Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:44 używałyście?na wizażu same dobre opinie, a ja chce sie przyciemnic przed weselem znajomych.nie wiecie czy bez problemu mozna je dostac w aptekach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katarina Re: chusteczki samoopalające Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:36 troche przereklamowane, ale w sumie moga byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yubiri Re: chusteczki samoopalające Vichy IP: *.bie.lama.net.pl 21.04.06, 14:22 W Aptece powinnaś dostać bez problemu. Ja byłam zadowolona z tych chusteczek chociaż troszeczke mi wysuszyły skóre na twarzy a nie chciałam nakładać dodatkowo kremów gdyż mam trądzikową cere. Dają lekką opaleniznę już po pierwszym użyciu ale dopiero po 1 godzinie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_magnes Re: chusteczki samoopalające Vichy 21.04.06, 16:01 A jak się stosuje te chusteczki, żeby sie opalić? Przeciera się nimi twarz i czeka na efekt? I jak długo taki efekt się utrzymuje? Odpowiedz Link Zgłoś