Gość: ewcia252 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:57 dziewczyny wpisujcie sprawdzone kosmetyki na tłustą cerę. Ja polecam glinkę zielona argiletz oraz krem biodermine, a także tonik ziaji ogórkowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzzytkaaa Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę 11.05.06, 14:07 tonic ziaja ogórkowy:) peeling Nivea albo Avon - gruboziarniste maseczka AA oceanic nawilzajaca w saszetkach jak cos mi wpadnie do glowy, to dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anet Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.nat.dsuj.pl 11.05.06, 14:36 svr lysanel mat i lysanel active - znakomite! maseczka soraya z drożdży mocny peeling - z kwasem glikolowym lub np. mikrodermabrazja Oceanic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszka Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 17:47 Tonik Acne Expert Dermedic, krem nawilżająco kojący z tej samej serii, maseczka nawilżająca AA, zielona glinka... Biodermine - nigdzie go nie ma... Dlaczego nie ma go już w aptekach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszka Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 17:47 zapomniałam o maseczce drożdżowej firmy Soraya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Biodermine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:00 jest..tylko trzeba sie naszukac. ilosci znikome, w hurtowniach ilosci minimalne...oby nie chceili go wycofac... bo jest znakomity :) jedna poprawka makijazu w ciagu dnia to sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: Biodermine 09.06.06, 11:01 ile kosztuje Biodermine. Czy jest to krem nawilżający który można stosować na dzień i na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suziliu Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.skorosze.net 11.05.06, 19:55 i tak aby nie zapomnieć o nawilżaniu clinique moisture surge light, świetny beztłuszczowy żel nawilżajacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gala Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.aster.pl 11.05.06, 21:42 Paradoksalnie: masło shea, oleje kosmetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:10 tonik normaderm, maseczka oczyszcająca biospecific yves rocher. chyba tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
eiza.rrasay Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę 11.05.06, 22:31 piling morelowy st Ives piling enzymatyczny pollena eva len zel do twarzy garnier czysta skkora i krem nawilzajacy z tej samej seri (nie wiem czemu, ale dla mnie wszystkie produkty garniera sa idealne) maseczka oczyszczajaca garnier olejek drzewa herbacianego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEXA Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: 80.55.210.* 11.05.06, 22:42 Zel oczyszczjacy Pure zone lub Clerasil normalizujacy Tonik Pure Zone lub Dax cosmetix z limonka i mietą(o wzmocnionym dzilaniu) Maseczka St Ives rozgrzewajaca lub Drozdzowa soraya Odpowiedz Link Zgłoś
tlenowekosmetyki Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę 12.05.06, 14:21 kosmetyki Faberlic do cery tłustej seria AC oraz seria B,Q,FM jak chcesz więcej wiedzieć o tych kosmetykach to podaje gg1636617 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.btsnet.pl 12.05.06, 18:35 krem pollena eva len nawilzajaco matujacy, trąbie o nim wszem i wobec, namowilam nawet na niego moja kolezanke i nie mogla sie nadziwic efektow, na prawde matuje, nawila i to na caly dzien :) www.pollenaewa.com.pl/index.php?o=1&group_id=224# pozatym: - zel do mycia buzi soraya, - maseczka oriflame z glinka - glinka zielona w proszku - krem glico A - moja skora po 6 zluszczeniach ma mniejsze pory i jest mniej tlusta :)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę 12.05.06, 18:41 tak :) krem matujący lnem Polleny Ewy jest zadziwiająco dobry jak na jego cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
amali Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę 06.06.06, 12:52 masz rację! ten krem poleciła mi moja przyjaciółka - nie mogła sie nadziwic ze taki tani i tak dobrze dziala:) super jest.potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:25 piszesz że polecasz biodermine. Całkowicie się z tobą zgadzam. To najlepszy krem matujący jaki dotychczas miałam, a wypróbowałam ich już wiele. Ale czy gdzieś można teraz zakupić ten krem???? Nigdzie go nie ma . Pomóżcie !!! Poza tym krem Normaderm na noc Vichy. po ok. moiesiącu używania cera mniej się przetłuszcza i pory oraz zaskórniki stają się mniej widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 09:52 a szukałaś w aptekach internetowych, bo ja w jednej kupiła, ale widzę, ze tam juz nie ma. W wyszukiwarkę wpisała, to dwie wyskoczyły, tylko brak zdjęć i nie wiem czy to to, a nie pamiętam jakiej firmy jest ten krem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 10:50 Krem Biodermine produkuje firma Biocodex Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę 01.06.06, 21:12 peeling biopur firmy Biotherm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.06, 22:43 Mam cerę mieszaną, tłustą w T. Dla mnie niezawodne na dolegliwości tej cery są: 1. tonik Benzacne; 2. maść Biodermine; 3. krem Mincer matująco-nawilżająco-samoopalający; 4. AcneDerm (nie tyle na tłustość cery, co na wypryski i przebarwienia). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikaa Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.tychy.msk.pl 02.06.06, 09:35 Mój zestaw kosmetyków bardziej do mieszanej cery to: - mydło protex nr3 - krem nawilżająco-kojący firmy Dermedic - piling do twarzy Nivea Young (raz w tygodniu) - czasem jak wyskoczy krostka to pod ręka mam też pastę Lassari Powiem wam coś co zauważyłam na mojej cerze po tych kosmetykach. Po pierwsze odkad uzywam tego mydła do mycia twarzy widze znaczna poprawę, tzn nie wyskakuja mi juz tak jakies krostki, a prbowałam już tyle żeli i to nawet z tych gornych półek i aptecznych i każdy był do niczego. Po drukie po tym kremie widze ze mam mniej czarnych wągrów i nie robia sie nowe, tylko ich ilosc sie zmniejsza. Chodzi mi głownie o nosek:) A piling mimo ze jest ziarnisty nie podrażnia mojej troszke wrażliwej twarzy a doskonale wygładza i oczyszcza. Zamierzam jeszcze dokupic tonik do twarzy Dermedic ale zastanawiam sie bo po tonikach zazwyczaj pogarsza mi sie stan cery. Takze u mnie minimalizm kosmetyczny to sposb na ładną cere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.wp-sa.pl 05.06.06, 10:29 Biodermine numerem jeden! Oprocz tego podklad Revlon Colorstay, matujaca baza pod podklad Sephora (czyni cuda), a do mycia twarzy od jakiegos czasu niezmiennie zel Ziaji - z takiej zielonej serii do tlustej cery. No i maseczka drozdzowa Soraya. Odpowiedz Link Zgłoś
ywonna Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę 05.06.06, 10:41 Clarins - pianka do mycia twarzy + tonik - gorna polka Dermika - seria MatB - rewelacyjne kremy na sebum - najwiekszy problem cery tlustej. Glinka zielona - rewelacja i zaluje, ze nie mozna jej nakladac codziennie. Moze byc w tubce lub do samodzielnego przygotowania. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurelia Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: router.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:32 ja polecam następujące produkty które sama przetestowałam na sobie: zestaw szampon + odzywka Nissim Fast, www.guam.istore.pl/sklep,385,23286003,94618626155808,03,,pl-pln,308116,0.html zestaw Guam fat burner, zestawienie wybranych preparatów spalających tkankę tłuszczową, na bazie oczywiscie znanego błotka Guam www.guam.istore.pl/sklep,385,23286003,94618626155808,03,,pl-pln,277332,0.html serum z witaminą C, super ujędrnia skóre i redukuje przebarwienia, www.dbaj.pl/sklep,521,23285957,50189519657671,03,,pl-pln,61584,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurelia Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: router.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:35 przepraszam nie doczytałam, ze chodzi o tłustą cerę ja mam problem z taką, używam glinki zielonej Argiletz w paście (łatwiejsza do stosowania niz sypka) www.guam.istore.pl/sklep,385,23286237,99433897722430,03,,pl-pln,303951,0.html oraz z linii Guam maseczka błotna: www.guam.istore.pl/sklep,385,23286237,99433897722430,03,,pl-pln,111223,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madii Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:42 krem Normaderm Vichy na noc - znaczaco zmniejszyl produkcje sebum, troche zmniejszyl pory zele do mycia twarzy: Vichy Normaderm, L'oreal Pure Zone pianka do mycia twarzy Vichy Purette thermale do cery mieszanej krem Differin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ywonna Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:28 zastap przereklamowane Vichy Dermika. Od razu zobaczysz roznice - in plus :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madii Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:21 to o dermice - to do mnie? :) nie moglam zniesc zapachu ktory powstawal rano na twarzy wysmarowanej na noc kremem normalizujacym Dermiki. krem rzeczywiscie dobry, ale ten zapach doprowadzal mnie do szalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 05.06.06, 18:56 complex do twarzy z wit c - Avon -rewelacja- nie ma go ostatnio , czyżby wycofany? peeling morelowy - St.Ives krem Czysta skóra A - Garnier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę IP: *.chello.pl 06.06.06, 00:28 Sprawdzony i swietny na lato, lekki, o przyjemnym zapachu a co najważniejsze świetnie matujacy - Oligo 25 zielony (Vichy). Odpowiedz Link Zgłoś
erienne Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę 09.06.06, 04:01 podbijam bo watek super ja polecilabym plyn do demakijazu twarzy i oczu (ale oczu to lepiej tym nie traktowac- strasznie piecze) AA- rewelacja! po zadnym mleczku do demakijazu nie czulam sie tak "czysta";) swietna sprawa jesli ktos nie przepada za demakijazem przy uzyciu zelu i wody Odpowiedz Link Zgłoś
promoartes [...] 09.06.06, 15:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy11 Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę 09.06.06, 21:42 Polecam kosmetyki firmy Ahava, Mineral Care, Natural Sea Care, są z minerałami morza martwego i rewelacyjnie oczyszczają pory, zapobiegają powstawaniu krost i nawet nos przestal mi się świecić. Do tego nawilżają skórę i nie uczulają nawet wrażliwej skóry. To jedyne kosmetyki polecane osobom z bardzo wrażliwą cerą. Zawierają minerały Morza Martwego znanego ze swoich leczniczyć właściwości. Poszukajcie na aukcjach internetowych bo w sklepie nie dostaniecie Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
otakou Re: lista dobrych kosmetyków na tłustą cerę 10.06.06, 01:04 Kosmetyki Mineral Care są powszechnie dostępne w drogeriach, a Ahava prowadzi zdaje się sprzedaż wysyłkową poprzez www. W sklepach można dostać tańsze odpowiedniki, może mniej ekskluzywne niż np. Mineral Care, na przykład: Mineral Line, polski Apis. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś