Dodaj do ulubionych

dobry pedicure w krakowie

IP: 62.233.163.* 16.05.06, 19:51
szukam pedicurzystki w krakowie, najlepiej w centrum albo okolicach osiedla
oswiecenia, ale niekoniecznie. chcialabym sobie odswiezyc stopy do sandalkow,
mam bardzo delikatne i podatne na infekcje, wiec nie chce isc do pierwszego
lepszego zakladu.
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: dobry pedicure w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 07:49
      www.tipsyasia.pl
      tutaj się wybieram dam znać po weekendzie jak było
      • Gość: Nania Re: dobry pedicure w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:43
        w gabinecie odnowy w hotelu europejskim:)Rewelacja tylko ze kosztuje nieco
        drozej niz gdzie indziej:(
        • Gość: milikie Re: dobry pedicure w krakowie IP: *.blich.krakow.pl 17.05.06, 20:24
          a nieco drozej to ile ? :)
    • Gość: pazurkiiiii Re: dobry pedicure w krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:16
      Polecam salon na ul. Oboźnej 11. Znajduje sie tam galeria paznokcia a wiec
      wszystko co zwiazane z naszymi pazurkami. Ja korzystam z usług tego salonu
      bardzo długo i nigdy nie narzekałam. Oprócz pedicuru ( co sobie na stópkach
      zarzyczysz bedziesz miała), mozna skorzystac z profesjonalnego przedłuzenia
      paznokci zelem lub akrylem ze wszystkimi fantazyjnymi zdobieniami. Gwarantuje
      ze takich salonów w Krakowie jest moze kilka. Wszytko higieniczne i miłe
      specjalistki. Oprócz tego odbywaja sie tam szkolenia i sprzedaz profesjonalnych
      produktów. Spróbuj a nie bedziesz załować!!!!!!! Kontakt www.all4nails.pl
      • Gość: ? Re: dobry pedicure w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:30
        a jaka cena na Oboźnej pedicure i manicure??
        • Gość: daria Re: dobry pedicure w krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:33
          Manicure frezarką - 30zł(lakierowanie w cenie)
          Manicure biologiczny - 28zł
          Pedicure frezarką - 60zł
    • Gość: k Re: dobry pedicure w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:01
      byłam w weekend tutaj www.tipsyasia.pl
      polecam całkiem miło spędziłam czas i mam śliczne pazurki dostałam mnóstwo porad
      bo pani uczy w szkole kosmetycznej
      • Gość: Anja Re: dobry pedicure w krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:35
        Ile zapłaciłaś i dokładnie za jaki pedicure?
        • Gość: k Re: dobry pedicure w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:38
          razem z manicure 65zł przy stopach to miałam usuwany naskórek taką specjalną
          tarką oraz urządzeniem z obracającymi się różnymi końcówkami, paznokcie
          opiłowane papierowym pilnikiem, wtarty krem do stóp no i paznokcie odżywka
          malowanie, zdobienie - oprócz tego dużo porad dotyczących pielęgnacji rąk, stóp
          i paznocki
    • Gość: milkie Re: dobry pedicure w krakowie IP: *.blich.krakow.pl 22.05.06, 12:57
      dziewczyny, co to jest frezarka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka