Dodaj do ulubionych

Revlon, Guerlain - KUPIĘ

IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 18:37
Kupię:
Revlon Skinlights Difusing Tint kolor ivory lub buff
Skinlights Face Illuminator Lotion kolor natural light
Skinlights Face Illuminator Loose Powder natural light
Guerlain - Meteorites
Produkty mogą być zarówno nowe jak i używane.
Kontakt: lenkabizon@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: Revlon, Guerlain - KUPIĘ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 18:44
      odpowiedzałam Ci na wizaz.pl
      • Gość: Agnieszka Re: Revlon, Guerlain - KUPIĘ IP: *.mst.gov.pl 09.01.03, 18:47
        Gość portalu: katrina napisał(a):

> odpowiedzałam Ci na wizaz.pl

Ja też chętnie kupię meteoryty Guerlain. Pozdrawiam, Agnieszka
        • Gość: katrina Re: Revlon, Guerlain - KUPIĘ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 18:50
          meteoryty sprzedałam w zeszłym miesiącu :)
          • Gość: Agnieszka Re: Revlon, Guerlain - KUPIĘ IP: *.mst.gov.pl 09.01.03, 18:54
            Szkoda!Poluję na nie już dłuższy czas a w perfumerii troszkę za drogo :0(((
            Pozdrawiam, A.
    • Gość: Madziulka25 Re: Revlon, Guerlain - KUPIĘ do Katriny IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 18:55
      Katrina za 35 zł dało by się załatwić? który kolorek?
      • Gość: katrina Re: Revlon, Guerlain - KUPIĘ do Katriny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 19:17
        kosztował mnie 13$ :( kolor buff jak napisałąm na wizazu. 45zł (40zł podkład +
        5zł przesyłka - allegrowo) przelewem do mBanku z góry (możesz sprawdzić moja
        wiarygodnośc na allegro, katrina1980) i jest Twój.
    • Gość: Madziulka25 Re: Revlon, Guerlain - KUPIĘ IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 19:02
      Katrina muszę spadać bo mi autobus ucieknie :-). Skontaktuję się z Tobą jutro.
      Narka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka