alfa156 08.05.06, 12:46 Bardzo prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panisiusia Re: Basen-Inflandzka 08.05.06, 14:19 Tak z ciekawości pytam: od czego pochodzi nazwa "Inflandzka"? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Basen-Inflandzka 08.05.06, 16:12 panisiusia napisała: > Tak z ciekawości pytam: od czego pochodzi nazwa "Inflandzka"? od błędnie napisanej ;) nazwy ulicy Inflanckiej, przy której go postawiono. a ul. Inflancka od Inflant pl.wikipedia.org/wiki/Inflanty i tym sposobem net bawiąc uczy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Basen-Inflandzka 08.05.06, 16:22 Domyśliłam się prawidłowej odpowiedzi ;). Ciekawe dla mnie było to, czy Ktoś, kto pisze "Inflandzka" robi po prostu błąd, czy ma jakąś swoją wersję tego, co to są Inflandy, albo kim był Infland. Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Basen-Inflandzka 08.05.06, 16:39 Na takiej zasadzie, jak kiedyś moja kuzynka została nakryta na tym, że myśli, że jest "orzeł i resztka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Basen-Inflandzka 08.05.06, 16:41 literówka. nic nowego nie wymysliłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Basen-Inflandzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 15:57 Na ten basen chodza moi wspolpracownicy. Jest tani, ale niestety niezbyt czysty. Woda tez jest czesto zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Basen-Inflandzka 08.05.06, 16:42 o właśnie o to mi chodziło. głównie o czystość. nie chcę złapać jakiegoś grzybka. czyli mówisz, że niezbyt czysty Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Basen-Inflandzka 08.05.06, 22:40 Od kilku lat tam nie byłam, ale z tego co pamiętam to było brudno i na dnie baseniu pływały jakieś syfy. Może teraz się to zmieniło,nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Basen-Inflandzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 01:09 U to nie pójdę jak brudno. A się wybierałam bo tanio faktycznie. A z okolicy - chodzi ktoś na Polonez na Bródnie? Może tam czyściej..? Tez w sumie tani. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Basen-Inflandzka 09.05.06, 09:33 Gość portalu: Majka napisał(a): > U to nie pójdę jak brudno. A się wybierałam bo tanio faktycznie. A z okolicy - > chodzi ktoś na Polonez na Bródnie? Może tam czyściej..? Tez w sumie tani. przede wszystkim nowszy. ale bardzo dużo ludzi, wszystkie okoliczne szkoły tu pływają od kiedy zamknięto basen szkolny na Balkonowej. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Basen-Inflandzka 09.05.06, 10:55 Poszłam wczoraj, sama się przekonać jak jest. Szatnia czysta, prysznice też, nic z luksusów, ale ok. Dno basenu, rzeczywiście nieszczególne, ale też bez przesady. Woda , jak dla mnie ciepła, ja chodzę ostro popływać, więc nawet może być ciut chłodniejsza. Do dzisiaj rana nie widzę nic szczególnego na skórze, i mam nadzieję, że tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś