Dodaj do ulubionych

Wasz kosmetykowy HIT????????????????????????????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:23
Babeczki jaki kosmetyk w ostanim czasie Was totalnie zaskoczył???
Obserwuj wątek
    • la-perla Re: Wasz kosmetykowy HIT????????????????????????? 12.05.06, 12:07
      Gliss Kur -Asia Beauty odżywka w sprayu,
      nie przepadam za ich produktami, ale tym razem jestem bardzo POZYTYWNIE
      zaskoczona.

Miss Sporty XXFibre Base Coat - taka biała baza na rzęsy - pod tusz, rewelacja
      za parę groszy.
    • Gość: zołza Re: Wasz kosmetykowy HIT????????????????????????? IP: *.skranetcan.pl 12.05.06, 12:16
      Babeczki mają serdecznie dość pisania wciąż o tym samym!
    • Gość: nn Re: Wasz kosmetykowy HIT????????????????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 12:16
      kosmetykowy???? a co to za nowy twor???
      a pozatym to uzyj w wyszukiwarce - bez sensu jest zakladanie nowego watku,
      kiedy starych jest masa, zwlaszcza na ten temat
      • Gość: Nutka Re: Wasz kosmetykowy HIT????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:45
        Nie masz ochoty to nie pisz!!! Wątków jest na ten temat rzeczywiście dużo, ale
        nie wiem czy zauważyłaś - napisałam w ostatnim czasie. Może ktoś nie ma ochoty
        czytać przeterminowanych wywodów!!!
        • la-perla Re: Wasz kosmetykowy HIT????????????????????????? 12.05.06, 13:10
          racja! a mi się ten wątek podoba!
          • Gość: Gosiak Re: Wasz kosmetykowy HIT????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:29
            mnie zaskoczyl ujędrnijący żel na brzuch z oriflame:) a kupiłam na allegro bo
            wychodzi o wiele taniej:)
            • Gość: 1 Re: Wasz kosmetykowy HIT????????????????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 13:30
              a mnie zaskoczylo ze cos moze byc kosmetykowe!!!! CO TO ZA WYRAZ???
              • Gość: Nutka Re: Wasz kosmetykowy HIT????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:31
                Nie słyszałaś, no coś Ty buuuuuu nie jesteś na czasie;)))
          • Gość: Nutka do la-parla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:30
            :D Mi tez się ten wątek podoba:D Zakładając go miałam głównie na myśli, że
            będzie można dowiedzieć się o paru fajnych nowościach kosmetycznych;)Dzięki za
            Twoje typy. Pozdrowionka:)
            • Gość: Nutka Re: do la-perla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:35
              Sorki przekręciłam Twojego nicka, miało być la-perla;)
              • tlenowekosmetyki Re: do la-perla 12.05.06, 16:20
                ja w ostatnim czasie poznałam wiele fajnych kosmetyków tlenowych firmy Faberlic
                mam dużą wiedzę o nich jak ktoś jest zainteresowany niech pisze na gg1636617
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka