Dodaj do ulubionych

fryzjer we Wrocławiu

05.01.03, 14:04
Poszukuje dobrego fryzjera we Wroclawiu. Fantazyjne ciecie i balejaz:)

Obserwuj wątek
    • Gość: lirka Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 22:15
      Szczerze polecam salon na Kruczej 6(w bloku na dole). Jest tam przesympatyczna
      młoda dziewczyna, która robiła rewelacyjny balejaż mojej mamie. Nie farbuję
      włosów, ale jak zobaczyłam efekt to zaczęłam się zastanawiać, czy sobie nie
      zrobić takiego samego. Niestety, nie pamiętam imienia tej fryzjerki, ale jest
      tam chyba tylko jedna blondynka z długimi włosami. Właścicielka też jest
      sympatyczna, ale nie wiem czy specjalizuje się w koloryzacji. Ceny baaardzo
      przyzwoite.
      • _meg_ Re: fryzjer we Wrocławiu 06.01.03, 16:53
        A czy to napewno we Wroclawiu???:)
        • Gość: lirka Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 18:19
          No jasne! Odszukałam specjalnie telefon: 071/365 22 99. Powodzenia!
    • Gość: madie Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 18:27
      Brodway w hotelu exbud-wszystko co sobie wymyslisz sa w stanie ci wyczarowac na
      glowie-jestem zachwycona.Polecam.
      • _meg_ Re: fryzjer we Wrocławiu 06.01.03, 21:09
        Dzieki Lirka, zasugerowalam sie Twoim adresem warszawskim:)

Madie, a jakie ceny sa w Exbudzie?? Balejaz poldlugie do ramion i ciecie...??

pzdr,
        meg
        • Gość: madie Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 17:58
          wiesz dokladnie nie wiem bo ja tam chodze na podciecie i uczesanie ewentualnie
          farbowanie,ale mam krotkie wlosy jak chcesz moge ci dac numer to sobie
          zadzwonisz-mnie tam trzyma to,ze tak jak Ci pisalam oni naprawde sa na topie
          jesli chodzi o wszelkie nowoczesne fryzury,wiec nie mam leku przed wizyta tam
          ze mi cos sknoca na glowie.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka