie na pasach całkiem
                                przekonująca.Ludziom,którzy "mają wszystkiego dość" powinno się w ramach
                                terapii ordynować wizyty w hospicjach i na onkologiach...BTW - na rolę enfant
                                terrible tego forum wcale nie zostałeś skazany...Ale ksywkę ET mozna by Ci
                                przypisać!:)
                                • d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 14:00
                                  Czasem wożę babcię do okulisty.
                                  I na cmentarz.
                                  I do koleżanki / oststniej/.
                                  Chyba wystarczy nie?
                                  Co to jest BTW?
                                  I o co chodzi z tym enfantem / czy mnie przypadkiem nie obrażasz?/
                                  Albo to ET.
                                  ETam , za dużo tych skrótów.
                                  Wolę prosto z mostu
                                  • caro333 Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 14:26
                                    BTW =by the way=przy okazji,na marginesie...Enfant terrible=straszliwy
                                    bachor=ktoś,kto z definicji robi na przekór i łamie obowiązujące konwenanse z
                                    dziecięcym uporem.Czarna owca w stadzie po prostu.:)
                                    • caro333 Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 14:29
                                      PS.Pseudonim "ET" byłby więc skrótem od enfant terrible i od słynnego ET _
                                      extra terrestrial - pozaziemski,odlotowy...Co Ty na to?
                                    • d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 14:31
                                      No to jak jest: dobrze czy źle , bo dalej nic nie rozumię.
                                      A to ET?
                                      PS.Z tym bachorem to jeszcze przemyślę
                                      PS2 O czarnej owcy to mi się gdzieś przewineło
                                      • caro333 Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 15:24
                                        No niby nieźle jest,bo "towarzystwa" wyniośle,aczkolwiek ze zrozumieniem patrzą
                                        na takich "et".Czasem,żeby nie zginąć z nudów,trzeba dopuścić kogoś tak
                                        niekonwencjonalnego,jak np.Ty.Wiadomo z grubsza,czego się można
                                        spodziewać...może będzie wesoło?..Kto wie..?W każdym razie - nie stresuj
                                        się,staraj się nikogo nie urazić,a wszelkie uszczypliwości są
                                        dopuszczalne.Historie o babci też.Byle było bezkrwawo,bo nam Tekla
                                        zemdleje.Bądź sobą,ale nie wychodź z siebie.:)
                                        • caro333 Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 15:25
                                          PS.No i pisz"rozumiem",bo Cię Lubonka do kwiatuszków zapisze.:)
                                        • d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 15:55
                                          żeby nie zginąć z nudów,trzeba dopuścić
                                          - gorzej kiedy im sie znudzi i bez uprzedzenia odpuszczą / upuszczą/
                                          Wiadomo z grubsza,czego się można
                                          > spodziewać.
                                          - skoro tak, to i nudy murowane
                                          W każdym razie - nie stresuj
                                          > się,staraj się nikogo nie urazić
                                          - tak, proszę Pana
                                          • teklat Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 16:41
                                            No i proszę, jaka piekna symbioza! A nie spróbowałbyś, Dmietek, pożyć w
                                            podobnej symbiozie z innymi uczestnikami foruma?
                                            • d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 18:16
                                              Symbioza to wymuszona tolerancja, żeby nie powiedzieć współpraca.
                                              Mam uczulenie na kompromis, tolerancję i konsensus.
                                              • lemuriza Re: Nowy etap czas zacząć 03.12.04, 21:58
                                                to masz problem d.mietku. czas coś z tym zrobić.
                                                • d.mietek Re: Nowy etap czas zacząć 05.12.04, 13:19
                                                  Niestety.
                                                  Nie toleruję tolerancji.
                                                  Czy w związku z tym będziecie mnie tolerować?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka