Dodaj do ulubionych

Otwarte pory

22.04.06, 19:52
Dziewczyny mam problem.Mam ladna cere-tzn sporadycznie pojawiaja sie na niej
wypryski,ale niestety mam bardzo pootwierane pory.Moja siostra smieje sie ze
mam dziurki w twarzy :)Nie wiem jak temu zaradzic,uzywam dobrych
kosmetykow,ale niestety pory nie chca sie "zamknac".Zaraz po nalozeniu
podkladu skora wylgada dobrze,ale juz po niedlugim czasie problem wraca.Jak
temu zaradzic?Macie moze jakies sposoby?A moze ktoras miala podobny
problem?Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: Otwarte pory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:21
      niestety nie wiem :(
    • Gość: agnes Re: Otwarte pory IP: 212.182.126.* 25.04.06, 18:37
      Mam ten sam problem niestety, nie mam ani wagrow, ani zapchanych brzydko porow,
      ale one sa po prostu stale rozszerzone, tak jakbym miala dziurki na twarzy
      (najgorzej wyglada nos).Jedyne co mi odrobine te pory zamyka- to piling Dermiki
      enzymatyczny- z biala glinka. Ale praktycznie na jeden dzien i to nie
      calkowicie....Przylaczam sie zatem do pytania!
      Aha, mam cere naczynkowa, wiec jakies ostre preparaty nie wchodza w gre.Za to z
      gornej polki jak najbardziej;)
    • Gość: elli Re: Otwarte pory IP: *.23.rev.vline.pl 25.04.06, 20:44
      jak umyje twarz zimną/chłodną wodą , to pory ładnie sie zamykają. Aha myję tak
      buzię już 2 tygodnie i to trwała poprawa
      • Gość: jjj Re: Otwarte pory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:35
        polecam wam badanie skóry...
        • Gość: oan Re: Otwarte pory IP: *.range86-139.btcentralplus.com 25.04.06, 22:51
          O jakim badaniu mowisz? Generalnie bada sie czy skora jest odwodniona. O innym
          nie slyszalam a bylabym zainteresowana
          • olka212 Re: Otwarte pory 27.04.06, 08:06
            jesli chcesz wiedziec cos wiecej to napisz do mnie:czarna192@wp.pl
            • Gość: aaaaaaaa Re: Otwarte pory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:54
              qwon stad nedzna kreaturo, ktorej nie stac na reklame.. idz spamopwac na inne fora!
    • Gość: FE Re: Otwarte pory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:55
      • Gość: aa Re: Otwarte pory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:15
        a clinique pore minimazer?wlansie zczelam uzywac.nie wiem czy daje efekty jesli
        tak to czy dorazne czy na stale?dosc drogi dobra firma mzoe cos da??
        • Gość: dam_ci_cukierka Re: Otwarte pory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:36
          ja nie mam bardzo rozszerzonych porów, ale otwarte pory są czyms czego po prostu nienawidze. Pore minimizer polecam (thermal active) kosztuje 150 zł, ale w/g mnie to najlepszy środek na pory jaki udało mi sie przetestować. Naprawdę czyści pory na nosie (te czarne obrzydliwe kropki). Bardzo rozgrzewa i naprawdę dziala. Ja nie znalazłam nic skuteczniejszego, ale polecę jeszcze do apteki zobaczyc co potrafi Normaderm na noc. W/g mnie normaderm też działa, ale trzeba nałożyć grubszą warstwę jak jest w instrukcji. Moja współlokatorka chwali sie, ze ma normadem na pólce, uzywa go miejscowo (tylko na wypryski) i ma pretensje, ze "taki drogi krem" nie pomaga... (no comment)
          • Gość: s Re: Otwarte pory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:51
            jka sie nazywa ten vichy?ile kasy?
            • Gość: gooska Re: Otwarte pory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:43
              ralam udzial w tescie normaderm na noc. na poczatku efekty byly wodoczne. po
              dluzszym uzywaniu stan skory powrocil do normy.
              osobiscie nie polecam, szkoda pieniedzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka