Dodaj do ulubionych

flower by kenzo

IP: *.tvk.torun.pl 19.04.06, 21:11
drogie dziewczyny mam pytanie znajomy przywodzi perfumy z hiszpanii podobno
oryginalne, duzo kolezanek kupowało juz od niego i nie miało zadnych
zastrzezen co do oryginalnosci, a ja mam pytanie do was na co powinnam
zwrocic uwage kupując 100ml flower by kenzo, na jakie szczegóły na
butelce?????????? znam zapach ale nigdy nie miałam oryginalu! z gory dziekuje
pozdrawiam serdecznie:)
Obserwuj wątek
    • magdaksp Re: flower by kenzo 20.04.06, 01:09

gdzies tu jest forum operfumach moze tam spytaj
    • kragmel Re: flower by kenzo 20.04.06, 06:11
      zwróć uwagę na cenę, nie powinny być dużo tańsze ;) chyba, że kolega zaopatruje
      się u takich panów, co w madrycie sprzedają z prześcieradła - to taka ichnia
      wersja naszych handlarzy ulicznych, uciekających przed strażnikami miejskimi.
      prześcieradło, kiedy trzeba, zamienia się w worek na plecach sprzedawcy. ich
      towar jest albo podrobiony, albo kradziony.
    • Gość: używam kenzo Re: flower by kenzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 12:20
      i mam tą wodę ale chyba 50ml musiałabym sprawdzić ale poza makiem narysowanym na
      butelce a właściwie w środku nic innego nie ma aha po ściągnieciu zatyczki na
      spryskiwaczu jest napis kenzo albo flower muszę sprawdzić odpiszę wieczorem
    • Gość: joanna Re: flower by kenzo IP: *.tvk.torun.pl 20.04.06, 18:14
      dziekuje bardzo za kazda uwage i porade, koszt tego perfumu ma wynosic 180 zł
      za 100 ml, pozdrawiam:)
      • Gość: używam kenzo Re: flower by kenzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 08:56
        sprawdziłam moja butelkę mam 50ml po zdjęciu zatyczki w tym miejscu gdzie
        przykładasz palec żeby psiknąc jest napis KENZO spryskiwacz jest w kolorze
        srebrnym ale nie metalicznym tylko taki matowy na butelce jest namalowana
        łodyżka maku a na korku kwiatek jest to takie lekko wypukłe - tak że można
        wyczuć pod palcami a na dnie butelki od spodu patrząc jest kod ja mam coś
        zaczynający się od Y pod spodem FlowerByKeznzo 50 ml Made in France i tyle a
        pudełko jak pudełko - zafoliowane było oczywiście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka