Gość: kasica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 16:02 czy gdzies oprocz GC sa juz jakies poswiateczne wyprzedaze? (w GC do sylwestra 20% na wszystko oprocz kosmetykow selektywnych) a jesli nie ma, to kiedy beda? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka1 Re: soldy? 30.12.02, 10:30 Witam po świętach! Wczoraj zajrzałam do Wola Park i... są już małe wyprzedaże. Chyba największa i najatrakcyjniejsza jest w TATUUM. Niektóre rzeczy nawet - 50%. Przecenione są zimowe pikowane komplety (białe i zielone) oraz komplety sztruksowe z brokatową poświatą (niebieskie i różowe). Poza tym jakieś kurtki i płaszczyki (pikowane). Wyprzedaż (mała) też zawitała do J. Rie, Camaieu i Orsaya. Widziałam też obniżki w sklepach z butami na buty zimowe (kilka sklepów). W Galerii Mokotów nie byłam więc nie wiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: soldy? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 13:42 dzieki za odpowiedz, tez zajrzalam wczoraj do WP :) ale w tatuum nie bylam, bylam za to w C&A i tam tez conieco obnizaja, ale nie sa to obnizki typu 50%, raczej 20 albo jeszcze mniej. poczekam jeszcze troche :) interesuje mnie zwlaszcza, co sie dzieje w GM i w tamtejszym "piklu i klopie". Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: soldy? 03.01.03, 15:12 Zaczęło się! Właśnie wróciłam z Galerii Mokotów. We wszystkich sklepach wyprzedaż od -30% do -50%. Chyba największe w Royal Collection. Przecenione są o 50% wszystkie kostiumy, garnitury, płaszcze (Leo Lazzi), swetry. W sklepie jak w ulu. Wszystkie przymierzalnie zajęte! Duża wyprzedaż również w Claire (-50%) ale słaby wybór. Oczywiście w Peeku, Orsayu. Mała w Reserved. W Tatuum też mało widoczna. Dziewczyny do ataku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabe Re: soldy?- do czarodziejki IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 03.01.03, 15:42 czarodziejka1 napisała: > Zaczęło się! Właśnie wróciłam z Galerii Mokotów. We wszystkich sklepach > wyprzedaż od -30% do -50%. Chyba największe w Royal Collection. Przecenione są > o 50% wszystkie kostiumy, garnitury, płaszcze (Leo Lazzi), swetry. W sklepie > jak w ulu. Wszystkie przymierzalnie zajęte! > Duża wyprzedaż również w Claire (-50%) ale słaby wybór. Oczywiście w Peeku, > Orsayu. Mała w Reserved. W Tatuum też mało widoczna. Dziewczyny do ataku! ja tez po pracy wybieram się na polowanie :) napisz, jak wygląda sytuacja z butami (bianco, venecja - są już przeceny?) i czy widziałaś gdzies może jakąś dosyć elegancką i długą (do kolan) kurtkę puchową? no i oczywiście napisz co kupiłaś!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella Re: soldy?- do czarodziejki IP: 63.246.194.* 03.01.03, 16:23 SOLDY ?????? :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: soldy?- do czarodziejki 03.01.03, 16:55 Ja wiem, że to dziwi i trochę śmieszy takie spolszczenie, ale właśnie sold to jest z języka francuskiego wyprzedaż, tak jak po angielsku "sale" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: soldy?- do czarodziejki 03.01.03, 16:57 Prawie we wszystkich sklepach z obówiem jest też wyprzedaż, ale chyba mała. Rzuciło mi się w oczy u Bata.... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: soldy? 03.01.03, 16:25 W Peeku w sobotę na pewno będzie już obniżka rzędu 40%. Wczoraj dostałam od nich liścik z taką informacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: soldy? IP: proxy / *.chello.pl 03.01.03, 20:51 Ja kupilam w zeszla sobote buty w Venecji? za 299 PLN, ktore moja szwagierka dostala od Mikolaja za 450! Ale kupowalam na Mokotowskiej nie w GM. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: soldy? 06.01.03, 12:37 Tak to jest z wyprzedażą... Ja kupiłam przed świętami mojemu mężczyźnie buty w Gino Rossi za 429 zl a wczoraj widziałam je już za 329 zl. BUUUUUUUUUUUUU :(((( No ale za to płaszcz (70% angora, 30% wełna)w Royal Collection, który kosztował 1899 zl, w sobotę kupiłam za 949,50 zl! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś