Dodaj do ulubionych

najlepszy nabłyszczacz do włosów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:08
czy zna któs jakiś dobry nabłyszczacz do włosów prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: najlepszy nabłyszczacz do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:13
      Nabłyszczające serum Yellow, bardzo polecam.
      • beesok Re: najlepszy nabłyszczacz do włosów 27.04.06, 17:18
        czy mozesz cos blizej napisac o "Yellow" :) pierwszy raz slysze o tej firmie :) gdzie mozna kupic te
        kosmetyki w Krakowie?
        Dzieki
        • Gość: basiek13 Re: najlepszy nabłyszczacz do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:22
          Ja również mam zamiar kupić coś nabłyszczającego na włosy ale mam jeszcze jedno
          pytanie. Czy nabłyszczacz równiez odżywia włosy czy tylko działa jak preparat do
          stylingu?
          • Gość: beata Re: najlepszy nabłyszczacz do włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:27
            Ja od jakies czasu używam szamponu Loreal Elseve przeciwko łamaniu się włosów, a
            który to zarazem nadaje włosom blask. A nabłyszczacz? Wellaflex-żel nabłyszczacz
            w sprayu- jest niedrogi, delikatny,zostawia fajne lśniące refleksy.
            • Gość: chocolaterie Re: najlepszy nabłyszczacz do włosów IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 27.04.06, 22:27
              Ja używam ponad miesiąc całej serii Gliss Kur Asia Beauty z ekstraktem z kwiatu
              lotosu. Jak dla mnie świetny!! Włosy lśnią są miękkie nie puszą się i pieknie
              pachną. Aha w Rossmanie są bardzo tanie.
        • Gość: kasia Re: najlepszy nabłyszczacz do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:01
          Już opisuję dokładniej :) Miałam na myśli serum marki Yellow, a jego pełna nazwa
          brzmi: YellowAnti-Frizz Gloss. To produkt stosowany w salonach fryzjerskich, do
          kupienia w hurtowniach zaopatrujących salony.
          Używam go odkąd fryzjerka potraktowała nim moje włosy. Naprawdę świetnie
          nabłyszcza i sprawia, że włosy się nie puszą.
          Przykro mi, ale nie wiem gdzie można kupić te kosmetyki w Krakowie, ja
          zaopatruję się w sklepie internetowym.
          Oto opis serum:
          "Anti-Frizz Gloss - Serum nabłyszczające. Ultra nabłyszczające serum
          naprawiające rozdwojone końcówki włosów i nadające im gładkość i lustrzany
          połysk. Zapobiega przed utratą wilgotności i chroni włosy podczas suszenia. Aloe
          Vera i Kiełki Pszenicy nawilżają i odżywiają włosy pozostawiające uczucie
          jedwabistej miękkości. Zawiera filtry UV."
          Kosztuje około 30zł, no i to byłoby na tyle :)

• beesok Re: najlepszy nabłyszczacz do włosów 27.04.06, 23:32
            dzieki za odpowiedz - brzmi niezle, i w porownaniu do tego ktory uzywam z kerastase dosyc tani :)
            bede upierdliwa ale czy mozesz w takim razie podac mi strone internetowa przez ktora kupujesz?
            dzieki z gory :)
            • Gość: kasia Re: najlepszy nabłyszczacz do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:42
              Oczywiście, że mogę podać:

www.amstar.bazarek.pl/
              Sklepik znalazłam przez google, i polecam z czystym sumieniem. Zamawiałam tam
              pewnego razu odżywkę w sprayu, i po jej otrzymaniu zauważyłam, że data ważności
              produktu minęła. Skontakowałam się ze sklepem i dwa dni później zapukał kurier z
              kolejną przesyłką w postaci świeżej odżywki i kilku miniproduktów. Oczywiście
              właściciel mnie przeprosił i zapewnił, że to się więcej nie powtórzy - miał
              rację, bo od tamtej pory wszystkie transakcje są wzorowe :)
              • madai Re: najlepszy nabłyszczacz do włosów 28.04.06, 01:17
                Ja Ci moge polecic z czystym sumieniem serum do wlosow firmy Framesi. na
                opakowaniu jest napisane "summertime" oraz "after sun gloss" . opakowanie jest
                zolte.Jest wersja nie na slonce, jest tansza chyba o 10 zl. Natomiast ta
                pieknie pachnie, nadaje wlosom polysk i chroni je przed sloncem. Rewelacja.
                Buteleczka ma 50 ml, kosztuje 70 zl, mam ja od lutego, a zostala jeszcze
                polowa, uzywam codziennie.

Kolejny produkt, ktory moge Ci polecic, to nowa seria loreal elseve, polysk. Ta
                rozowa seria i nablyszczacz. Zostawia srebrne drobinki na wlosach, od ktorych
                odbija sie slonce, co daje swietny efekt. Wlosy sa rozjasnione, ozywione,
                gladkie, miekkie i wygladaja na bardzo zdrowe!

Mam manie na tym punkcie, a te dwa produkty dla mnie to numery 1! szczegolnie
                pierwszy, bo nie dosc ze polysk, to jeszcze odzywienie.
                • Gość: lola :))))))))) IP: *.acn.waw.pl 28.04.06, 07:40
                  nablyszczacz to tylko w sprayu!!!!w plynie to moga byc np serum lub jedwab do
                  wlosow..ale dobre po 20 zl sa nablyszczacze np.Londa i Subrina-oczywiscie sa to
                  produkty profesjonalne i np dostepne w hurtowni fryzjerskiej jesli jestes z wawy
                  to moge dac namiary:))
                  • Gość: z warszawy Re: :))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:58
                    porpsosze o namairy i ceny
              • beesok Re: najlepszy nabłyszczacz do włosów 28.04.06, 12:28
                dzieki, na pewno zagladne :)
                • Gość: lola ADress IP: *.acn.waw.pl 28.04.06, 13:39
                  www.czf.pl/
                  to jest kolo pl.zawiszy, czesto tam sobie chadzam i kupuje farby do wloskow ,
                  maski ,nablyszczacze , ceny maja dobre;)i jest samoobsluga;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka