Gość: Ania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 16:53 Witajcie, czy mozecie polecic jakies skuteczne kremy, preparaty i zabiegi, ktore mozna stosowac w ciazy, zeby uniknac rozstepow? Moze ktoras z Was ma osobiste doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariana_ Re: jak uniknac rozstepow? 02.01.03, 17:19 Podobny wątek jest na forum Dziecko.Zajrzyj tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agda Re: jak uniknac rozstepow? IP: SPLOSP* / 212.244.249.* 03.01.03, 08:50 Będąc w ciąży wystraszyłam się rozstępów i ostro wzięłam sie już od pierwszych tygodni. CODZIENNIE smarowałam sie i masowałam kremem na rozstępy PENATEN (jesli nie przekreciłam nazwy). Krem ten znajdziesz na stoiskach z kosmetykami dla dzieci.Żadne nowe rozstępy NIE POJAWIŁY SIĘ!!. Ale niestety te stare, powstałe w okresie dojrzewania nie zniknęły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt1 Re: jak uniknac rozstepow? IP: *.ceti.pl 03.01.03, 09:52 Uff ja miałam nadzieje że cud kremy na rozstępy mi pomogą (vichy mustella itp. i nic tyłek mam taki jak by mi ktoś tarką ścierał jedyna rada to codzienne masaże bardzo szorstką rękawicą i wcieranie nawet zwykłych balsamów czy oliwki teraz to wiem walcząc z moimi istniejącymi rozstępami więc życze duuuuuuuuużo wytrwałości i zakupu dobraej rękawicy do masażu Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloo Re: jak uniknac rozstepow? IP: *.e-point.pl 03.01.03, 10:20 Polecam Elancyl firmy Galenic. Preparat nazywa sie Specific Vergetures Maternite i jest do kupienia w aptekach (79-80 zl), albo na www.esentia.pl (68 zl) Jestem w 8 miesiacu ciazy i nie mam rozstepow (stosuje od 3 msc), a wszytko wskazywalo ze bede miala: mojej mamy to nie ominelo. Na biust stosowalam Mustele, ale po zuzyciu 1 opakowania juz do niej nie wrocilam, bo mam wrazenie ze zle sie wchlania i "walkuje" na skorze. Pozdrawiam Ciebie i dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś