Dodaj do ulubionych

Gładkie łydki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:58
hej, jak mogę wygladzić łydki, nie żeby były chropowate, bo uzywam peelingu
do mycia, tylko mam takie czerwone krostki , tak jakby pod skorą. Co to jest
i jak sie tego pozbyć?
Obserwuj wątek
    • Gość: tez to mam Re: Gładkie łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:02
      mam dokładnie to samo, wygląda okropnie, dermatolog nic nie poradził, chodze w
      długich spodniach :(
      • Gość: kasia Re: Gładkie łydki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:25
        Błagam, pomózcie...
        • Gość: ciekawa1986 Re: Gładkie łydki IP: *.chello.pl 22.05.06, 10:41
          sluchaj ja zawsze tez mialam suche chropowate! wczoraj kupilam zelik johnsonsa
          pod prysznic! 400ml jest fioletowy i rozowy, slicznie pachnie i nawilza az
          skora blyszczy! wiec polecam a kosztuje kolo 8zl teraz w promocji, wiec sprobuj
          bo mi pomogl :) i wiadomo zeby to utrzymac(to blyszczenie) to balsamik
          nawilzajacy, tez mam z serii johnsonsa! pozdrawiam
          • Gość: Aga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:30
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: tez to mam Re: Gładkie łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:25
      myśle, że ten żel nie poradzi sobie z tymi kropkami...:(
      • littlefrog Re: Gładkie łydki 22.05.06, 21:46
        To pewnie rogowacenie okołomieszkowe, mój chłopak leczył coś takiego kremem
        Xerial 30 SVR :)
        • Gość: ciekawa1986 post Aga powinien byc usuniety za obraze! IP: *.chello.pl 22.05.06, 22:13
          kasiu tez mam duze problemy ze skora, chodzi o wysychanie! mialam tak sucha
          skore ze az popekala! sprobuj tego zeliku:)
          • Gość: AGa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:28
            • Gość: Magda Re: .............. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.06, 22:45
              Jedno mnie zastanawia...
              Na podstawie dwóch ino postów oceniłaś kogoś, kogo w ogóle nie znasz.
              I nie rozumiem skąd tyle negatywnych emocji???? Tylko dlatego, że ktoś pisze w
              stylu, który Tobie nie odpowiada???? Toż to wyjątkowo niewspółmierne...
              Poza tym, używając epitetów typu "debilka", wystawiasz świadectwo przede
              wszystkim sobie...
              No i przypominam, że o problemach ze skórą w tym wątku dyskutujemy
              Bluzgów ochoty czytać nie mam, tak więc lepiej byłoby, gdybyście przeniosły się
              z tym drogie panie na gg chociażby.

Pozdrawiam!
              • Gość: ciekawa1986 do Madzia IP: *.chello.pl 22.05.06, 22:47
                dziekuje Madziu za wsparacie :) tez wlasnie sie zdziwilam ze tyle nienawisci w
                kims z powodu tego ze pisze zdrobnieniami. pozdrawiam :)
              • Gość: AGa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:48
                • Gość: ciekawa1986 Re: .............. IP: *.chello.pl 22.05.06, 22:53
                  rany nie rob z siebie histeryczki.. to moja sprawa jak mowie i pisze ..a
                  jakbys byla troszke powazna a nie dziecinne zalosna to po prostu bys nie
                  odpowiadala na moj post a nie komentowala. a teraz tak sie czaisz non stop
                  gdzie tylko odpowiem i ublizasz. normalnie sprawe w sadzie powinnam ci zalozyc
                  za obraze.....
                  • Gość: AGa Re: .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:13
                    no to załóż mi sprawke w sądeczku
        • Gość: Magda Re: Gładkie łydki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.06, 22:14
          A orentuje się ktoś może czy też Xerial 30 SVR ma może jakiś tańszy
          odpowiednik? Szukałam w necie, ale nic nie znalazłam :( A 40zł za 100ml to dla
          mnie ciut za drogo ;(
          • Gość: Magda Re: Gładkie łydki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.06, 22:16
            Znalazłam też to:
            vena-vita.pl/index.php?cPath=33_58
            • Gość: Magda Re: Gładkie łydki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.06, 22:18
              I to:
              www.atopowe-zapalenie.pl/atopedia/Oilatum
              • Gość: asiulka Re: Gładkie łydki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 07:45
                Dziewczyny a ja mam troszke inny problem z łydkami, nie ma na nich krostek, ale
                sa hmmm... jak to nazwać takie jakby dziurki, czerwone, nawet gdy łydka jest
                opalona, te dzierki sa widoczne, moze ciut mniej niz na zupełnie bladej, ale i
                tak nieładnie to wygląda.... Czy ktoraś z WAs ma może ten sam problem? Jak sie
                tego pozbyć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka