Gość: kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:58 hej, jak mogę wygladzić łydki, nie żeby były chropowate, bo uzywam peelingu do mycia, tylko mam takie czerwone krostki , tak jakby pod skorą. Co to jest i jak sie tego pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tez to mam Re: Gładkie łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:02 mam dokładnie to samo, wygląda okropnie, dermatolog nic nie poradził, chodze w długich spodniach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gładkie łydki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:25 Błagam, pomózcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa1986 Re: Gładkie łydki IP: *.chello.pl 22.05.06, 10:41 sluchaj ja zawsze tez mialam suche chropowate! wczoraj kupilam zelik johnsonsa pod prysznic! 400ml jest fioletowy i rozowy, slicznie pachnie i nawilza az skora blyszczy! wiec polecam a kosztuje kolo 8zl teraz w promocji, wiec sprobuj bo mi pomogl :) i wiadomo zeby to utrzymac(to blyszczenie) to balsamik nawilzajacy, tez mam z serii johnsonsa! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez to mam Re: Gładkie łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:25 myśle, że ten żel nie poradzi sobie z tymi kropkami...:( Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Gładkie łydki 22.05.06, 21:46 To pewnie rogowacenie okołomieszkowe, mój chłopak leczył coś takiego kremem Xerial 30 SVR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa1986 post Aga powinien byc usuniety za obraze! IP: *.chello.pl 22.05.06, 22:13 kasiu tez mam duze problemy ze skora, chodzi o wysychanie! mialam tak sucha skore ze az popekala! sprobuj tego zeliku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: .............. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.06, 22:45 Jedno mnie zastanawia... Na podstawie dwóch ino postów oceniłaś kogoś, kogo w ogóle nie znasz. I nie rozumiem skąd tyle negatywnych emocji???? Tylko dlatego, że ktoś pisze w stylu, który Tobie nie odpowiada???? Toż to wyjątkowo niewspółmierne... Poza tym, używając epitetów typu "debilka", wystawiasz świadectwo przede wszystkim sobie... No i przypominam, że o problemach ze skórą w tym wątku dyskutujemy Bluzgów ochoty czytać nie mam, tak więc lepiej byłoby, gdybyście przeniosły się z tym drogie panie na gg chociażby. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa1986 do Madzia IP: *.chello.pl 22.05.06, 22:47 dziekuje Madziu za wsparacie :) tez wlasnie sie zdziwilam ze tyle nienawisci w kims z powodu tego ze pisze zdrobnieniami. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa1986 Re: .............. IP: *.chello.pl 22.05.06, 22:53 rany nie rob z siebie histeryczki.. to moja sprawa jak mowie i pisze ..a jakbys byla troszke powazna a nie dziecinne zalosna to po prostu bys nie odpowiadala na moj post a nie komentowala. a teraz tak sie czaisz non stop gdzie tylko odpowiem i ublizasz. normalnie sprawe w sadzie powinnam ci zalozyc za obraze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGa Re: .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:13 no to załóż mi sprawke w sądeczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Gładkie łydki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.06, 22:14 A orentuje się ktoś może czy też Xerial 30 SVR ma może jakiś tańszy odpowiednik? Szukałam w necie, ale nic nie znalazłam :( A 40zł za 100ml to dla mnie ciut za drogo ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Gładkie łydki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.06, 22:16 Znalazłam też to: vena-vita.pl/index.php?cPath=33_58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Gładkie łydki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.06, 22:18 I to: www.atopowe-zapalenie.pl/atopedia/Oilatum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiulka Re: Gładkie łydki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 07:45 Dziewczyny a ja mam troszke inny problem z łydkami, nie ma na nich krostek, ale sa hmmm... jak to nazwać takie jakby dziurki, czerwone, nawet gdy łydka jest opalona, te dzierki sa widoczne, moze ciut mniej niz na zupełnie bladej, ale i tak nieładnie to wygląda.... Czy ktoraś z WAs ma może ten sam problem? Jak sie tego pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś