Dodaj do ulubionych

Słówko na dzisiaj

IP: *.arcor-ip.net 21.02.03, 01:45
Hej bando netowa.
Siedzę sobie późno tak przy kompie i patrzę na to,co z forum się dzieje.
A raczej co się nie dzieje.Nudy,pustka i jakieś knoty wokoło.
Gdzie to dobre się podziało?Co stało się z tymi,co tyle do tej pory tu pisali?
Rozpełzło się gdzieś wszystko,rozlazło.Codzienne kłopoty,rozstania,smutki i
bolączki codziennego życia.Ale nie tylko.Marazm w życiu,marazm w
kraju,bieda,syf i ubóstwo.
Trudności w zarobieniu na chleb codzienny,strach przez wyleceniem z pracy na
pysk.
Wysokie do wyrzygania zarobki naszych prezesów,ministrów,premierów i innej
swołoczy,co już dawno zapomniała,po co ją wybrano,że nie do pakowania
następnych plików forsy do kieszeni,tylko do pomocy tym biednym,na dole.
To,co dzieje się wokoło,zniechęca ludzi.Do takiego stopnia,że mają oni
kompletnie wszystkiego dosyć,łącznie z netem,za który też trzeba płacić
niezłą kasę,bo polskie usługi telekomunikacyjne należą do najdroższych w
Europie.Co się dziwić w sumie.
I dalej co,że tak się spytam?
Ano gówno,złotej recepty ja też nie posiadam,i nikt chyba jej nie ma.
W ten wredny,skurwiały czas,kiedy to ludzie już zaczynają powoli zdychać z
głodu, chciałem pozdrowić wszystkie osoby mi życzliwe,o których zawsze
pamiętam,mimo,że niektórych nie ma już dawno na forum i życzyć wam,wy
pojebana bando,wszystkiego dobrego.Co mnie napadło takiego?A w sumie nic
takiego.
Pomijając fakt,że mam dzisiaj urodziny.Dziękuję bliskim sercu dwóm osobom za
złożenie mi życzeń.Reszta nie wiedziała,więc nie mogła tego zrobić i to nie
wasza wina,mordy.
A że siedzę samotnie przy kompie i nie ma nawet z kim pogadać,to też nie
wasza wina,tylko jakoś mi tak chujowo na duszy.

Ps.Z naciskiem podkreślam,aby nie składać mi spóźnionych życzeń
urodzinowych,bo żebranie o to nie leżało w sensie mojej
wypowiedzi...Powiedziałem tylko to,co miałem na sercu i już.
To by było na tyle.

Dobranoc Państwu.

Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Słówko na dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 07:13
      Kochany Leziu!
      Bardzo wielki buziaczek dla Ciebie w zastępstwie tego, czego nie chcesz.
      :))
      • Gość: leziox Re: Słówko na dzisiaj IP: *.arcor-ip.net 21.02.03, 07:57
        Dzięki dla pterodaktylka za miłe słowa.
        A tak tylko na marginesie-jeśli reszta dnia ma tak samo być miła,jak jego
        początek,przeżyty niedawno,to ja takich urodzin w sumie nie chcę...
        • Gość: maryjo2 Re: Słówko na dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 08:04
          Leziu, nie wiem, co powiedzieć.
          Chyba tylko to, że nie zawsze tak się układa, jak byśmy chcieli.
          Mam nadzieję, że przynajmniej reszta dnia upłynie Ci spokojniej, niż ten
          początek, o którym mówisz.
          • czort Odpowiedz na dzisiaj 21.02.03, 08:10
            no to z okazji bez okazji dajem ci prezent, a co!
            moim prezentem jzd to, ze rezygnujem z tej drugiej butelki renskiego:)))
            z pierwszej nigdy - prezent to prezent !!!
            leziak, a tak w ogole to ty juz wiesz, co:))))
            • Gość: leziox Re: Odpowiedz na dzisiaj IP: *.arcor-ip.net 21.02.03, 08:16
              Pozdrowienia dla Diabła okropnie netowego naszego.:-)
              A ty,Maryjek,nie musisz nic mówić.Tu nie ma nic do powiedzenia w sumie.
              Tylko taka głupia sprawa mnie zastanawia na marginesie zupełnie-kiedy człowiek
              zadający komuś ból bez końca,jest wreszcie usatysfakcjonowany poziomem tego
              bólu zadania i kiedy ma dosyć?Czy jest jakaś górna granica,przed którą tego
              rodzaju skurwysyn potrafi się zatrzymać,czy taka granica nie istnieje?Ile
              można,kurwa,kogoś krzywdzić,żeby wreszcie zapełnić sobie mordę,tak chciwą
              patrzenia na cudze cierpienia?Jak wiele przykrości można łaknąć,żeby w końcu
              zatkać sobie pysk?
              Jak bardzo litościwe są zwierzęta w porównaniu do ludzi.
              • Gość: anka1 Re: Odpowiedz na dzisiaj IP: 212.33.74.* 21.02.03, 08:38
                Lezio mnostwo czulych cmokow i glaskow na te spoznione u... i nie tylko. ups,
                juz nic wiecej nie pisze.
    • stonka_ziemniaczana Re: Słówko na dzisiaj 21.02.03, 09:15
      urodzinki widze ze sa, ja tez pamietam zeby miec urodzinki i mlode ziemniaczki
      ziemniaczki na urodzinki zeby pochrupac chrup-chrup. Skoro jednak tu taka
      okazja a mlodych ziemniaczkow troche dostarczono z cieplych poletek Hiszpanii
      to masz ode mnia dwa metry na urodziny, siadaj i bedziemy sobie chrupac razem
      chrup-chrup, zreszta mysle ze srodek o nazwie Leziox dobrze dziala na
      ziemniaczki a przy okazji tez jest przyjazny dla stonek ktore to lubia
      pochrupac sobie po kartofelkach
    • kitek1 100 kg hormonow, na terapie zastepcza............. 21.02.03, 09:25
      zeby nam leziak,
      nie jeczal,
      jak upierdliwy babilon w okresie menopauzy,
      • Gość: leziox Re: 100 kg hormonow, na terapie zastepcza........ IP: *.arcor-ip.net 21.02.03, 22:08
        Zyczę ci Kitek takiego samego jęczenia albo i gorszego,nawet nie podczas
        menopauzy..Zebyś wiedział,skurwielu,co przeżyłem,to sam byś kurwa z okna
        wyskoczył,a nie wymądrzał się tu palancie ze swoim skurwiałym uśmieszkiem
        przylepionym do twojej mordy.A te hormony wsadź sobie w dowolny zwieracz,łachu
        jebany.
        • kitek1 qwa, kazdy cos przezyl palancie qlupi............ 21.02.03, 22:11
          a tak nie jeczy:)
          • Gość: maryjo2 Re: qwa, kazdy cos przezyl palancie qlupi........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 22:23
            Kitku, każdy reaguje inaczej. Jeden chowa cierpienie w sobie, na zewnątrz nic
            nie pokazując, inny nie umie tego ukryć. Ale często i na tego skrytego
            przychodzi taka chwila, że dłużej ukrywać nie jest w stanie, choćby nie wiem,
            jak chciał.

• onlyania Re: qwa, kazdy cos przezyl palancie qlupi........ 21.02.03, 22:29
              co tu tlumaczyc kitkowi kutasowi zlamanemu,
              skoro skonczyl swoj wpis usmieszkiem......olac chuja i tyle, maryjko.....
              u mnie ma jak w banku.....
              a zeby bylo wyrazniej, to powtorze: KITEK JESTES SKONCZONYM ZLAMANYM KUTASEM
              • Gość: samanta Re: qwa, kazdy cos przezyl palancie qlupi........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 23:07
                Only,mowi sie ZLAMASEM KUTANYM. Potwierdzam i dodam..Kitek jestes skonczonym
                dupkiem zolednym . Potrafisz skopac z usmiechem na ryju. Jestes
                zimnym,obrzydliwym psychopata .Jesli kiedys nie daj Boze spotkam cie w realu to
                mozesz mi wierzyc ze w twarz powtorze ci te slowa!

onlyania napisała:

> co tu tlumaczyc kitkowi kutasowi zlamanemu,
                > skoro skonczyl swoj wpis usmieszkiem......olac chuja i tyle, maryjko.....
                > u mnie ma jak w banku.....
                > a zeby bylo wyrazniej, to powtorze: KITEK JESTES SKONCZONYM ZLAMANYM KUTASEM
    • lena8 Re: Słówko na dzisiaj 21.02.03, 10:13
      Leziu wiesz, że bardzo Ciebie lubię i drugiego takiego zajebistego pisarza to
      nigdzie nie ma. Chętnie bym wydała książkę Twojego autorstwa coś w stylu
      "zapiski menela" kupę siana można by zarobić. Chatę bym sobie wybudowała z
      basenem i oczywiście Ty też byś sobie tam wybudował co chciał.
      A z okazji urodzinek to życze zdrówka , forsy i dobrego bzykanka do późnej
      starości albo i jeszcze dłuzej!!!;))
      • Gość: Ronja Re: Słówko na dzisiaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 10:34
        O toto, z tym Lezia talentem pisarskim też mi to kiedys przysżło do głowy...:)))

Leziu, nie wierzę w kretyńskie znaki zodiaku, ale cholera niemal wszyscy moi
        przyjaciele sa spod znaku ryb (same sympatyczne pojeby, z którymi się biło
        rekordy w stylu, kto przekroczy pół litra na łeb i będzie wszystko
        pamiętał...) - autentycznie, sami się mi napatoczyli a potem wybuchała przyjaźń
        taka do końca życia... I wszyscy oni tacy kochani, tacy wrażliwi, tacy porąbani
        są! I magnetyzm mają niezwykły, otaczają ich tłumy znajomych!

Stąd, Leziu, nawet Ci życzyc nie trzeba fajnych przyjaźni i samych kochanych
        ludziów wokół Cię, bo na pewno od zawsze samymi takimi sie otaczasz!

Wszystkiego najlepszego!:)
        Ronja
        • lena8 Re: Słówko na dzisiaj 21.02.03, 10:39
          ale ja się z tym pierwsza zgłosiłam do Lezia!! ale jakby co to możemy we
          dwojke wydać te zapiski oczywiście jak kochany Lezio się zgodzi i do głowy
          jemu przypadkiem nie przyjdzie głupia myśl, żeby samemu cos wydawać
          pozbawiając nas tym samym niezłej kaski. No Lezio ja myślę że umowę niedługo
          podpiszemy coo???;))

a co do ryb to znam dwie ryby co ikry ne składają tylko ją polewają i są
          brrrr....ale Leziu to co innego toż to prawdziwy rekin;))
          • Gość: Ronja Re: Słówko na dzisiaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 10:44
            Ciiiii, najpierw poprosimy, że niby to chcemy jego pamiętniki poczytać, potem
            cichaczem pokserujemy i poczekamy aż sie przedawnią prawa autorskie...
            Albo: po pijaku z nim umowe podpiszemy o prawo do publikacji i czerpania z niej
            zysków:))))))
            • iwusia Re: Słówko na dzisiaj 21.02.03, 10:54
              Cześć dziewczyny:)))))
              ja juz dawno mówiłam Leziakowi że ma talent i powinien spróbiowac uderzyć do
              jakiegos wydawcy. Ja osobiście chętnie bym poczytała opowiadania autorstwa
              znanego nam menela:)))))
            • Gość: martucha_ Re: Słówko na dzisiaj IP: *.chello.pl 21.02.03, 10:58
              dziewczyny, zgodnie z prawem prawa autorskie wygasaja dopiero 20 lat po smierci autora!
              lepiej upic i wymusic sygnaturke ;)
              • Gość: Ronja Re: Słówko na dzisiaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 10:59
                Toteż ja zaproponowałam legalny i nielegalny sposób:)))
                • lena8 drogie kobietki!! 21.02.03, 11:16
                  widzę że chętnych do zbicia kupy siana jest dużo! tylko nieskromnie
                  przypominam kto pierwszy tu Leziowi przedstawił ten pomysł ale ponieważ
                  chytrość to obca mi cecha charakteru w końcu poznanianka jestem:P to
                  dzielimy się zyskami równo. Pomysł ze zwinieciem pamietnika Lezia jest nawet
                  całkiem dobry, można by potem napisać autor nieznany i oczywiście nie
                  dopuszczać Lezia do prasy i innych środków przekazu, zeby przypadkiem nie
                  przeczytał gdzieś że jego pamietnik stał się bestsellerem ale w sumie to Lezio
                  i tak by się nie skapował ze to o jego zapiski chodzi bo przecież do księgarni
                  nie zaglada i w tym nasza nadzieja. No ale teraz to się wygadałam i chyba
                  Lezio zwiększy czujnośc i bacznie będzie obserwował szufladę ze skarpetkami
                  gdzie trzyma swój jakże pożadany pamiętnik.
                  • ronja Re: drogie kobietki!! 21.02.03, 11:24
                    Podrzućmy mu dla niepoznaki jakiś inny, byle by się zaczynał od słów Kochany
                    pamiętniku...
                    • lena8 Re: drogie kobietki!! 21.02.03, 11:33
                      świetny pomysł! mam taki czerwony z narysowanym misiem zamykany na kłódkę, to
                      się Leziowi podrzuci tylko jeszcze trzeba podrobić mało czytelny bazgroł
                      Lezia;)
    • mathildae Re: zamiast zyczen 21.02.03, 10:15
      Leziu, rozmyslilam sie i jednak wysle Ci to, co chce powiedziec ma skrzynke.
    • szkodnik1 No to lezio...... 21.02.03, 10:26
      ......wszystkiego najlepszego ode mnie i od stojącej obok mojej prawicy
      randyjki :)))))))
      Niech ci gwiazdka, i ble ble ble.........dużo sexu, miłości, przyjaźni,
      pieniąszkóf (to na początku powinienem wymienić), a poza tym całuski,
      buziaczki - ale tylko od radyjka :).........
      pozdrowienia :)
      • Gość: motor Re: No to lezio...... IP: *.pkobp.pl 21.02.03, 11:37
        Trzymaj się Stary Byku!!!!!
        Jak przybędziesz z wizyto - to ściemnie za Twoje zdrowie nie jednego chmiela!!!

A tak na marginiesie - zajebistego wkładu życzę - juz dziś!!!!!!
    • pom Re: Słówko na dzisiaj 21.02.03, 12:27
      No, Leziaczku.:)
      Trzymaj sie cieplutko i nie mysl sobie, ze jest zle i lepiej juz nie bedzie.
      Bedzie co ma byc a mordke trzeba miec zawsze pogodna, cokoliwek tam po drodze
      sie skiepsci. Buziaki serdeczne, kruszynko nasza.:)

• iwusia Re: Słówko na dzisiaj 21.02.03, 13:21
        " wszyscy lezymy w rynsztoku, lecz niektórzy patrzą w gwiazdy" Mark Twain
        Leziak całe konstelacje przed Tobą głowa do góry i jeszcze raz buziaki
        urodzinowe do ciebie lecą:)*
        • Gość: leziox Re: Słówko na dzisiaj IP: *.arcor-ip.net 21.02.03, 22:45
          Widzę bando podstępna,że szykuje się tu na mnie jakiś drobny zamach oraz chęć
          wycyckania mojej skromnej osoby i nie posiadanych jeszcze pieniędzy.
          Dla Lenki,Rońki/kiedy cię zobaczę,o bogini moja?/,Martka,Stonki,Iwuchy,cioci
          Matyldy,szkodliwego Szkodnika,Radyjka,Motorka,Pompuszki oraz innych mord
          myślących czasem o mnie dziękuję,dziewuchy całuję w pyszczycho,z facetami
          wychylę browarka.
          Co do kradzieży moich pamiętników,to się nie zgadzam.ale mogę przystąpić do
          spółki literackiej z tym,co wyłoży najwięcej kasy,naturalnie.
          Podpierdalanie moich materiałów nikomu nic nie da,bo mam je też w główce i
          potrafię zawsze udowodnić fakt kradzieży,więc jak już kraść,to trzeba byłoby
          mnie.Zamknąć
          Potem w luksusowej rezydencji z basenem,z kobiecymi wartownikami chodzącymi w
          bikini na okrągło,zawsze chętnymi do pomocy i pełniącymi rolę moich muz,w
          piwnicy cysterna najlepszego kobylaka,jedzonko jakie sobie wybiore sprowadzane
          samolotami z całego świata,przepustki na zapierdalanie motorkiem po okolicy i
          wtedy można byłoby zacząć pracować.
          Dziękując w tym momencie za uznanie,oraz miłe słowa,bando,oczekuję
          propozycji,hehe.
          I buziaki raz jeszcze dla ryjków.
          Ps.do księgarni zaglądam i nawet do antykwariatów też.Proszę o znoszenie mi w
          tym układzie niepotrzebnych wam książek na balangie.No.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka