Gość: złośnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:33 Dziś u dziewczyny w tramwaju widziałam poziome rozstępy na plecach. Jak to jest możliwe?? Mnie się wydaje że jak już coś to byłyby pionowe.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ohs Re: Rozstępy... na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:36 no coz.. widac mozliwe.. ja jej bardzo wspolczuje.. sama mam na posladkach i bardoz cierpie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Rozstępy... na plecach IP: *.aster.pl 22.05.06, 17:02 sama mam na posladkach i > bardoz cierpie :( Pewnie, ból niesamowity, gryża cię zapewne w tyłek te posladkowe rozstepy. Maskara, powód do cierpienmia jak ta lala! Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Rozstępy... na plecach 22.05.06, 16:48 Sądzę, że chodzi ci o rozstępy nad pośladkami, czyli w dolnej części pleców. Bardzo typowe miejsce występowania rozstępów i u kobiet, i u mężczyzn. Zazwyczaj skóra "rozstępuje się" w tym miejscu w wieku lat 12 - 14, kiedy dziecko nagle zmienia się w kobietę / młodego mężczyznę, czasem w 1 miesiąc wakacji. Nie jest to nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rozstępy... na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 17:16 mnie raz ktoś zapytał, czy mnie rodzice bili jak byłam mała, che che, tak to wygląda:0 a poza tym mam pionowe na udach poziome na kolanach i pionowe na łydkach i skośne na pośladkach i promieniste na cyckach, taka jestem elegantka w kratkę - to musi dopiero fascynować pasażerów w tramwaju:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Rozstępy... na plecach IP: 213.241.34.* 22.05.06, 17:22 musiała szybko rosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: Rozstępy... na plecach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:58 rozstepy w dolnej partii plecow sa czesto spotykane, apropos, wiesz moze czy mozna sobie jakos poradzici wogole z rozstepami( oprocz takich drastycznych metod jak laser czy operacja, a jelis juz to ile to kosztuje??) Odpowiedz Link Zgłoś
yamajka Re: Rozstępy... na plecach 22.05.06, 21:06 tu kiedyś coś o znikających rozstępach było forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=25803686&a=26296066 Odpowiedz Link Zgłoś
yamajka Re: Rozstępy... na plecach 22.05.06, 21:04 A kiedy to było? Moze mnie widziałaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Rozstępy... na plecach IP: *.aster.pl 22.05.06, 21:21 Tez mam kilka poziomych rozstepow na plecach. Mam je dlatego, ze szybko uroslam. Mam tez rozstepy skosne na biodrach a takze po 2 poziome na wewnetrznej stronie kolan. Nie jest to ladne, ale nie moge powiedziec, bym z tego powodu cierpiala. Moj facet tez szybko urosl (jestesmy takie 2 szparagi :))) i tez ma poziome rozstepy na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś