Gość: edzia IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 22.04.06, 10:09 Witajcie. Za 3 miesiace wychodze za maz i własnie teraz lekarz przepisał mi leczniczo diane. I w zwiazku z tym moje pytanie- czy któras z was stosujac te tabletki chodziła na solarium? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martynucha Re: Diane 35 i solarium IP: *.lisek.pl / 80.53.180.* 22.04.06, 13:12 cześć,ja brałam diane i chodziłam do solarium i wszystko było ok, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties powinno się bardzo ostrożnie 22.04.06, 14:24 postępować ze słoneczkiem w trakcie przyjmowania- to jest indywidualna sprawa- przedmówczyni pisała, ze wszystko by ło ok - a Ty mozesz dostac plam :( Odpowiedz Link Zgłoś
redewka Re: Diane 35 i solarium 22.04.06, 18:33 Ja chodziłam na solarium bo mój wspaniały lekarz nie poinformował mnie , że nie wolno. Po każdym opalaniu przybywało mi plam przebarwieniowych ale ja nie skojarzyłam skąd się one biorą. W efekcie tego do dziś walczę z twarzą podobną do biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussycat_doll Re: Diane 35 i solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 18:48 wiesz ze solarium tez jest rakotworcze, np. w USA jest juz niemodne i niezdrowe!! zakup lepiej samoopalacz (polecam pianke DAX), oczywiscie musisz wyprobowac wczesniej,zeby przed slubem nie bylo niespodzianek. Do twarzy polecam nowy krem brazujacy Holiday Skin Johnson&Johnson (nie zostawia plam, bo barwi stopniowo) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elfia Re: Diane 35 i solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:25 Ja łykałam diane i mieszkając nad morzem całe wakacje spędzałam na plaży, nie zauważyłam żadnych efektów ubocznych. Teraz mam inne pigułki, poszłam kilka razy na solarium i też nic. Jeśli do tej pory nie reagowałaś źle na opalanie, to na solarium też nic nie powinno się stać. Aha i idź najpierw na 5 min, potem 7-8, na koniec możesz dojść do 10. 2 razy w tyg, bo łatwo przesadzić i poparzyć skórę. Jeśli masz skłonność do piegów, to zanim opalisz twarz, już po pierwszej wizycie na solarium uwidocznią się bardziej piegi, później powinny się wyrównać z opalenizną. Powodzenia w opalaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PI Re: Diane 35 i solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:15 ja od dlugiego czasu lykam diane i chdozilam na solarium i bylo wszystko dobrez, jesli chces zpojsc to wlasnie proponowalabym na jakeis 5 min. najpeirw, ja chdozilam na takie, gdzie sama sobie reguluje moc lamp na twarz i nigdy nie wygladalam jak solarka, a bylam delikatnie opalona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Diane 35 i solarium IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.04.06, 11:19 To, ze teraz nie dostaniesz plam opalajac sie w solarium i lykajac diane, nie oznacza, ze nie zobaczysz wynikow tego za pare lat. Skora "pamieta", wiec jesli nie chcesz walczyc pozniej z przebarwieniami, a jest to trudne, to odpusc sobie solarium/wszelkie opalania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Diane 35 i solarium IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:36 Ja z kolei odradzam samoopalacz do białej sukni, bo może pozostawić na niej plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozycja77 Re: Diane 35 i solarium 24.04.06, 13:46 jesli miałas jakiekolwiek problemy z opalaniem sie i plamami na skórze to moze nie ryzykuj, ale jesli do tej pory było ok, to idz ale nie przesadz:) Odpowiedz Link Zgłoś