Dodaj do ulubionych

krem do cery mieszanej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:55
JAki krem polecacie do cery mieszanej dla mlodej 20-letniej panienki?;P
Obserwuj wątek
    • Gość: gd Re: krem do cery mieszanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 00:39
      a chcesz eksperymentować???Zrób badanie skory z indywidualnym doborem
      kosmetykow...Pozdrawiam(jesli potrzebujesz kontaktu z osoba wykonujaca badania
      napisz:czarna192@wp.pl)Pozdrawiam i powodzenia
      • Gość: ehhhh Re: krem do cery mieszanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 00:51
        Czarna, nie dosc ze na kafe sie reklamujesz to jeszcze tutaj?
        • Gość: gg Re: krem do cery mieszanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 08:11
          Ty sie dobrze czujesz???Na pewno sie nie reklamuje.A jak z dobrych porad nie
          chcesz korzystac to Twoja sprawa.
          • Gość: do gg Re: krem do cery mieszanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 19:07
            To JEST reklama. Dziewczyna na tym zarabia.
    • Gość: mimi Re: krem do cery mieszanej IP: *.red-213-37-191.user.auna.net 29.04.06, 14:39
      ja uwazam ze lepiej uzyc 2 kremow jeden na tluste partie skory i 2 dla suchej
      czy normalnej(zalezy jaka masz)poniewaz,krem dla cery mieszanej nie spelnia moim
      zdaniem oczekiwan,jakie wymagaja obydwa rodzaje skory,w koncu to sa 2
      przeciwienstwa!
      • miss_paradox Re: krem do cery mieszanej 29.04.06, 19:21
        ostatnio sobie kupiłam Erisa nawilżająco-matujący z serii Lirene. pachnie jak
        Hydrafresh, matuje, a pertie tłuste nie sa napięte.

Ale czy i tobie posłuży, trudno orzec
        • miss_paradox Re: krem do cery mieszanej 29.04.06, 19:21
          partie suche nie sa napięte.... miało być :)
      • Gość: gg Re: krem do cery mieszanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 19:26
        a przepraszam,ktora dziewczyna na tym zarabia?? 2 Badania są w cenie 50zł-każde
        trwa po godzinie z indywidualnym doborem kosmetyków.Uważasz ze kobieta robi to
        dla zarobku?,bo wybacz ale sa chyba lepsze sposoby........
        • miss_paradox Re: krem do cery mieszanej 30.04.06, 10:32
          tak z ciekawości, dobór kosmetyków to jakiejś konkretnej firmy, czy są podawane
          wszytskie na rynku (odpowiednie do cery) i klientka firmę wybiera już sama.

Bo to chyba o to chodzi z ta reklamą, hę?
    • aleksandra07 Re: krem do cery mieszanej 29.04.06, 20:36
      ja też mam srórę mieszana i polecam loreal happyderm jest bardzo lekki i ładnie pachnie,kupowałam też z tej serii piankę do mycia twarzy jest super udało mi sie kupić na allegro w bardzo przystępnej cenie
      • Gość: gg Re: krem do cery mieszanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 14:18
        dobor kosmetyków roznych firm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka